Новий рік Собаки 2018 чекають всі! До цього свята необхідно підготуватися заздалегідь. На цій сторінці ви знайдете
прикольні привітання на Новий рік Собаки 2018 в прозі .
Ми не знаємо, що принесе нам цей рік. Але ми пам'ятаємо, що Дід Мороз ніколи не ображає добрих і хороших дітей. А так як всі ми в душі діти, у нас не залишається сумнівів, що бородатий дідусь приготував нам все бажане, заповітне і чудове. З Новим Роком!
Доброго дня! Це Дід Мороз турбує. Я вам подарунки ніс, а перед вами ще в п'яти місцях зупинявся, скрізь пригощали, відмовлятися було якось незручно загалом, далі йти вже не можу. Снігуронька теж «в дрова» лежить. Так що вибачте, з Новим роком!
Нехай Новий рік принесе тобі кілобайти хрустких купюр, мегабайти іскристого щастя, гігабайти любові і терабайти хороших фільмів на жорсткому диску
З Новим роком!
Хотілося б подарувати тобі оленя, навантаженого подарунками Ну а поки — вітаю з Новим роком!
У Новому році бажаю: 12 місяців міцного здоров'я, 53 тижні гарного настрою, 365 днів безмірного щастя, 8760 годин заразливого сміху, 525600 хвилин любові і 31536000 секунд приємних!
Привіт! Люди під Новий рік багато чого бажають один одному: щастя, удачі, кохання, радості, успіхів. Але я хочу побажати тобі лише одного, чого не купиш навіть за всі гроші світу, — міцного здоров'я! А коли ти здоровий, то і щастя, і любов, і успіхи самі знайдуть тобі доріжку
З Новим роком!
Коли з неба падають зорі, люди загадують бажання. Я бажаю, щоб у Новому році Ви просто очманіли від шикарного зорепаду. Цей зорепад повинні становити тільки красиві зірки. Нехай ваші бажання завжди йдуть поруч з вашими можливостями. Як кажуть, багатий не той, в кого багато, а той багатий, хто вміє задовольнятися малим. Будьте щасливі в новому році!
Злови сніжинку на долоню і загадай бажання! Вітаю з Новим роком!
Дорогий! Хочеш виграти путівку в рай? Прийшли sms на мій номер і запроси мене на новорічний вечір!
Прикольні привітання на Новий рік 2018 в прозі Я бажаю всім тут присутнім, щоб у новому році у вашому житті були і кохання, і турботи, і сумніви, щоб
вам ніколи не приходило в голову, що ви щось в цьому житті упустили.
Так як дорослі також мріють про подарунки від Діда Мороза, нехай на цей Новий 2018 рік він подарує вам вдалі знайомства, запам'ятовуються подорожі, великі зміни, хорошу зарплату, веселих друзів і великі відкриття. Будьте щасливі і з святом!
Для багатьох цей день є по-справжньому чарівною, тому нехай всі хворі дітки стануть здоровими, самотні серця знайдуть свою любов, бідні обзаведуться достатком, а нещасні забудуть всі свої жалі. Бажаю вам всім величезного здоров'я, побільше віри у власні сили і стабільного і нескінченного щастя. Зі святом!
В цей прекрасний сонячний день я поспішаю привітати всіх знайомих мені людей з Новим роком і побажати їм, щоб той настрій, який супроводжує всіх в сьогоднішній день, не покидало вас до кінця цього року. Зі святом!
Погодьтеся, рядки дійсно прекрасні і душевні, які навряд чи залишать когось байдужим, причому при бажанні їх можна доповнити своїми побажаннями.
Мені здається, символ наступаючого року, Собака, це не просто пухнасте чарівність з веселим характером, але і серйозне тварина, яка змусить нас грунтовно попрацювати над побудовою свого щастя, налаштує на здоровий спосіб життя і допоможе бути впертими і не пасувати перед труднощами! Ось так! Вітаю з Новим роком 2018!
Напередодні Нового року Собаки, я, звичайно ж, шлю вам полум'яний, як бенгальський вогник, і смачний, як перший ковток шампанського, привіт! А ще хочу нагадати, що песик як ніхто інший вміє пристосовуватися до нових умов І вам у 2018-му році прийдешньому я бажаю також зуміти пристосуватися і не проходити повз подарунків Долі!
А чи все у вас готове до чарівної ночі? Якщо так, то я вас вітаю додатково, у надбавку до того, що вітаю з Новим роком Земляний Собаки! Здається, це тварина обожнює хліб Так нехай на столі завжди буде хліб, і бажано десь на пляжі Канарських або Мальдівських островів!
Прийшла пора Півня відпускати, того що нам так допомагав весь рік, вів у світле майбутнє І що я бачу? В нашому господарстві, поповнення! Це Собака! Ну, а те, що вона Земляна, так це порода така! Вітаю з Новим роком 2018! Усміхайтеся частіше, і не просто так, я бажаю, щоб у новому році у вас завжди був для цього привід!
Ну, навіщо ж Діда Мороза або Санта-Клаусу олені, коли в цей раз він прекрасно можна запрягти сани собаками? До речі, з Новим роком Собаки! Нехай подарунки під ялинкою виявляться саме тим, про що ви мріяли! Хай після довгих вихідних буде легко повернутися до роботи! Ну, а коли відзначимо всі новорічні свята, нехай скоріше настає весна!
У славний Новий рік Собаки, я хоч не знаю потрібних таємних слів, дуже хочу попросити у цього символу підтримки для всіх нас і вас особисто в особливості! Нехай в цьому році все складається добре! А якщо виникнуть труднощі – нехай Земляна Собака, а ще краще – величезний бойовий пес змете їх геть з вашого шляху!
Тварини-символи нового року всякі потрібні Але, наприклад, змія, вона як би дуже на любителя, адже може і вжалити А весела і добра собака кому ж не здасться милої та забавної? Так що вітаю з Новим роком милашки-собачки! Нехай кожен день, 24 години на добу, вас не залишають щастя, удача і любов!
Мені відомо, що ти людина міська, і до села незвичний Але як хочеш, а з Собакою в цьому році дружи і управляйся! З Новим роком Собаки! Крім того, від всього серця я бажаю сміливо дивитися в майбутнє, ніби летиш на дельтаплані, а ще – поживати найкращу їжу навіть в будні, і, звичайно, пробувати всі життєві задоволення!
Дорогий друже, вітаю з Новим роком 2018 з роком Собаки! Він обіцяє бути таким таким у мене просто немає слів, яким прекрасним він обіцяє бути! Ось просто збери разом прикметники про те, яким повинен бути хороший рік, додай до нього від мене добрі побажання Вийшов вінегрет?! Ось таким і буде! Вітаю!
Прикольні привітання на Новий рік 2018 в прозі ***
Коли у самого порогу, буквально в декількох годинах від нас Новий рік Собаки, я хочу не тільки сердечно привітати вас і побажати всього найкращого, але і додати ще дещо Мені здається, собачки приносять користь тільки для розумних господарів, таких як ви! Тому, я також бажаю вам більше сил, терпіння, натхнення та оптимізму, щоб реальне життя перевершувала всі найсміливіші мрії про кращої долі!