div class="entry">
Народна мудрість говорить: «Як зустрінеш новий рік, так його і проведеш». Саме тому в кожному будинку до новорічного застілля готуються з особливою ретельністю: підбирають святкове меню, заготовляють продукти. Більшість господинь окрім традиційних страв, таких як оселедець під шубою, мріють приготувати що-небудь новеньке. У пошуку рецептів на Новий рік 2018 рецептів з фото простих і смачних, переглядаються гори журналів та інтернет-сайтів. При виборі страв необхідно враховувати уподобання господаря нового року — Собаки. У 2018 році він не простий, а Жовтої і вимагає до себе уважного ставлення.
[/i]
Новорічна прикраса і сервіровка столу 2018 — поради та правила Нові та цікаві рецепти на Новий рік 2018 з фото Цікаві та нові закуски на Новий рік 2018 Собаки Рецепти бутербродів на Новий рік 2018 Собаки з фото Новорічні рецепти на 2018 рік — готуємо разом Нові та смачні новорічні рецепти 2018 з фото Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото Прості новорічні салати з рецептами на 2018 рік з фото Що має бути на новорічному столі в 2018 році Собаки Закуска Незвичайна 2018 фото
Перед вами класна ідея, як приготувати закуску «Незвичайну». Поєднання апетитного бекону з фініками і грушею — це дійсно приголомшливо. Подавати до столу як закуску краще в теплому вигляді, при бажанні можете доповнити її соусом, наприклад. До речі, окрім груші або яблука, можна нафарширувати фініки та іншими фруктами або горішком.
Інгредієнти:
Фініки — 24 Штук Груша — 1 Штука (або яблуко) Бекон — 12 Скибочок Як приготувати Закуска «Незвичайна»
Підготуйте фініки. При необхідності видаліть у них кісточки. Наріжте Маленькими кубиками кисле яблуко або грушу. Помістіть шматочок фрукта всередину фініка. Нафаршируйте так все фініки. Духовку паралельно розігрійте до 200 градусів. Горизонтально розріжте навпіл кожну скибочку бекону. Оберніть фінік беконом, а потім викладіть на решітку. Внизу встановіть деко, застелене фольгою. Запікайте фініки в розігрітій духовці хвилин 15-20 до апетитної рум'яної скоринки. Ось і все, закуска «Незвичайна» готова до подачі. Пригощайтеся! Новорічний порційний салат 2018 фото
Основою даного блюда є крабове м'ясо, але при бажанні ви легко можете використовувати креветки, наприклад. Яскраві і апетитні овочі, проста і легка заправка в поєднанні з авокадо напевно сподобаються абсолютно всім. Набір інгредієнтів невеликий, часу на весь процес піде не більше 15 хвилин, подача оригінальна і красива, так що це відмінний варіант для святкового столу.
Інгредієнти:
Крабове м'ясо — 250 Грам Помідор — 1/2 Штуки Солодкий перець — 1/2 Штуки Авокадо — 2 Штуки Зелень — 1 Щіпка Оливкова олія — 2 Чайних ложки Гірчиця — 1-2 Чайних ложок Червоний винний оцет — 2 Чайних ложки Лимон — 1 Штука Сіль і перець — За смаком Як приготувати Новорічний порційний салат
Наріжте дрібними кубиками половину помідора, попередньо вимивши і обсушивши його. Солодкий перець очистіть від насіння і хвостика і також подрібніть. У глибоку мисочку відправте оливкову олію, гірчицю і оцет. Ретельно перемішайте. Викладіть в заправку м'ясо краба, перець, помідор і зелень. Додайте за смаком сіль і перець. Акуратно перемішайте. Акуратно розріжте авокадо і видаліть кісточку. Полийте соком лимона, щоб м'якоть не потемніла. Наповніть салатом човники авокадо. Ось і все, салат можна подавати до столу. Приємного апетиту і смачних свят! Каре ягняти в духовці 2018 фото
Інгредієнти:
Каре ягняти — 15 Штуки (на 12-ти кісточках) Діжонська гірчиця — 100 Грам Панірувальні сухарі — 50 Грам Петрушка свіжа (пучок) — 1 Штука Чебрець свіжий (жменя) — 1/2 Штуки Оливкова олія — 2 Ст. ложки Сіль, перець — За смаком Опис приготування:
Це блюдо, каре ягняти в духовці, важко перевершити в плані смаку або урочистості подачі. Воно виглядає дуже святково та вишукано (не дарма французи дуже люблять каре ягняти), але в той же час готується дуже просто. В хорошому ресторані за таку страву вам довелося б відвалити космічну суму, проте якщо все зробите своїми руками, то страва коштує відносно недорого. Головне — знайти гарне каре ягняти, а в іншому вам допоможе цей рецепт:
Хороше м'ясо готувати легко і просто, тому кількість інгредієнтів в цьому рецепті — мінімальне. По суті, крім самого каре ягняти потрібна тільки гірчиця, зелень і спеції. Для початку потрібно зробити неглибокі надрізи на жирній стороні каре. Кладемо каре на суху сковороду жирної стороною вниз. Обсмажуємо до невеликої скоринки з одного боку, потім перевертаємо і смажимо до скориночки з іншого. Сильно смажити не потрібно, нам необхідно лише, щоб м'ясо злегка потемніло, набуло коричнюватий відтінок. Тим часом у блендері подрібнюємо до однорідності сухарі, зелень, оливкова олія, сіль і перець. Злегка обсмажене каре ягняти змащуємо дижонской гірчицею з усіх боків. Поверх гірчиці змащуємо каре подрібненою масою з блендера. Розподілити масу потрібно рівномірно. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів і запікаємо рівно 20 хвилин. Фантастично смачне каре ягняти в духовці готово. Оболонка з гірчиці і подрібненої зелені дозволяє зберегти молоде м'ясо ідеально ніжним і соковитим. Воно просто тане в роті — впевнений, нічого подібного ви ніколи не пробували. Сирний мус з малиною 2018 фото
Незвичайний десерт, якій дуже смачний. Такий десерт сподобається не тільки дорослим, але і діти будуть від нього в захваті.
Приготувати такий десерт можна з будь-якими ягодами.
Інгредієнти для приготування сирного десерту на новорічний стіл 2018:
заморожена малина (або інші ягоди) – 400 грам; жирний сир – 700 грам; згущене молоко – 300 грам; желатин – 25 грам; вода – 8 столових ложки води. Як приготувати сирний мус:
Нагрійте воду і розчиніть в ній желатин.Сир збийте зі згущеним молоком до пишноти. Додайте в сир желатин і збийте ще раз, щоб отримати однорідну масу.Малину або інші ягоди збийте окремо.Тепер Вам вирішувати як подати десерт. Ви можете перемішати сир з малиною і розкласти його по креманкам. А можна зробити різнобарвний десерт – викласти шар сиру, шар малини і знову шар десерту. Шоколад теж відмінно буде виглядати в такому десерті.Розкладений десерт потрібно охолодити в холодильнику протягом 5-6 годин (щоб желатин схопився).Подавати десерт можна в келихах, креманках або вийняти з великою форми, нарізати і подавати на блюдцях.
М'ясо запечене в брусничним соусом 2018 фото
Багато хто любить готувати м'ясо, не просто пожарив або відваривши його, а придумати що-небудь нове й зовсім незвичайне. В останні час, у господинь, досить великим попитом користуються страви, в яких м'ясо приготоване з особливим соусом.Розгляньте цей рецепт запеченого олії з брусничним соусом. Входять до складу соусу брусниця і мед не тільки дуже корисні і багаті всі можливими вітаміни, але і надають м'ясу особливий, неповторний смак, який точно сподобається вам. Приготування цього м'яса дуже просте і ви без особливої праці впораєтеся з ним, смачно нагодувавши ваших близьких!
Інгредієнти для приготування м'яса, запеченого в брусничним соусом:
300 г брусниці; півкіло свинини можете використовувати куряче філе, або м'ясо індички; 2 ст. ложки меду; апельсин; сіль. страви з м'яса Рецепт приготування новорічного страви М'ясо, запечене в брусничним соусом:
Беремо апельсин і знімаємо з нього скоринку — цедру.Вичавлюємо сік з апельсина, робимо це дуже старанно, всього нам потрібно приблизно 100 мл соку.Для приготування страви нам знадобиться блендер. У тому випадку, якщо у вас вдома немає цього дуже корисного пристрою, то можна скористатися підручними засобами.У чашу блендера покладіть брусницю, додайте дві ложки меду. Заливаємо також в чашу апельсиновий сік, додаємо трохи солі .Включаємо блендер і добре подрібнюємо, щоб у нас вийшла повністю однорідна маса. Як вже і було сказано, якщо у вас немає блендера, то ви можете просто стовкти масу давилкою для картоплі.Отже, після подрібнення, додайте трохи апельсинової цедри і добре перемішайте.Підготуйте форму, в якій ви будете запікати м'ясо, викладіть в неї половину отриманого у нас соусу.Викладіть м'ясо в форму з соусом.М'ясо зверху накрийте другою половиною соусу.Піставте його в духовку і готуйте протягом приблизно години при температурі 180 градусів.Витягуємо форму з м'ясом, трохи остуджує і розкладаємо на тарілки.Наше блюдо готове, приємного вам апетиту!

Печеня зі свинини Корона 2018 фото
Інгредієнти:
смажені свинячі ребра — 36 Кілограма (у вигляді корони) свинячий фарш — 450 Грам ковбаса з свинини — 220 Грам дрібно нарізану цибулю — 3/4 Чашки вершкове олію — 3 Ст. ложки очищені яблука — 1/2 Чашки (нарізати кубиками) дрібно нарізану селеру — 1/4 Чашки м'яка хлібна крихта — 1 1/2 Чашки свіжа петрушка — 1/2 Чашки (порубати) сіль — 1 1 /2 Чайних ложки чорний перець — 1/2 Чайних ложки тертий імбир — 1/2 Чайних ложки Святкове блюдо на Різдвяний і Новорічний стіл. Простий рецепт приготування печені зі свинини у вигляді корони.
Опис приготування:
Підготувати і нагріти велику жаровню. Обсмажувати свинячі ребра (загорнувши кінці кісток у фольгу) протягом 2 годин при 180 C. Між тим, у великій неглибокої сковороді обсмажити фарш і ковбасу до рожевого кольору, відкласти в сторону. У тій же сковороді обсмажити цибулю у вершковому маслі (до м'якості). Додати селеру, продовжувати готувати ще 5 хвилин. Зняти з вогню. Повернути ковбасу і фарш в сковороду, додати хлібні крихти, петрушку, сіль, перець і імбир. Ретельно все перемішати. Видалити ребра з печі. Закріпити їх нитками або зубочистками. Викласти фольгу по центру корони, зробивши тим самим базу для начинки. Викласти м'ясну начинку всередину корони. Випікати корону в духовці близько 1 години при 80-100 C. Викласти корону на блюдо, подавати до столу відразу ж.