У Новий рік Собаки за столом повинні бути весела і спокійна обстановка по-сімейному, затишок і порядок у всьому.Бажано дотримуватися в прикрасі столу колірної гами в Новий рік 2018 — рік Жовтого Земляного Собаки. А найголовніше, щоб у меню були ситні і рясні частування, тому що собака не з тих, хто обожнює бути голодною.У «собачий» рік на столі взагалі має бути все вишукано і рясно від гарячих страв і закусок до кожної дрібниці. Велика кількість м'ясних страв вітається! На гаряче — що-небудь з м'яса, з інших страв теж багато ласощів з м'яса: шинка, ковбаса, холодець, шашлики, стейки, паштети м'ясні в кошичках та ін. Всякі гарніри з картоплі або рису не так в пошані в цей рік, як молочні, кисломолочні страви, тому на стіл можна виставляти закуски і десерти: морозиво, торт-морозиво, вершкові десерти, сметанні десерти, сирні страви та десерти і ін А ось всякі грибні та рибні страви не обов'язково, щоб були присутні у великій кількості. Зате можна піставити різноманітні частування і прикраси з овочами і фруктами — велика кількість різних соковитих фарб доведеться по душі господині року!

Тарталетки з червоною ікрою на Новий рік 2018 рецепти фото
Інгредієнти:
неочищені креветки (заморожені) – 400 р.; печериці (свіжі) – 200 р.; майонез – 200 мл; яйця – 6 шт.; червона ікра – 120г.; олія. Приготування:
Наріжте шматочками гриби і тушкуйте їх в невеликій кількості води. Додайте трохи олії. Відваріть креветки протягом 10 хвилин. Очистіть м поріжте. Відварені круто яйця дрібно покришіть (можна натерти на середній тертці). У мисці з'єднайте: креветки, яйця і гриби. Заправте майонезом. Заповніть кошики салатом і зверху покладіть ікру. Розкладіть тарталетки з ікрою на піднос (страви) і подавайте разом з салатами і закусками. Салат з язиком 2018 на Новий рік 2018 Собаки рецепти фото
Язик яловичий – 250 г (приблизно), відварений Яйце – 5 шт. Сир – 100 г (70 г салат, 30 г на стружку для прикраси). Перець болгарський – 1 шт (печена) Часник – 1 головка (печена) Майонез – 3 ст. л. (будь-якої жирності) Сметана – 2 ст. л. Зелень (цибуля, базилік, петрушка) Приготування:
Відварний язик слід остудити і нарізати великою соломкою або кубиками. Яйця так само відварюються, остуджувати і нарізаються тим же способом. Часник і болгарський перець запікаються в духовці. Робити це необхідно заздалегідь при температурі 110-120 градусів близько півгодини. Перець змащується олією, часник обертається у фольгу. Печений перець ріжеться так само, як і інші інгредієнти. Часник додається цілком або розминається виделкою (після запікання він не такий гострий і твердий).Сир нарізати таким же чином, що і яйця з язиком. Невелика частина сиру треться на дрібну тертку.Зробіть соус для заправки: майонез, сметана, зелень, сіль.Заправте салат, ретельно перемішайте і посипте тертим сиром. Рулетики на шпажках на Новий рік 2018 фото
Щоб приготувати рулетики з риби на шпажках вам потрібно:
Риба (тріска, хек, минтай, судак) 05 кг. Лимон 1 шт. Базилік сушений Паприка сушена Сіль Суміш перців мелена Оливкова олія Приготування страви за рецептом «Рулетики з риби на шпажках»
Рибу очистіть, випатрайте, промийте, обробити на філе, ретельно видаліть кістки. Кожне філе розрізати уздовж на довгі смужки.Лимон опустити на 2-3 хвилини в гарячу воду, обсушити, натріть ложку цедри і видавіть сік.Смужки риби викладіть в миску, посоліть за смаком, полити соком лимона, посипте паприкою, базиліком, додайте цедру, збризніть оливковим маслом, акуратно перемішайте.Залиште маринуватися на 30 хвилин. Кожну смужку філе поверніть равликом і нанизайте на дерев'яні шпажки.Підготовлені шашлики викладіть на деко, застелене пергаментним папером і змащений маслом. Потім помістіть деко в розігріту духовку, і смажте шашлики протягом 15-20 хвилин. Подавайте рибні шашлики з овочами, прикрасивши зеленню і лимоном. Ніжний кролик в духовці на Новий рік 2018 фото
Інгредієнти:
тушка кролика – 1 шт.; гірчиця негостра – півсклянки; кефір; цибуля ріпчаста – 3-4 шт.; приправа для шашлику; олія рослинна; сіль; перець. Приготування:
Промийте м'ясо і обробити на шматки. Цибулину наріжте кільцями (або півкільцями). Складіть м'ясо в миску і посипте приправою і додайте цибульні кільця. Посоліть. Налийте в миску кефір, щоб він покривав м'ясо. Накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 12 годин.Після того, як м'ясо замаринувалося, додайте гірчицю і перемішайте. Залиште при кімнатній температурі на 10 хвилин.Налийте масла у форму для запікання і викладіть в неї м'ясо.Помістіть форму в розігріту духовку на 15 хвилин.Переверніть підрум'яненої кролика на інший бік і знову запікайте протягом 15 хвилин.Дістаньте і посипте зеленню. Залийте маринадом і тушкуйте до готовності в духовці.Викладіть готового кролика в тарілки і подавайте гарячим з гарнірами і салатами. Щоб приготувати запечену в духовці з овочами кету вам потрібно:
Філе кети 300 р. Цукіні 1 шт Перець червоний 1 шт Перець жовтий 1 шт Цибуля ріпчаста 1 шт Селера 1 стебло Часник 2 зубчики Сіль, перець за смаком Рослинна олія Приготування страви за рецептом «Кета, запечена в духовці з овочами»
Цукіні, два види перцю і стебло селери порізати дрібними кубиками (приблизно 5х5 мм). Цибулю поріжте дрібними кубиками, часник – слайсами. На розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії викладіть цибулю з часником і обсмажте до прозорості. Викладіть перець і куккини, обсмажуйте буквально пару хвилин. Додайте до овочів сіль, перець, улюблені трави. Філе кети розріжте на порційні шматочки, кожен викладіть на лист фольги, змащене рослинним маслом. Шматочки риби посоліть, поперчіть і зверху покладіть овочі. Загорніть кожен шматочок кети у фольгу «конвертом». Піставте кету з овочами запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Буженина запечена на Новий рік 2018 Собаки
Вам знадобиться:
Свинина – 15 кг м'якоті Морква – 1шт. Часник – 1 головка Спеції за смаком: сіль, мускатний горіх, перець Кунжут – 1 упаковка (приблизно 50 г) Приготування:
М'ясо готуватися до запіканню: миється під проточною водою, витирається паперовим рушником, видаляють жилки з поверхні. Моркву і часник очищаються і нарізати тонкими брусочками. М'ясо пронизується багато разів тонким довгим ножем. В отримані отвори вставляється шматочок моркви з сіллю або часнику. Начинений м'ясо натираються спеціями. При бажанні його можна обкрутити кулінарною ниткою, щоб страва тримало форму. М'ясо обвалюється в насінні кунжуту і кладуть на деко з високими бортиками. Запікати м'ясо слід при температурі, не більш, ніж 180 градусів. Протягом усього запікання, отриманим соком потрібно поливати шматочок м'яса кожні 20 хвилин. В залежності від потужності духовки, буженина запікається від 15 до 2 годин. Шашлик в баклажанах на Новий рік 2018 рецепти фото
Для приготування цього незвичайного страви знадобиться:
500-гр. свинячої вирізки; 4 баклажана середнього розміру (вибирайте пружні плоди); 1-2 ч. л. паприки; 6 ст. л. соєвого соусу; Рослинне масло. М'ясо нарізати як на шашлик, великими кубиками. Потім маринується 1-2 години в соєвому соусі з додаванням паприки і перцю (можна використовувати запашний). Сіль не потрібна, так як соєвий соус дуже солоний, так що краще її не додавати.Баклажани миють, зрізають плодоніжка і верхній шар з однієї сторони. Видаляється серцевина. Повинна вийти човник з товстим дном і стінками. Потім їх потрібно вимочити близько півгодини в сильносолоної воді. Після чого їх треба просушити.Шпажкою прокаливаете баклажан по центу зрізаної плодоніжки. Всередині на нього нанизується м'ясо. Потім шпажку простягаєте, щоб з'явився кінчик з іншого боку баклажана. Готується в духовці (200-220?) близько півгодини.
Гарнір з картоплі в духовці на Новий рік 2018 рецепти фото
Інгредієнти:
картопля – 12 штук; яєчний білок; приправи; оливкова олія. Приготування:
Очистіть картоплю і наріжте його скибочками. Далі займіться приготуванням соусу, в якій будете запікати картоплю. Знадобляться яєчні білки, які потрібно збити до піноподібного стану. Додайте до отриманої маси нарізану картоплю, все перемішайте і покладіть всі необхідні приправи і спеції. Перед запіканням добре змастіть деко олією. Далі викладіть всю заготівлю і піставте деко в розігріту до 190 градусів духовку. Запікати картоплю протягом 25-35 хвилин, періодично перемішуючи. Думаючи в рік Собаки, що повинно бути на столі не забудьте приготувати гарнір з картоплі.
Новорічна панакота 2018 рецепти фото
Вам буде потрібно:
Цукор – 05 склянки (регулюйте самостійно за смаком). Вершки (високої жирності, не менше 20%) – 350 мл Ванілін – 1 пакетик Желатин – 1 пакетик Пудра цукрова – 2 ст. л. (прикрасити готову страву) Полуниця заморожена (або свіжа) – 100-200 г (за бажанням). Приготування:
Найперше, що потрібно зробити – підготувати желатин. Суха маса засипається в піалу і заливається 1/4 склянки води для розбухання. Розбухати желатин буде близько півгодини. Вершки наливаються в каструлю або кулінарний кухлик. У вершки додається цукор і ванілін. Будьте уважні: вершки потрібно розігріти, але не доводити до кипіння. Весь час вершки потрібно ретельно розмішати віночком. Трохи охолоджені вершки змішуються з желатиновою масою і ретельно перемішуються. Вершкова маса розливається по формах (стакани, келихи, піали) і ставимо в холодильник на дві години. Полуниця подрібнюється блендером. Коли панакота почне застигати і її верхівка стане досить твердою, вона покривається шаром полуниці (товщина шару за смаком). Вишневий крюшон на Новий рік 2018 рецепти фото
Інгредієнти:
вишневий сік – 550 мл; червоне сухе вино – 800 мілілітрів; шампанське 800 мл; коньяк – 50 мл; цукор – 30 грам; вишня – 12 кілограма. Приготування:
Всі зазначені інгредієнти потрібно змішати між собою. Вийде чудовий і смачний напій.
Вершковий лікер на Новий рік 2018 фото рецепти
Інгредієнти:
420 грам згущеного молока; 2/3 склянки віскі; 120 грам вершків; 2 ложки шоколадного сиропу; 1 ложка розчинної кави. Приготування:
Цей напій готується дуже просто. Все що вам треба зробити, так це змішати всі інгредієнти у встановленій послідовності. Весь процес приготування займе приблизно 5-10 хвилин і смачний напій буде готовий.