• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

div class="entry">

До кожної трапези, з усякого приводу і в будь-який час року знайдуться відповідні рецепти салатів. Тому що сьогодні їх готують з будь-яких овочів, м'яса, птиці, риби, макаронних виробів, крупи та бобових, салатної зелені і фруктів. Кожен етап створення салату – від вибору інгредієнтів до подачі – дає простір фантазії і привід для імпровізації.
Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

[/i]


  • Новорічна прикраса і сервіровка столу 2018 — поради та правила

  • Нові та цікаві рецепти на Новий рік 2018 з фото

  • Цікаві та нові закуски на Новий рік 2018 Собаки

  • Рецепти бутербродів на Новий рік 2018 Собаки з фото

  • Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

  • Новорічні рецепти на 2018 рік — готуємо разом

  • Нові та смачні новорічні рецепти 2018 з фото

  • Прості новорічні салати з рецептами на 2018 рік з фото

  • Що має бути на новорічному столі 2018 році Собаки




  • Салат з яловичиною і соусом з каперсів 2018 фото


    Інгредієнти:

  • яловичина — 500 гр.

  • листя салату – 200 гр.

  • помідори черрі – 100 гр.

  • червоний цибуля – 1/2 головки


  • Для заправки:

  • каперси – 2 ст. л.

  • лимони – 2 шт.

  • гірчиця із зернами – 2 ст. л.

  • оливкова олія – 5 ст. л .

  • цукор – 1 ч. л.

  • петрушка – 4 ст. л .


  • Яловичину порізати тонкими смужками, обсмажити на оливковій олії. Червоний цибулю порізати кільцями, помідори розрізати навпіл. На тарілку викласти листя салату, потім цибулю і помідори. Сберху викласти яловичину. Полити заправкою
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Красивий салат з куркою в апельсині 2018 фото


    Інгредієнти (на 4 порції):

  • курячого філе (підійде і копчена курка) — 300 гр.

  • волоські горіхи – 100 гр.

  • апельсини – 2 шт. з

  • ушеная вишня або журавлина – 4 ст. л.

  • сир – 100 гр.

  • листя салату для подачі салату

  • легкий йогурт

  • сіль за смаком


  • Покрокове приготування салату
    Апельсини розрізати навпіл на 2 чашки. Краю чашок можна відразу нарізати зубчиками для краси. Акуратно гострим ножем вирізати м'якоть.Куряче філе або стегно (гомілка) відварити в підсоленій воді, остудити. Порізати м'ясо невеликими кубиками. М'якоть апельсина порізати невеликими шматочками. Подрібнити волоські горіхи. Вишню (або журавлину) сушену залити на 10 хвилин окропом, злити воду і додати ягоди в салат. Додати порізаний дрібними кубиками сир.Салат посолити, заправити йогуртом *(можна з майонезом). Салат розкласти в апельсинові чашечки. Красиво подати — розкласти на тарілку листя салату, а на салат – апельсинові чашечки.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Салат з креветками Океан


    Інгредієнти (на 6 порцій):

  • креветки – 200 гр.

  • сир – 150 гр.

  • помідор – 2 шт.

  • яйця 3 шт.

  • майонез, сіль – за смаком

  • кріп для прикраси


  • Покрокове приготування салату:
    Салат укладаємо відразу порційно кожному в окремі салатниці шарами. Натираємо на крупній тертці яйця. Це буде 1-й шар. Трохи солимо і промазуємо злегка майонезом.Очищені або розморожені креветки розрізаємо на 2-3 частини і укладаємо 2-й шар. І знову трохи промазуємо майонезом.Сир тремо на крупній тертці, укладаємо 3-й шар, і знову промазуємо майонезом.Ріжемо кубиками стиглі помідори і викладаємо гіркою зверху салату. Можна трохи підсолити і посипати чорним перцем.Для прикраси зверху кладемо трохи майонезу, гілочку кропу, можна прикрасити креветками і лимоном.Хоча б 1 годину салат повинен охолодитися в холодильнику, тоді поєднання всіх цих інгредієнтів стане особливо ніжним.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Швейцарський новорічний салат 2018 фото


    Інгредієнти:

  • пучок листя буряка або 5-6 листя червоної капусти

  • гранат -1/2 шт.

  • червоний виноград — 100 гр.

  • мандарини – 2 шт.

  • ріпчаста цибуля – 1 шт.

  • журавлина сушена – 2 ст. л.

  • яблуко – 1 шт.

  • горіхи пекан (можна замінити будь-якими іншими) – 1/2 склянки

  • яблучний оцет – 2 ст. л.

  • коріандр, сіль, перець, куркума – за смаком

  • кленовий сироп (можна замінити бальзамічним кремом) — 1 ст. л.


  • Покрокове приготування салату:
    Пожаренний білий хліб для прикраси – 1 шт. Нарізаємо тонкими смужками листя буряка і капусти. Виноград ріжемо навпіл, цибулю, мандарини і яблука — на кубики. Горіхи дрібно подрібнюємо. Готуємо заправку – в мисці змішуємо яблучний оцет, кленовий сироп і спеції. У великій плоскій салатниці перемішуємо всі інгредієнти, заправляємо соусом. Підсмажуємо хліб, даємо охолонути і гострим ножем або формочкою вирізаємо з нього зірку. Салат укладають гіркою, зверху водружаем зірочку.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Французький салат з апельсинів і авокадо 2018 фото


    Інгредієнти:

  • листя салату — 300 гр.

  • апельсин – 1 шт.

  • авокадо – 1 шт.

  • смажений мигдаль (можна замінити іншими горіхами) – 1/2 склянки

  • ріпчаста цибуля – 1/2 шт.


  • Для заправки:

  • мед – 1 ст. л.

  • рослинне масло – 1/2 склянки

  • сіль – 1/2 ч. л.

  • винний оцет – 4 ст. л.

  • перець


  • Покрокове приготування салату:
    Апельсин розберіть на часточки, а часточки наріжте поперек тонкими скибочками. Авокадо порізати тонкими скибочками, цибулю — тонкими півкільцями. В салатницю викладіть листя салату, шматочки авокадо, апельсина і цибулі. Приготуйте заправку — змішайте мед, рослинне масло, сіль, винний оцет, додайте меленого перцю і добре розмішайте. Перед подачею на стіл полийте салат заправкою.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Цікавий салат з авокадо, шпинатом і мигдальними горіхами та маком 2018 фото


    Інгредієнти:

  • листя шпинату — 200 гр.

  • авокадо – 1 шт.

  • сир з білою цвіллю — 70 гр.

  • сметана (можна замінити йогуртом) — 3 ст. л.

  • майонез - 1 ст. л.

  • часник - 1-2 часточки

  • мак - 1 -2 ч. л.

  • мигдальний горіх — 50 гр.

  • вершкове олія — 1 ст. л.

  • цукор — 1 ч. л.


  • Покрокове приготування салату:
    Листя шпинату викласти в салатницю. Авокадо і сир нарізати кубиками і також викласти в салатницю.Приготувати заправку: сметану або йогурт змішати з майонезом, додати роздавлений під пресом часник, всипати мак.Заправкою полити салат.На сковороді підігріти масло, всипати цукор. Коли цукор розчинитися, всипати мигдальні горіхи і трохи їх обсмажити до золотистого кольору.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Теплий салат з яловичини 2018 фото


    Інгредієнти:

  • 600-800 г яловичої вирізки одним шматком

  • 3 середніх огірка

  • 1 великий солодкий червоний перець

  • 2 черешка селери

  • середній пучок кінзи


  • Для заправки:

  • половина лайма

  • 2 см свіжого кореня імбиру

  • 1 зубчик часнику

  • 2 ст. л. світлого соєвого соусу

  • 2 ст. л. арахісової олії нерафінованої

  • морська сіль, мелений чорний перець


  • Для маринаду:

  • 3 ст. л. темного соєвого соусу

  • 1 ч. л. тайського або в'єтнамської рибного соусу

  • 1 ч. л. коричневого цукру

  • 3 ст. л. арахісової олії нерафінованої


  • Покрокове приготування салату:
    Змішайте всі інгредієнти для маринаду в контейнері з кришкою і покладіть в нього м'ясо на 1 ч. За цей час кілька разів переверніть м'ясо.Наріжте солодкий перець дуже маленькими кубиками, огірки – тонкими стрічками, селера – дуже тонкими часточками. У кінзи видаліть стебла, листя крупно порубаєте.

    Вийміть м'ясо з маринаду і покладіть на застелений фольгою деко або жароміцну форму. Піставте в розігріту до 220 °С духовку. Через 5 хвилин зменшіть температуру до 170 °С. Готуйте 15-30 хв. до потрібної ступеня прожарки. Якщо ви готуєте м'ясо на вугіллі, покладіть його на змазаний - ву маслом ґрати і часто повертайте.Для заправки натріть з лайма дрібної теркою цедру, вичавити сік. Імбир і часник натріть на тертці, змішайте з іншими інгредієнтами, додати сік і цедру лайма.Гаряче м'ясо наріжте тонкими скибочками або смужками і полийте заправкою. Відразу ж додайте овочі, перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком, посипати листям кінзи і подавайте.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Теплий середземноморський салат з куркою 2018 фото


    Інгредієнти:

  • 2 великих філе курячої грудки

  • 1 червоний солодкий перець

  • 1 зелений солодкий перець

  • великий пучок зеленого салату

  • 1 середня червона цибулина

  • 100 г оливок з перцем

  • 20 г обсмаженого мигдалю

  • 50-70 г фети

  • рослинна олія для змащування


  • Для заправки

  • 2 ст. л. оливкової олії «екстра вірджин»

  • 1 ст. л. білого винного оцту

  • 1 ч. л. будь гірчиці за смаком

  • 1 ч. л. цукру

  • сіль

  • мелений чорний перець


  • Для маринаду

  • 3 ст. л. оливкової олії

  • 1/2 ч. л. меленої паприки

  • сіль

  • мелений чорний перець


  • Покрокове приготування салату:
    Збийте вінчиком інгредієнти заправки для салату. Листя салату порвіть руками. Цибулю очистіть, наріжте тонкими кільцями, оливки розрізати на 4 частини. Солодкі перці очистіть, наріжте їх на смужки шириною 2 див Насухо витріть паперовими рушниками філе курячої грудки. Змішайте оливкова олія, паприку, сіль і перець, змастіть цим маринадом курячі грудки з усіх боків.Викладіть на решітку змащений олією лист щільної фольги і обсмажте на ньому до м'якості смужки солодкого перцю. Дайте охолонути.Обсушіть грудки від маринаду і зажарте на добре розігрітій і змащеній маслом решітки на середніх вугіллі, по 4-6 хв. з кожної сторони. Якщо ви готуєте в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «конвекція + гриль» до 180 °С. Запікайте смужки перцю і куряче філе на застеленій фольгою решітці приблизно 15 хв. готове філе Наріжте поперек волокон на тонкі смужки.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Салат Кобб 2018 фото


    Інгредієнти

  • помідор – 1 шт.

  • салат айсберг – 1/2 качана

  • тонкий зелений лук – 1 невеликий пучок

  • салат романо – 1/2 качана

  • крес-салат – 1/2 пучка

  • лимон, тільки сік – 1 шт.

  • яйця зварені круто – 2 шт.

  • бекон – 6 смужок

  • салат фризі – 1 невеликий качан

  • куряче філе – 2 шт.

  • авокадо – 2 шт.


  • Для заправки:

  • червоний винний оцет – 100 мл

  • сир Сент Агюр – 125 г

  • олія оливкова – 100 мл

  • гірчиця діжонська – 1 ст. л.

  • сіль

  • цукор – 2 ст. л.


  • Покроковий рецепт приготування:
    Салат розібрати на листя, вимити, обсушити і дрібно нарізати. Викласти у велику миску і ретельно перемішати.Бекон обсмажити на розігрітій сухій сковороді до хрускоту. Викласти на серветки. Остиглий бекон нарізати невеликими шматочками.Куряче філе вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками.

    Обсмажити шматочки курки в тій же сковороді, де смажився бекон, 8 хв. Авокадо розрізати навпіл, очистити від шкірки і видалити кісточки. М'якоть нарізати тонкими смужками і скропити соком лимона. Помідор вимити, розрізати на 4 частини, видалити насіння. М'якоть подрібнити. Яйця розділити на жовтки і білки і дрібно порубати окремо. Цибулю вимити, обсушити й подрібнити.Приготувати заправку. Змішати оцет, гірчицю, сіль і перець. Тонкою цівкою, пістійно розмішуючи, додати оливкову олію. Додати тертий рокфор і цукор, перемішати. На велике кругле блюдо викласти суміш салатних листків. Зверху рядами викласти курку, авокадо, бекон і помідор. Присипати подрібненими білками, жовтками і зеленою цибулею. Полити заправкою.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

    Зелений салат з припущеної гарбузом 2018 фото


    Інгредієнти

  • 1/2 качана салату айсберг

  • 300 г очищеної гарбуза

  • 250 мл білого вина

  • 1 ст. л. меду

  • 1/2 палички кориці

  • 3 коробочки кардамону

  • 5 горошин чорного перцю

  • 5 горошин запашного перцю

  • 1 лимон

  • 50 мл гарбузового масла

  • 1 невеликий пучок естрагону

  • 50 г гарбузового насіння

  • перець чилі – за бажанням


  • Покрокове приготування салату:
    Гарбуз наріжте кубиками 15х15 см, перекладіть в сотейник разом з медом, розчавленими горошинами перцю і коробочками кардамону і дрібкою солі. Залийте вином, піставте на помірний вогонь, доведіть до кипіння і готуйте гарбуз до м'якості.Дістаньте гарбуз шумівкою і остудіть. Вино уварите на помірному вогні в два рази, процідіть.З лимона зніміть цедру, вичавити 2 ст. л. соку. Змішайте лимонний сік, 2-3 ст. л. винного сиропу і цедру. Приправте сіллю і перцем. Збиваючи вінчиком, влийте гарбузова олія.Заправте частиною соусу гарбуз, перемішайте. Салат наріжте стрічками або нарвете, листя естрагону відокремте від гілочок, перемішайте з салатом. Злегка заправте і перемішайте з гарбузом. Перекладіть в салатник, посипте насінням і нарізаним на кружечки перцем чилі.
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото
    загрузка...
    Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають