• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Що приготувати на Новий рік Жовтої Земляної Собаки 2018? Нові рецепти з фото

Святкове застілля, красиво оформлений стіл і правильно підібрані, причому абсолютно нові страви, є самою головною турботою більшої частини господинь, які вирішили зустрічати свято вдома в колі рідних і близьких. Що приготувати на Новий рік Жовтої Земляної Собаки, тема, яка зацікавить багатьох, так як багато дізнатися багато нового, корисного і цікавого.
Так що ж можна приготувати, коли кожен хоче бачити на столі своє улюблене блюдо, а хочеться щось новеньке. Відповідь проста, до вирішення потрібно підходити з творчої сторони, адже навіть старе і традиційне блюдо можна приготувати і подати в абсолютно новому форматі. Це, звичайно ж, стосується салатів, а от щодо головного блюда, то тут, швидше за все перевагу слід віддати більш легкому інгредієнту, наприклад риби. Отже, що ми можемо приготувати, що обов'язково багатьом сподобатися?

Це улюблений вінегрет, але у вигляді рулету, сьомга з вершками.
Що приготувати на Новий рік Жовтої Земляної Собаки 2018? Нові рецепти з фото

Нові рецепти з фото – вінегрет.


Погодьтеся вінегрет, виконаний у формі рулету, виглядає дуже незвично і ефектно, так чому б не приготувати це просте, легке і дуже смачне блюдо. Що нам потрібно?

1.Столовий буряк – 1 шт, краще велика.
2.Морква – 2 шт.
3.Картопля – 5 шт.
4.Ріпчаста цибуля – 1 шт.
5.Смоленние або мариновані огірки – 3 шт.
6.Квашена білокачанна капуста – 200 гр.
7.Квасоля білого кольору – 200 гр.
8.Рослинне масло за смаком.

Тепер приступаємо до формування салату.

  • По-перше, буряк, моркву, картоплю відварюємо в злегка підсоленій воді до повної готовності. Причому буряк і моркву варять вже очищеними і абсолютно в різному посуді. Картоплю відварюємо в мундирі. Попередньо добре вимивши його.

  • По-друге, квасоля. Якщо ви вирішили використовувати домашню квасоля, не консервовану, то її необхідно в обов'язковому порядку відварити. Як відомо, цей процес не занадто короткий, тому рекомендується замочити квасолю на ніч, тоді ви зможете заощадити досить багато часу, причому бажано з додаванням невеликої кількості рослинного масла, тоді вона краще розм'якнути.

  • По-третє, варені овочі остуджуємо і очищаємо, і разом з іншими інгредієнтами нарізаємо кубиками середніх розмірів. В овочі відправляємо капусту, квасолю. Все складаємо в салатницю, додаємо рослинне масло і гарненько перемішуємо.


  • Тепер надаємо салату форму рулету, причому інгредієнти можна було змішувати, а можна було викласти шарами. Звичайно цей етап роботи вважається одним із найважчих і зажадає трохи більше часу, але зате це дійсно того варто. Кожен вибирає той варіант, який йому найбільше подобається. Не забудьте прикрасити рулет гілочками зелені або ж ягідками, майонезом, з яких можна виконати оригінальну композицію або напис.

    Сьомга з вершками.


    Що приготувати на Новий рік Жовтої Земляної Собаки 2018? Нові рецепти з фото


    Для приготування цієї страви, яке може зайняти почесне місце новорічного столу, слід заздалегідь запастися наступними інгредієнтами.

    1.Сьомга (філе) – 12 кг.
    2.Сир – 120 гр.
    3.Вершки 30% — 320 гр.
    4.Цибуля – 2 шт.
    5.Приправи, спеції.


  • Крок 1. Готуємо деко для запікання, тобто, змащуємо його гарненько маслом, причому абсолютно немає ніякого значення рослинне або вершкове.

  • Крок 2. Готуємо соус для риби. Для цього нам необхідні вершки, які з'єднуємо разом зі спеціями. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

  • Крок 3. Рибу викладаємо на деко і заливаємо все приготованим соусом. Пам'ятайте, філе риби нарізаємо порційними шматочками середніх розмірів, тому краще заздалегідь порахувати, скільки необхідно, щоб вистачило кожному, і ніхто не був на вас в образі. Зверху все посипаємо натертим сиром і подрібненою цибулею. Не забудьте, що всі вміст обов'язково необхідно укрити фольгою.

  • Крок 4. Сьомгу відправляємо в духовку, заздалегідь розігріту до 190 градусів. Риба повинна випікатися приблизно 20-25 хвилин.


  • Рибну страву можна подавати з будь-яким гарніром на ваш смак і розсуд.
    Як видно, не обов'язково відкривати Америку, так як смачні страви часом дуже прості у приготуванні, а смак їх запам'ятається вам і вашим гостям ще надовго.
    загрузка...
    Що приготувати на Новий рік Жовтої Земляної Собаки 2018? Нові рецепти з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають