Незадовго до настання надзвичайно важливого для кожноъ на планеті людини свята - Нового року - по давній добрій традиції близькі, друзі або колеги вітають один одного привітаннями і душевними побажаннями.
Перебуваючи далеко від людини, яку дуже хотілося б порадувати щирими, теплими словами, можна скористатися популярними месенджерами або просто відправити СМС.
Спеціально для тих, хто підшукує оригінальні новорічні привітання на 2018 рік, ми підібрали красиві короткі віршики, які зручно пересилати в СМС повідомленнях, через Viber або WatsApp, а також листівки, які обов'язково піднімуть настрій близьким або друзям. Наповненні тільки добрими почуттями і теплими побажанями повідомлення, отримані відразу ж після настання важливої хвилини, неодмінно подарують одержувачам найприємніші емоції.
Традиційні СМС привітання з Новим Роком Пропонуємо вашій увазі короткі класичні новорічні привітання, написані спеціально для наступаючого 2018 року, які можна легко переслати в СМС .
Хай Новий рік з добром до Вас прийде,
Здоров’я, сміх і радість принесе,
Різдво з колядою хай завітає,
Щастям безмежним Вас благословляє!
Хай буде Новий 2018 Рік
Схожий на диво,
Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!
Щоб здійснилися задуми і мрії,
І щастям повнились надії!
День за днем, і крок за кроком…
З новим щастям, З Новим Роком!
Вітаємо З новим роком! Бажаємо щоб у банку і в кишені були гривні і зелені,
Щоб був успіх і зростання, були сили для кохання!!!
Куті смачної,
Коляди гучної,
Щасливого Різдва
І на весь Рік добра!
Щастя безмежного в році новому,
миру і радості вашому дому!
Хай вам майбутнє дарує надію
і хай збуваються всі ваши мрії!
З Новим роком вас вітаю,
Щастя від душі бажаю;
І щоб був наступний рік
Значно кращий, ніж торік.
Поздоровлення в прозі з Новим 2018 роком Найкращі побажання можна висловлювати не тільки у вигляді поетичних коротких творів, а й двома - трьома фразами в прозі, які нітрохи не применшуючи щирих спонукань душі людини, яка хоче привітати з Новим роком. Поздоровлення в прозі також відмінно підійдуть для оформлення традиційної поліграфічної листівки і як короткого тосту.
До настання Нового 2018 року залишилося зовсім мало часу. Тому я хочу побажати вам залишити всі образи та непорозуміння у минулому та з настанням 1 січня розпочати новий період у житті. Хай він буде кращим за попередні у всіх сенсах. Вірте у хороше і воно завжди буде поряд!
Хай у наступному році в твоєму житті буде 2018 радісних хвилин і жодної секунди печалі. Дивися з вірою у майбутнє і хай воно буде таким, яким ти собі уявляєш!
Хай наступний рік буде здоровішим, щасливішим, вдалішим, добрішим, цікавішим, неординарнішим, прекраснішим, ідеальнішим… Просто найкращим!
На Новий рік трапляються різні чудеса. То ж я тобі бажаю, щоб одне диво обов’язково трапилося і в твоєму житті! Хай збудеться твоя найзаповітніша мрія, що поверне твоє життя зовсім у інший щасливіший бік!
Дорогі мої, улюблені батьки, в новорічну ніч хочу побажати Вам справжнього людського щастя, нехай розчинятися в келиху з шампанським всі негаразди, догорять як бенгальський вогник всі образи, і залишиться в життя лише щира радість за себе, за дітей, за рідних і друзів.
Вітаю з Новим роком! Хочу побажати, щоб все гіркоти і негаразди, замело кучугурами, щоб тривоги і печалі заморозив мороз. Щоб в будинок стукали тільки добрі люди, приносячи з собою найщасливіші вести!