Старий Новий Рік - дивне свято, шановане не тільки в Україні, а й у багатьох інших країнах, які відзначають Різдво 7 січня (за юліанським календарем).
Після того, як в 1918 році відбувся офіційний перехід до нового рокочислення, люди не захотіли відмовлятися від звичного свята, яке закривало різдвяні урочистості. Так і з'явився незвичайний Старий Новий Рік, зберігши давні традиції народів протягом двох століть.
Сьогодні цей день прийнято відзначати в колі сім'ї. Хоча саме свято не таке гучне, як ніч напередодні 1 січня, багато хто вважає обов'язковим подарувати друзям і близьким до Старого Нового 2018 невеликі подаруночки або листівки. Для всіх, хто планує відзначати остаточний прихід року Жовтої Земляної Собаки, ми пропонуємо підібрати гарні поздоровлення у віршах і прозі:
для СМС або листівки;
для застілля;
жартівливі привітання;
побажання в прозі
СМС з Старим Новим Роком 2018 Короткі привітання у віршованій формі - найкращий спосіб привітати з Старим Новим 2018 роком всіх, хто не зможе зустріти це свято разом з вами.
Старий рік– казковий час!
Хай здивує щастям Вас
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:
Будьте добрі та здорові,
Побажаю Вам любові,
Світла й радощів багато!
Бажаю тобі в новому році таких же ігристих емоцій, як бульбашки в шампанському! Такого ж повного щастя, як келих в твоїй руці! Таких же прозорих почуттів, як кришталь цього келиха! З Новим Роком, який тепер вже точно настав!
З Новим роком Вас тепер,
Щоби здохло ДНР.
Новоросія пропала
І Московія сконала.
Крим додому повертався
Ну, а Путін просто всра...
Щоб, зараза, просто вкляк,
Яника щоб трафив шляк.
Щоб не гинули українці,
В рідній жили би хатинці.
Позитиву Вам, достатку
Щастя й радості у хатку.
Зі Старим Новим Роком, Українці!
Коли проб'є дванадцята година,
І старий рік зустрінеться з Новим,
Хай пощастить і Вам, і всій родині,
Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви!
Хай казку принесе на крилах вечір,
І казка щоб затрималась на вік,
І під ялинку щоб чарівні речі
Приніс Вам щедрий дядько Новий Рік!
Побажання та привітання з Старим Новим 2018 роком Зібравшись за святковим столом 13 числа багато хто згадує, що всі свої найкрасивіші новорічні привітання вже озвучили на новорічному святі. Але ж без красивих тостів, шампанського і оригінальних побажань неповторна атмосфера торжества буде загублена. Ми підібрали для вас оригінальні римовані привітання, які можуть прикрасити вітальну листівку або стати родзинкою святкового вечора.
Сійся, родися,
Жито, пшениця,
Горох, чечевиця
і всяка пашниця.
Внизу корениста,
Зверху колосиста,
Щоб на майбутній рік
Було більше, ніж торік,
Щоб всього було доволі
і в коморі, і на полі.
Сію, сію, посіваю,
З Новим роком
Вас вітаю!
З Новим роком, добрі люди!
Сподіваюсь, з Вами буде
Запашна, смачна хлібина,
Щастям сповнена година,
Сіль жадана на столі,
Лад і спокій на землі!
Сію, вію, посіваю, зі Старим Новим роком поздоровляю!
На щастя, на здоров'я та на Старий Новий рік,
Щоб уродило краще, ніж торік, -
Жито, пшениця і всяка пашниця,
Коноплі під стелю на велику куделю.
Будьте здорові зі Старим Новим роком та з Василем!
Жартівливі привітання на Старий Новий Рік Старий Новий Рік в Україні - це завжди нестримні веселощі, які не обходиться без веселих історій. Можливо саме тому найбільш популярними в цей день є гумористичні віршики і листівки.
Плануєте привітати батьків, колег або друзів на Старий Новий 2018 рік, але пафосні вірші вже набридли за 2 тижні корпоративів та сімейних торжеств - висловіть свої теплі почуття простими і зрозумілими кожному словами.
Дорогі батьки, вітаємо Вас з цим чудовим святом. Нехай в Старий 2018 рік у Вас буде більше приводів посміхнутися. Нехай забудуться всі неприємні моменти минулих років. Ми вас любимо і бажаємо вам тільки хорошого. Зі святом, рідні!
У цей зимовий, галасливий день, прийміть вітання. В Старий новий рік всюди йде рух. Бажаю не залишатися в цей день вдома, вирушайте до друзів, до рідних, до батьків. Даруйте та отримуйте привітання. Чим більше буде посмішок, тим тепліше буде в наших серцях. Зі святом!
Шановні колеги! Вітаю вас зі святом. Посмішок, успіху у вирішенні завдань. Нехай в Старий новий рік буде більше успішних рішень. Щоб Вас оточували тільки надійні і сильні люди. Зі святом!
Привіт друже! Вітаю тебе зі святом. Бажаю в 2018 році нових креативних рішень, щоб тебе оточували чудові люди. Дуже хочеться в це свято - Старий новий рік, опинитися з тобою поруч. Мої найкращі побажання!
Дорога і улюблена моя крихітка! Вітаю тебе зі Старим новим роком. Нехай це зимове свято подарує тобі теплі і душевні хвилини. Ти сама чудова людина в моєму житті. Я міг би написати дуже багато побажань, але краще буде, якщо скажу їх при зустрічі. Цілу дорога. Зі святом!
Коханий мій зайчик! Цієї зими я бажаю тобі більше сонячних днів. Нехай теплі промені пестять, коли поруч немає мене, нехай мороз цілує твої щоки, коли я не можу доторкнутися до тебе. Зі святом, зайченя, зі Старим Новим Роком!
Багато свят, а значить у нас багато приводів привітати один одного. Телефонуйте, спілкуйтеся, зустрічайтеся. Говоріть якомога більше хороших речей. В Старий новий рік є традиція спалювати ялинки. Давайте спалювати старі, непотрібні речі. Разом з ними йдуть неприємні спогади. Очищайте свій будинок від мотлоху. Зі святом друзі, рідні мої люди!
Дорогі дітки! Зі святом, з Старим Новим роком! Нехай в житті будуть тільки світлі моменти, нехай неприємності не знають вашого адреси. Нехай зимові вітри співають мелодією за вашими вікнами. Нехай мороз малює на вікнах дивні візерунки. Я бажаю щоб все в цьому житті приносило вам тільки радість!
Зі святом всіх! Зі старим новим роком. Нехай в 2018 році, в рік жовтого собаки, вас оточують тільки вірні друзі. Бажаю щоб ваш будинок був сповнений затишку і тепла. Нехай кожен крок буде успішним і близький до удачі. Здоров'я вашим близьким людям і родині. Нехай дитячий сміх звучить у ваших будинках, а ранок починається з посмішки. Зі святом друзі, всім удачі !!!
Від наших рук залежить наш успіх, так давайте створювати тільки прекрасне - даруєте посмішку, даруєте щастя, робіть світ добрішим. Зі святом, зі Старим новим 2018 роком!