• 17:05 – 2018 рік Жовтої Собаки 
  • 14:40 – Листівки до Нового року 2018 своїми руками. Які є ідеї 
  • 14:12 – Як швидко і просто зшити плаття на Новий рік 2018 своїми руками 
  • 14:05 – Новорічні пісні 2018: слухати безкоштовно онлайн нові і старі хіти для дітей і дорослих 

Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

div class="entry">

Народна мудрість говорить: «Як зустрінеш новий рік, так його і проведеш». Саме тому в кожному будинку до новорічного застілля готуються з особливою ретельністю: підбирають святкове меню, заготовляють продукти. Більшість господинь окрім традиційних страв, таких як оселедець під шубою, мріють приготувати що-небудь новеньке. У пошуку рецептів на Новий рік 2018 рецептів з фото простих і смачних, переглядаються гори журналів та інтернет-сайтів. При виборі страв необхідно враховувати уподобання господаря нового року — Собаки. У 2018 році він не простий, а Жовтої і вимагає до себе уважного ставлення.
Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

[/i]


  • Новорічна прикраса і сервіровка столу 2018 — поради та правила

  • Нові та цікаві рецепти на Новий рік 2018 з фото

  • Цікаві та нові закуски на Новий рік 2018 Собаки

  • Рецепти бутербродів на Новий рік 2018 Собаки з фото

  • Новорічні рецепти на 2018 рік — готуємо разом

  • Нові та смачні новорічні рецепти 2018 з фото

  • Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото

  • Прості новорічні салати з рецептами на 2018 рік з фото

  • Що має бути на новорічному столі в 2018 році Собаки




  • Закуска Незвичайна 2018 фото


    Перед вами класна ідея, як приготувати закуску «Незвичайну». Поєднання апетитного бекону з фініками і грушею — це дійсно приголомшливо. Подавати до столу як закуску краще в теплому вигляді, при бажанні можете доповнити її соусом, наприклад. До речі, окрім груші або яблука, можна нафарширувати фініки та іншими фруктами або горішком.

    Інгредієнти:

  • Фініки — 24 Штук

  • Груша — 1 Штука (або яблуко)

  • Бекон — 12 Скибочок


  • Як приготувати Закуска «Незвичайна»

  • Підготуйте фініки. При необхідності видаліть у них кісточки.

  • Наріжте Маленькими кубиками кисле яблуко або грушу. Помістіть шматочок фрукта всередину фініка.

  • Нафаршируйте так все фініки. Духовку паралельно розігрійте до 200 градусів.

  • Горизонтально розріжте навпіл кожну скибочку бекону. Оберніть фінік беконом, а потім викладіть на решітку. Внизу встановіть деко, застелене фольгою.

  • Запікайте фініки в розігрітій духовці хвилин 15-20 до апетитної рум'яної скоринки. Ось і все, закуска «Незвичайна» готова до подачі. Пригощайтеся!


  • Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

    Новорічний порційний салат 2018 фото


    Основою даного блюда є крабове м'ясо, але при бажанні ви легко можете використовувати креветки, наприклад. Яскраві і апетитні овочі, проста і легка заправка в поєднанні з авокадо напевно сподобаються абсолютно всім. Набір інгредієнтів невеликий, часу на весь процес піде не більше 15 хвилин, подача оригінальна і красива, так що це відмінний варіант для святкового столу.

    Інгредієнти:

  • Крабове м'ясо — 250 Грам

  • Помідор — 1/2 Штуки

  • Солодкий перець — 1/2 Штуки

  • Авокадо — 2 Штуки

  • Зелень — 1 Щіпка

  • Оливкова олія — 2 Чайних ложки

  • Гірчиця — 1-2 Чайних ложок

  • Червоний винний оцет — 2 Чайних ложки

  • Лимон — 1 Штука

  • Сіль і перець — За смаком


  • Як приготувати Новорічний порційний салат

  • Наріжте дрібними кубиками половину помідора, попередньо вимивши і обсушивши його.

  • Солодкий перець очистіть від насіння і хвостика і також подрібніть.

  • У глибоку мисочку відправте оливкову олію, гірчицю і оцет. Ретельно перемішайте.

  • Викладіть в заправку м'ясо краба, перець, помідор і зелень. Додайте за смаком сіль і перець. Акуратно перемішайте.

  • Акуратно розріжте авокадо і видаліть кісточку. Полийте соком лимона, щоб м'якоть не потемніла.

  • Наповніть салатом човники авокадо. Ось і все, салат можна подавати до столу. Приємного апетиту і смачних свят!


  • Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

    Каре ягняти в духовці 2018 фото


    Інгредієнти:

  • Каре ягняти — 15 Штуки (на 12-ти кісточках)

  • Діжонська гірчиця — 100 Грам

  • Панірувальні сухарі — 50 Грам

  • Петрушка свіжа (пучок) — 1 Штука

  • Чебрець свіжий (жменя) — 1/2 Штуки

  • Оливкова олія — 2 Ст. ложки

  • Сіль, перець — За смаком


  • Опис приготування:
    Це блюдо, каре ягняти в духовці, важко перевершити в плані смаку або урочистості подачі. Воно виглядає дуже святково та вишукано (не дарма французи дуже люблять каре ягняти), але в той же час готується дуже просто. В хорошому ресторані за таку страву вам довелося б відвалити космічну суму, проте якщо все зробите своїми руками, то страва коштує відносно недорого. Головне — знайти гарне каре ягняти, а в іншому вам допоможе цей рецепт:

  • Хороше м'ясо готувати легко і просто, тому кількість інгредієнтів в цьому рецепті — мінімальне. По суті, крім самого каре ягняти потрібна тільки гірчиця, зелень і спеції.

  • Для початку потрібно зробити неглибокі надрізи на жирній стороні каре.

  • Кладемо каре на суху сковороду жирної стороною вниз. Обсмажуємо до невеликої скоринки з одного боку, потім перевертаємо і смажимо до скориночки з іншого. Сильно смажити не потрібно, нам необхідно лише, щоб м'ясо злегка потемніло, набуло коричнюватий відтінок.

  • Тим часом у блендері подрібнюємо до однорідності сухарі, зелень, оливкова олія, сіль і перець.

  • Злегка обсмажене каре ягняти змащуємо дижонской гірчицею з усіх боків.

  • Поверх гірчиці змащуємо каре подрібненою масою з блендера. Розподілити масу потрібно рівномірно.

  • Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів і запікаємо рівно 20 хвилин.

  • Фантастично смачне каре ягняти в духовці готово. Оболонка з гірчиці і подрібненої зелені дозволяє зберегти молоде м'ясо ідеально ніжним і соковитим. Воно просто тане в роті — впевнений, нічого подібного ви ніколи не пробували.


  • Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

    Сирний мус з малиною 2018 фото


    Незвичайний десерт, якій дуже смачний. Такий десерт сподобається не тільки дорослим, але і діти будуть від нього в захваті.
    Приготувати такий десерт можна з будь-якими ягодами.
    Інгредієнти для приготування сирного десерту на новорічний стіл 2018:

  • заморожена малина (або інші ягоди) – 400 грам;

  • жирний сир – 700 грам;

  • згущене молоко – 300 грам;

  • желатин – 25 грам;

  • вода – 8 столових ложки води.


  • Як приготувати сирний мус:
    Нагрійте воду і розчиніть в ній желатин.Сир збийте зі згущеним молоком до пишноти. Додайте в сир желатин і збийте ще раз, щоб отримати однорідну масу.Малину або інші ягоди збийте окремо.Тепер Вам вирішувати як подати десерт. Ви можете перемішати сир з малиною і розкласти його по креманкам. А можна зробити різнобарвний десерт – викласти шар сиру, шар малини і знову шар десерту. Шоколад теж відмінно буде виглядати в такому десерті.Розкладений десерт потрібно охолодити в холодильнику протягом 5-6 годин (щоб желатин схопився).Подавати десерт можна в келихах, креманках або вийняти з великою форми, нарізати і подавати на блюдцях.
    Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

    М'ясо запечене в брусничним соусом 2018 фото


    Багато хто любить готувати м'ясо, не просто пожарив або відваривши його, а придумати що-небудь нове й зовсім незвичайне. В останні час, у господинь, досить великим попитом користуються страви, в яких м'ясо приготоване з особливим соусом.Розгляньте цей рецепт запеченого олії з брусничним соусом. Входять до складу соусу брусниця і мед не тільки дуже корисні і багаті всі можливими вітаміни, але і надають м'ясу особливий, неповторний смак, який точно сподобається вам. Приготування цього м'яса дуже просте і ви без особливої праці впораєтеся з ним, смачно нагодувавши ваших близьких!
    Інгредієнти для приготування м'яса, запеченого в брусничним соусом:

  • 300 г брусниці;

  • півкіло свинини можете використовувати куряче філе, або м'ясо індички;

  • 2 ст. ложки меду;

  • апельсин;

  • сіль.

  • страви з м'яса


  • Рецепт приготування новорічного страви М'ясо, запечене в брусничним соусом:
    Беремо апельсин і знімаємо з нього скоринку — цедру.Вичавлюємо сік з апельсина, робимо це дуже старанно, всього нам потрібно приблизно 100 мл соку.Для приготування страви нам знадобиться блендер. У тому випадку, якщо у вас вдома немає цього дуже корисного пристрою, то можна скористатися підручними засобами.У чашу блендера покладіть брусницю, додайте дві ложки меду. Заливаємо також в чашу апельсиновий сік, додаємо трохи солі .Включаємо блендер і добре подрібнюємо, щоб у нас вийшла повністю однорідна маса. Як вже і було сказано, якщо у вас немає блендера, то ви можете просто стовкти масу давилкою для картоплі.Отже, після подрібнення, додайте трохи апельсинової цедри і добре перемішайте.Підготуйте форму, в якій ви будете запікати м'ясо, викладіть в неї половину отриманого у нас соусу.Викладіть м'ясо в форму з соусом.М'ясо зверху накрийте другою половиною соусу.Поставте його в духовку і готуйте протягом приблизно години при температурі 180 градусів.Витягуємо форму з м'ясом, трохи остуджує і розкладаємо на тарілки.Наше блюдо готове, приємного вам апетиту!
    Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото

    Печеня зі свинини Корона 2018 фото


    Інгредієнти:

  • смажені свинячі ребра — 36 Кілограма (у вигляді корони)

  • свинячий фарш — 450 Грам

  • ковбаса з свинини — 220 Грам

  • дрібно нарізану цибулю — 3/4 Чашки

  • вершкове олію — 3 Ст. ложки

  • очищені яблука — 1/2 Чашки (нарізати кубиками)

  • дрібно нарізану селеру — 1/4 Чашки

  • м'яка хлібна крихта — 1 1/2 Чашки

  • свіжа петрушка — 1/2 Чашки (порубати)

  • сіль — 1 1 /2 Чайних ложки

  • чорний перець — 1/2 Чайних ложки

  • тертий імбир — 1/2 Чайних ложки


  • Святкове блюдо на Різдвяний і Новорічний стіл. Простий рецепт приготування печені зі свинини у вигляді корони.
    Опис приготування:
    Підготувати і нагріти велику жаровню. Обсмажувати свинячі ребра (загорнувши кінці кісток у фольгу) протягом 2 годин при 180 C. Між тим, у великій неглибокої сковороді обсмажити фарш і ковбасу до рожевого кольору, відкласти в сторону. У тій же сковороді обсмажити цибулю у вершковому маслі (до м'якості). Додати селеру, продовжувати готувати ще 5 хвилин. Зняти з вогню. Повернути ковбасу і фарш в сковороду, додати хлібні крихти, петрушку, сіль, перець і імбир. Ретельно все перемішати. Видалити ребра з печі. Закріпити їх нитками або зубочистками. Викласти фольгу по центру корони, зробивши тим самим базу для начинки. Викласти м'ясну начинку всередину корони. Випікати корону в духовці близько 1 години при 80-100 C. Викласти корону на блюдо, подавати до столу відразу ж.
    Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото
    загрузка...
    Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають