• 20:09 – Що чекає Україну в 2018 році: прогнози астрологів, екстрасенсів, ясновидців 
  • 14:12 – Як швидко і просто зшити плаття на Новий рік 2018 своїми руками 
  • 14:05 – Новорічні пісні 2018: слухати безкоштовно онлайн нові і старі хіти для дітей і дорослих 
  • 12:58 – Новорічні кліпи: що подивитися на Новий рік 2018? 

Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

div class="entry">

На новорічному столі має бути широкий вибір страв і напоїв. Це обов'язково мають бути закуски, гарячі страви, салати, овочеві та м'ясні нарізки, а також обов'язково десерт. Що стосується напоїв, то тут потрібно вибрати тільки натуральні соки, або ж морси. Краще всього вибрати страви з риби або морепродуктів. Для прикладу можна приготувати сьомгу – досить ніжна і смачна риба, не розчарує навіть самого вибагливого гостя.Якщо говорити про гарнірі, то тут краще всього виглядатиме варіант з овочів. Це можу бути тушковані або свіжі овочі. Вибір салатів, які можна приготувати на Новий рік, досить багатий. Щоб підкреслити урочистість моменту, можна вибрати креативний салат у вигляді ялинки.
Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

[/i]


  • Новорічна прикраса і сервіровка столу 2018 — поради та правила

  • Нові та цікаві рецепти на Новий рік 2018 з фото

  • Цікаві та нові закуски на Новий рік 2018 Собаки

  • Рецепти бутербродів на Новий рік 2018 Собаки з фото

  • Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

  • Нові та смачні новорічні рецепти 2018 з фото

  • Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

  • Прості новорічні салати з рецептами на 2018 рік з фото

  • Що має бути на новорічному столі в 2018 році Собаки




  • Рецепт яскравою закуски Строкаті кульки 2018 фото


    Для приготування даного шедевра кулінарії потрібно:

  • Тріска – 300 г;

  • Картопля – 500 г;

  • Огірок свіжий – 2 шт;

  • Сир – 400 г;

  • Перець червоний і жовтий;

  • Майонез;

  • Приправи.


  • Розморожену і відварену тріску, слід відокремити від кісток і нарізати. З картоплі треба зробити картопляне пюре. Тепер потрібно зробити загальну масу з усіх інгредієнтів. Сюди повинні увійти пюре, маса рибна, нарізані яйця і огірки. Склеїти отриману масу потрібно за допомогою майонезу, адже саме з цієї маси і будуть зроблені кульки.Тепер потрібно приготувати забарвлення для кульок. На одну тарілку слід викласти нарізаний червоний перець, на другу тарілку – нарізаний жовтий перець, на третю – дрібно нарізаний зелений лук.
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

    Рецепт сьомги з вершками 20189 фото


    Для приготування цієї страви знадобиться:

  • Філе сьомги – 1 кг;

  • Сир – 100 г;

  • Вершки 10% жирності – 300 мл;

  • Цибулина – 1 шт;

  • Приправи.


  • Перед приготуванням слід підготувати деко, на якому і буде запікатися рибка. Деко потрібно буде змастити маслом — вершковим або рослинним. Наступним кроком буде підготовка соусу.Для цього знадобляться вершки, які господиня може додати будь-які рибні приправи або перець, словом, все, що є в перевазі. Нарізані шматочки філе акуратно викласти на деко, залити приготованим соусом.Завершити композицію слід натертим на крупній тертці сиром і нарізаним півкільцями цибулею. Кращим варіантом буде накрити вийшло твір фольгою. Перший і основний етап приготування завершено.Залишилася справа за малим – відправити сьомгу в духовку. Для цього краще заздалегідь підготувати необхідну температуру, розігрів духовку до 180 градусів. Сьомга приготується приблизно за 25 хвилин. Гаряче блюдо готове!
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

    Яйця, фаршировані лососем і авокадо 2018 фото


    Мабуть, один з найбільш смачних способів приготувати легку і швидку святкову закуску. Якщо трохи попрацювати над сервіровкою, то ваш святковий стіл вийде дуже ошатним.Для прикраси фаршированих яєць вибирайте самі маленькі овочі – помідори черрі, дрібні оливки, крихітні гострі перці. Зберіть велику тарілку з закускою до фуршетного столу – це зручно, легко і швидко!
    Час приготування: 20 хвилин
    Інгредієнти для приготування:

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • лосось слабосоленої – 60 г;

  • авокадо – 1 шт.;

  • помідори черрі – 6 шт.;

  • гострий перець чилі, майонез.


  • Авокадо розрізаємо навпіл, дістаємо кісточку. До речі, кісточки і шкірка авокадо не їстівні, так як містять персин – фунгіцидний токсин, здатний викликати алергічну реакцію і розлад травлення. Зате можна посадити кісточку і спробувати виростити авокадо будинку.М'якоть авокадо очищаємо від шкірки, ділимо навпіл. Половину плоду нарізаємо дрібно, поливаємо соком лайма або лимонним соком, щоб авокадо не окислявся на повітрі. Другу половину нарізаємо дуже тонкими скибочками, також поливаємо соком, ця частина авокадо знадобиться для прикраси яєць. Відварюємо круто яйця, розрізаємо вздовж навпіл, дістаємо жовтки. Слабосоленого лосося нарізаємо дуже дрібними кубиками, змішуємо з м'якоттю авокадо і жовтками.розрізати яйця.Додаємо у фарш для яєць, майонез, якщо вам подобаються гострі закуски, то можна нарізати невеликий стручок червоного перцю чилі. Змішуємо фарш, солимо за смаком. Змішати фарш для яєць. Наповнюємо половинки яєць фаршем, щоб яйця міцно стояли на тарілці, зрізаємо денце.наповнити фаршем яйця. Прикрашаємо яйця скибочками авокадо і помідорами черрі. Цю закуску можна зробити дуже різноманітним, її основа – яйця фаршировані лососем і авокадо, а для прикраси можна використовувати самі різні овочі. Для любителів гострого – перчики пірі-пірі, для дітей – помідори черрі, можна прикрасити яйця кільцями цибулі порею або оливками, словом, зробити тарілку з дуже смачною, простий, яскравою святковою закускою швидко і без особливих витрат.
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

    Рецепт запечених мідій популярний 2018 фото


    Таке блюдо подають в невеликих ресторанчиках або барах. Відмінна, смачна і оригінальна закуска. Час приготування запечених мідій з сиром — 30 хвилин, рецепт розрахований на 5 порцій.
    Інгредієнти для приготування:

  • мідії в раковинах чорноморські — 20 штук, великі;

  • сир — 130 грам;

  • помідор — 2 штуки;

  • лимон — 1/2 штуки;

  • зелень кропу — 1/4 пучка;

  • суміш перців — за смаком;

  • майонез — 2 ст. ложки;

  • кетчуп з часником — 2 ст. ложки.


  • Рецепт приготування мідій запечених в духовці з сиром:
    Приготування мідій в духовці не змусить вас витратити багато часу. Раковини з мідіями почистити під водою ножем, зскрібаючи наліт. Опустити в гарячу воду, поки вони не відкриються (2 хвилини). Якщо черепашка не відкрилася, її викинути. Розгорнути раковини, вийняти мідії.вимити і відкрити мідії.Зрізати з кожної мідії ніжку з наростами з водоростей, промити. (можливий всередині пісок). Зрізати ніжку мідії.На кожну раковину викласти по 2 мідії. Збризнути соком лимона, покласти дрібно нарізані шматочки лимона з цедрою на мідії. Посипати сумішшю перців.розкласти мідії по раковинам.Сир нарізати брусками або натерти на терці. Укласти зверху на мідії.зверху кладемо сир.Помідори нарізати дисками, викласти на сир. Зверху покласти по гілочці кропу.покласти помідори і зелень.Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 6 хвилин.При подачі запечених мідій з сиром у раковини додати майонез і часниковий кетчуп (або готовий соус для піци)
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

    Качка з яблуками 2018 фото


    Цибулю очищаємо від лушпиння і крупно нарізаємо. Яблука промиваємо водою і видаляємо кісточки, ріжемо нетовстими часточками. В гусятницю або іншу форму викладаємо спочатку шматочки качиного жиру, а потім самі качині гомілки. Накриваємо фольгою або кришкою, щоб м'ясо не пригоріло зверху, і відправляємо в розігріту до 200° духовку на 15 хвилин, щоб качиний жир розтопився. Після виймаємо качині ніжки з форми, в якій вони запікалися. На жир що виділився викладаємо картоплю, цибулю та яблука. Можна трохи посолити і посипати спеціями. Потім викладаємо качині ніжки. Закриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку на 1 годину при 180 градусах. Оскільки м'ясо качки жорсткіше, ніж куряче, відповідно і запікається на невеликому вогні трохи довше. Час запікання ніжок можна збільшити, якщо м'ясо ще тверде і виділяється червоний сік, після проколу ножем. За п'ятнадцять хвилин до готовності витягуємо звільняємо форму від фольги, щоб скоринка придбала рум'яний відтінок. Подаємо гаряче блюдо на Новий рік на тарілці з картоплею і прикрашаємо зеленню. Прекрасним доповненням до качки з яблуками в духовці стане будь салат із овочів. Качка запечена з яблуками готова.
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом

    Приготуйте салат Тіффані з виноградом 2018 фото


    Інгредієнти для приготування салату «Тіффані»:

  • куряче копчене м'ясо – 300 грам;

  • картопля – 3-4 шт.;

  • сир – 150 грам;

  • горіхи – 100 грам;

  • виноград (темний і світлий) – 200 грам;

  • майонез.


  • Рецепт приготування страви салат «Тіффані»:
    Для приготування салату я використовувала копчену грудку, тому попередньо видалила шкірку і разделала на шматочки м'ясо. Куряче м'ясо необхідно дрібно порізати. Картоплю відварити і потерти на тертці. Якщо у вас є мікрохвильова піч, то можна відварити картоплю в ній за 10 хвилин. Для цього потрібно картоплю добре вимити, не очищаючи, покласти на піднос в мікрохвильовці і включити на 10 хвилин при самому потужному режимі. Через 10 хвилин картопля буде готовий, зауважте, зварився картоплю без води. Сир потрібно потерти на тертці. Для салату «Тіффані» рекомендується використовувати сир твердих сортів. Горіхи подрібнити в блендері або кухонному комбайні. Виноград потрібно добре вимити і порізати вздовж на дві частини.Всі інгредієнти для салату «Тіффані» готові, залишається тільки викласти їх шарами в салатник. Так як ми готуємося до свята, то беремо найкрасивіший салатник і викладаємо шарами всі інгредієнти.Першим шаром необхідно викласти куряче м'ясо. Змастити майонезом. Далі шар картоплі. Картопля також змастити невеликою кількістю майонезу. Потім викласти шар горішків. І зверху сир. Поверх салату акуратно викласти виноград, чергуючи світлі і темні ягідки. Тут керуйтеся своєю фантазією. За бажанням готовий салат можна прикрасити зеленню. Салат «Тіффані» готовий. Рекомендується прибрати його в холодне місце на деякий час для просочення. Салат виходить дуже красивим і смачним, гості будуть в захваті від його виду і смаку.

    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом


    Рулет м'ясний з яйцем рецепт 2018 фото


    М'ясо потрібно відбити з обох сторін. Змішуємо всі спеції із сіллю. Часник пропускаємо через прес або тремо на дрібній тертці. До часнику додаємо спеції із сіллю і столову ложку соняшникової олії. Все перемішуємо.
    Приготування
    Відварюємо яйця круто, перекладаємо в миску з холодною водою і остуджуємо. Яйця чистимо від шкаралупи і поки залишаємо.Відбите м'ясо натираємо сумішшю з часнику і спецій з обох сторін. Краще всього використовувати мускатний горіх, паприку, чорний перець, кмин, коріандр. Ці спеції відмінно гармонують з м'ясом. Яйця ж вам потрібно спочатку нарізати четвертинками, а потім викласти на шматок м'яса. Обережно згортаємо рулет. Візьміть будь-яку досить щільну нитку і перев'яжіть рулет, щоб він не розвернувся назад. Не бійтеся, в'яжіть впевнено і не шкодуйте ниток. Беремо аркуш фольги, викладаємо на нього наш рулет. Потім загортаємо рулет щільно фольгою і викладаємо у форму для запікання. Духовку попередньо розігріваємо до 200 градусів, ставимо наш рулет в духовці, готуємо його протягом 50 хвилин.Якщо хочете, щоб рулет придбав рум'яну скоринку, потрібно розгорнути фольгу за 5 хвилин перед вимиканням духовки. Після приготування рулет охолодити, звільняємо від ниток і нарізаємо шматочками.
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом
    Новорічні рецепти на 2018 рік - готуємо разом
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають
    загрузка...