• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Новорічні тости в рік Собаки 2018: прикольні для корпоративу

Новий рік 2018 рік — це рік Земляний Собаки. Це свято завжди в нашій країні відзначався з особливим розмахом. У день настання Нового року ми даруємо подарунки своїм рідним і близьким, вітаємо одне одного, бажаємо всього самого найкращого. Під час святкового застілля прийнято говорити красиві і оригінальні тости.
Тости на Новий рік 2018 — це одна з найважливіших складових свята. У тостах розкривається весь сенс і краса свята. Новорічні тости повинні бути лаконічні, але в той же час дуже змістовні. На цій сторінці ви знайдете новорічні тости в рік Собаки 2018 прикольні для корпоративу.

Прикольні новорічні тости в рік Собаки 2018.

Прикольні новорічні тости в рік Собаки 2018 можна виголосити у веселій компанії, яка любить гумор та приколи. Нижче ви знайдете добірку таких тостів.
Нехай любов до тебе завітає, як в романах,

В яких вірність аж до старості зберігають.

Нехай монети у тебе у всіх кишенях

Весь новий рік, як дзвіночки, дзвенять!
Нехай з Новим роком до нас прийде успіх

І славно потечуть дні та нічки.

Давайте вип'ємо ми за нас за всіх,

Щоб в житті не пропасти поодинці!
Живіть довго, смійтеся часто,

Знайдіть суть речей в добрі.

Нехай у січні розпочнеться щастя,

Але не вичерпається в грудні!
Хто вірить в чудеса, щасливий той.

Сумно жити на світі без прикрас –

Дай бог нам всім відзначити новий рік

У компанії такий ще сто разів!
Я скажу без гучних фраз,

Всіх обдам веселим духом:

Вип'ємо, братці, ще раз –

Нехай салат нам буде пухом!
Нехай не живемо поки красиво,

Зате ми весело живемо.

Давайте вип'ємо за Росію!

І за неї знову наллємо!
Ще один нелегкий рік пройшов,

Залишивши нам один промінчик надії.

Нехай буде в січні вам добре,

А в грудні раз на триста краще!
Ти лише від щастя плач

І все бери від життя з толком,

І нехай число успіхів

Дорівнювати ялинковим голках!
За новорічним столом одного гостя запитують:

– Чому ти закриваєш очі, коли п'єш?

– Розумієте, я пообіцяв дружині, що в новому році не загляну в чарку.

За сумлінне виконання новорічних обіцянок!
Новий рік на трійці скаче,

Бубонці дзвенять у ночі!

Дід Мороз везе нам, значить,

На щастя нові ключі!

А ще – любов і віру

Новий казковий похід!

Відкривайте, люди, двері –

На порозі Новий рік!!!
Подарунки долі ми не раз отримували –

Для нас часи ще краще очікуються.

Нехай в цьому році залишаються в сумі,

А радості в майбутній рік перейдуть!
У нас по горло усіляких турбот,

Але з вигляду кожен ніби здоровий.

Я п'ю, мої друзі, за старий рік,

Щоб гірше в сорок разів він був, чим новий!
Нехай кожен буде славно жити років сто,

А Бог дасть щастя з благом вище даху.

Я пропоную випити всім за те,

Щоб радості плодилися, немов миші!
Нехай на всій землі зникнуть сварки,

Коли проб'є опівнічний час Куранти.

Нехай новий рік відкриє вам простори,

Де розгорнуться ваші таланти!
Давайте вип'ємо за єдиний день у році,

коли можна і на ялинку сісти

і в лісі не побувати!

За Новий рік!
Заснув один чоловік і приснився йому сон:

поруч з ним прекрасна жінка.

Прокинувся — нікого немає.

Вип'ємо за те, щоб у новому році

збувалися б всі хороші сни!
Нехай у вічність відійде все погане

З останнім подихом грудня!

І все прекрасне, живе

Прийде ранок січня!
За те, щоб Новий рік прийшов,

Піднімемо всі келихи.

Хай щастя до нас зараз увійде

І щоки будуть али.
Ну, навіщо ж Діда Мороза або Санта-Клаусу олені, коли в цей раз він прекрасно можна запрягти сани півнями? До речі, з Новим роком Півня! Нехай подарунки під ялинкою виявляться саме тим, про що ви мріяли! Хай після довгих вихідних буде легко повернутися до роботи! Ну, а коли відзначимо всі новорічні свята, нехай скоріше настає весна!
Новий рік — це завжди очікування якоїсь казки. І я хочу Вам побажати, щоб всі ці очікування справдилися. Нехай все задумане здійсниться. Нехай все хороше множиться, а все погане залишається в старому році. Нехай кожен день нового року дарує Вам радість і щастя, перетворюючи кожен день свято!

Давайте вип'ємо ми за чаклунство,

За чудеса, за радість і за щастя,

За те, щоб світом правило добро,

За те, щоб ми завжди жили в багатстві!
За Новий рік, що наче чистий аркуш,

За те, щоб всі мрії скоріше збувалися,

За те, щоб старі і тендітні мости

Завжди тільки в минулому залишалися!

Так, друзі, зібралися дружно,

Буду я вас вітати

З Новим роком, з новим щастям,

Вам достатку всім бажати!
А ще вам всім — здоров'я.

Не хворійте ніколи.

За успіх і за удачу

Випити потрібно нам до дна!
П'ю за чудовий Новий рік,
Нехай нам радість принесе,
Нехай подарує чари,
Чекаємо його вже давно!
П'ю за щастя, за достаток,
За здоров'я і добро,
Щоб було все в порядку,
Сил вистачало нам на все!
Новий рік стукає у будинок,
Що нас чекає в ньому?
Світло, любов, тепло, мрія,
Щастя, мир і краса.
І удача і успіх,
І сім'я, і дитячий сміх.
Піднімаємо ми келих,
В новий рік, адже він настав.
І бажаємо всім зараз
Бути щасливими завжди,
Щоб кураж наш не згас.
Новий рік 2018 — це епіцентр веселощів,
Кожен відчуває його зігріваючий дух.
Ми ставимо навколо стільці,
Стіл від частувань весь розпух.
Нехай цей рік буде унікальний,
Нехай він щось нове нам принесе.
Хтось з нас, можливо, стане геніальний,
А хтось можливо всіх нас врятує.
Давайте мріяти і бажати,
Сьогодні сама чарівна ніч.
Давайте радість навколо посилати,
Давайте зуміємо один одному допомогти.
Сьогодні шампанське іскриться у всіх в келихах. Наш прекрасний колектив прагне тостів і добрих слів. Хочу побажати, щоб новорічна казка ніколи не кончала. А з настанням Нового 2018 року казка тільки посилювалася, кожен день стає все більш цікавим і в підсумку перемагало добро.

Новорічні тости в рік Собаки 2018 для корпоративу.

Сьогодні шампанське іскриться у всіх в келихах. Наш прекрасний колектив прагне тостів і добрих слів. Хочу побажати, щоб новорічна казка ніколи не кончала. А з настанням Нового 2017 року казка тільки посилювалася, кожен день стає все більш цікавим і в підсумку перемагало добро
Корпоратив не може обійтися без новорічних тостів. Нижче ви знайдете добірку чудових новорічних тостів для корпоративу.
Корпоративний свято вже в розпалі

І повним ходом відзначаємо ми

Сьогодні дружно колектив в ударі

Відзначить свято посеред зими!
Давайте ж ми піднімемо келихи,

Щоб випити дружно враз за Новий рік!

Нехай оминають нас весь рік скандали!

Нехай краще весь рік нас тільки чекає!
Нехай складеться вдало в житті особистому!

Нехай на роботі буде все пучком!

Давайте відзначати зараз відмінно!

Відзначимо цю справу коньячком!
«Дорогі домочадці, вітаю вас із Новим роком! І нехай кожен, в цю чарівну ніч, отримає те, чого йому найбільше бракує: щедрість Діда Мороза, весела вдача Санта-Клауса, стрункість Снігуроньки, працьовитість і старанність ельфів, м'якість і пухнастість Сніговика. А найкращим подарунком буде мудрість північних оленів, які в будь-якій ситуації знаходять собі їжу, дах і цілком гідні умови життя.!»
«Зайшли якось до мудреця і запитали його учні, дивлячись на підкову, підвішену над входом: «Учитель, а ви, правда, вірите, що якась залізячка може принести удачу?» На що мудрець відповів: «Особисто я в це не вірю, але вона приносить удачу незалежно від того, чи вірю я в це чи ні». Пропоную випити за успіх. Якщо в Новому році ми раптом втратимо в неї віру, нехай вона все одно вірить у те, що обов'язково повинна прийти в наш дім!»
«Новий рік грає на контрастах. Коли на вулиці мороз, снігопад і непроглядна темінь, в будинках тепло, весело виблискують вогні прикрашених ялинок, накритий святковий стіл. Хочу підняти келих за те, щоб у наступаючому році, які б бурі не вирували за вікном, у нас завжди було затишно і світло. За гарну погоду в домі!»
«Отже, колеги, настає Новий рік. Бажаю вам іскристого щастя, як келих шампанського; премій – скільки місяців у році; планів, як у Наполеона, успіхів і досягнень, як зірок на небі; способу життя, як у Діда Мороза – завжди веселий, має гроші на подарунки, в красивій шубі, на особистому транспорті і з прекрасною супутницею.»
Хочу підняти келих вина,
І колегам по роботі побажати:
Робота щоб радість приносила,
І щоб життя була гарною!
Всіх з новим роком я вітаю!
Гроші лопатою гребти вам бажаю,
Щоб було все у вас сповна,
П'ю свій келих з шампанським до дна!
Колеги, з новим роком, друзі!
Піднімаю келих за вас я,
Щоб збулися всі ваші мрії,
І були щасливі, щоб ви!
Новорічні тости колегам у прозі також користуються великою популярністю на корпоративних вечірках. Гарні вони тим, що якщо ви забудете текст, експромт можливий і вітається. Колективу це припаде до душі!
Шановні колеги, у Новому Році хотілося б вам побажати професійних і творчих успіхів, взаєморозуміння та поваги в колективі, гідних винагород за вашу працю. Нехай у ваших родинах панує мир і спокій, а біди обходять стороною. Будьте здорові, щасливі!
Наступаючий Новий Рік повинен подарувати нам єдність наших думок, щоб ми усі разом могли б досягти найбільш важливих цілей, прагнули до кращого, розвивали нашу компанію, були націлені тільки на позитивний результат, і при цьому залишалися здоровими, щасливими та коханими!
Хотілося б побажати вам в Новому Році, не тільки виробничих успіхів, які неодмінно будуть, але і щоб у кожного персонально було своє особисте щастя, крепчайшее здоров'я, невгамовне бажання жити і працювати, самовдосконалюватися та прагнути тільки до кращого і прекрасного.
Вітаю з прекрасним святом Новим Роком тих, з ким ділю радості і прикрості всю трудову тиждень — наш згуртований трудовий колектив! Нехай радощів стане у багато разів більше, також бажаю, щоб у Новому Році зарплата стала значно вище, а праці на неї витрачалися менше.
Шановні колеги! До настання нового року ще кілька днів, і всі ви зустрінете новий рік у колі своєї родини. А ми зустрічаємо новий рік сьогодні, і зустрічаємо його як одна сім'я. Адже ми всі працюємо разом, ми робимо одну справу. Я піднімаю свій келих за всіх нас, за те, що ми змогли добитися в минулому році, і за те, що зможемо досягти в наступному.
На Рік наступаючий Новий
Колегам пора побажати
Поменше роботи тяжкої,
Побільше приємних зарплат!
Клієнти нехай стануть розумнішими,
Співробітники будуть міли,
Начальство нехай хвалить, плекає,
І праця стане простіше ігри!
Не тільки робочих успіхів
Нехай тягне в мішку Дід Мороз,
А гумору, радості, сміху,
І тільки зарплату – серйозно!
Хочу підняти цей келих на нашому прекрасному новорічному вечорі за те, щоб наші прекрасні дами завжди залишалися такими ж красивими, як Снігуроньки. Щоб наші колеги-чоловіки були щедрими, як Дід Мороз. Ну, якщо вже хоча б ці побажання здійсняться, то 2018 рік нам разом працювати цікаво і дружно.
«Ми великий та дружний колектив, який з дня у день займається спільною трудовою діяльністю. Кожного з нас зближує спільна мета – досягнення успіху нашої фірмою, в який кожен з нас вносить свій внесок. Незважаючи на те, що ми всі частини одного великого механізму, кожен з нас досить індивідуальна, має свої інтереси, цілі, і звичайно ж тарганів у голові.

Так от, я б хотів, щоб ми всі підняли наші келихи за те, щоб у прийдешньому році виконувалося як все те, що було задумано нами спільно, так і унікальні бажання кожного з нас».
«У переддень нового року, кожен з нас, немов маленька дитина чекає багато-багато снігу. Але погода примхлива, як правило, в останні роки замість лопати у нас в руках опиняються граблі. В цей день, я б хотів побажати, щоб у прийдешньому році ви закинули старі граблі, на які ви вже кілька разів настали і обзавелися величезною лопатою, якою сніг згрібати можливо не вийде, але для грошей в самий раз. Друзі, за достаток!»
«На сьогоднішній день я виявив деякі особливості Діда Мороза і його внучки. Примітно, але їх не спіткала старість, депресія, хвороби. Скажу навіть більше, повз них пройшов дефолт і економічна криза, адже у них завжди водяться гроші, призначені на подарунки хорошим дітям.

Зв'язку з цим буду коротким і лаконічним. Щоб все так зажили!»

загрузка...
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають