div class="entry">
У новорічну ніч хочеться, щоб навколо панував святковий настрій. Для його створення будинок прикрашається гірляндами, красивими кулями, в центрі ставиться струнка ялинка. Але чи цього достатньо? Будь-яка господиня хоче здивувати гостей незвичайними і новими стравами. Традиційно на новорічних столах можна зустріти бутерброди, їх безліч велике: шпажки, тарталетки з різними начинками, на хлібних основи. Які види вибрати — справа кожного.
[/i]
Новорічна прикраса і сервіровка столу 2018 — поради та правила Нові та цікаві рецепти на Новий рік 2018 з фото Цікаві та нові закуски на Новий рік 2018 Собаки Кращі рецепти новорічних страв на 2018 рік Собаки з фото Новорічні рецепти на 2018 рік — готуємо разом Нові та смачні новорічні рецепти 2018 з фото Нові рецепти салатів на 2018 рік з фото Прості новорічні салати з рецептами 2018 рік з фото Що має бути на новорічному столі в 2018 році Собаки Бутерброди з сьомгою на Новий рік 2018 фото
Інгредієнти:
400 р пшеничного хліба, 200 г слабосоленої сьомги, 200 г вершкового сиру, 50 г червоної ікри, 50 р зеленого цибулі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю. Приготування:
Намажте шматочки хліба вершковим сиром, поперчіть і викладіть на них скибочки сьомги. Прикрасьте бутерброди з червоною ікрою і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Бутерброди з червоною рибою і авокадо 2018 фото
Інгредієнти:
4 шматочки хліба для тостів, 100 г солоної червоної риби, 1 авокадо, 1 буряк, 1/4 лимона, сіль, чорний перець – за смаком, зелену цибулю. Приготування:
Відваріть до готовності буряк, очистіть її і наріжте дуже тонкими скибочками. М'якоть авокадо розімніть в пюре і додайте лимонний сік, сіль і перець. Рибу наріжте тонкими смужками. Шматочки хліба трохи підсушіть в тостері, потім намажте на них пюре з авокадо, а зверху покладіть по скибочці буряків і червоної риби, посипте зеленою цибулею.
Бутерброди Ріо-Гранде 2018 фото
Інгредієнти:
1/2 буханки бородінського хліба, 300 г слабосолених черевець сьомги, 2 огірка, 3 зубчики часнику, 50 г шпрот, 2 ст. л. майонезу, 2 ч. л. кетчупу, рослинна олія, лимонний сік, лимон, зелень, листя салату. Приготування:
Наріжте хліб скибочками і обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки, потім викладіть на серветку. Для соусу розітріть 50 г шпрот з майонезом і кетчупом. Натріть обсмажений хліб часником і змастіть соусом. Наріжте огірки кружечками і викладіть на хліб. Зверху викладіть черевця сьомги. Прикрасьте бутерброди скибочками лимона і зеленню. Викладіть бутерброди на листя салату.
Бутерброди з оливками та ікрою на Новий рік 2018 фото
Інгредієнти:
1 батон або білий хліб, 150 г твердого сиру, 1 банка маслин без кісточок, 2 зубчики часнику, 2-3 ст. л. оливкової олії, сіль і зелень петрушки – за смаком, червона ікра і виноград – для прикраси. Приготування:
Подрібніть в блендері маслини, часник, сир і петрушку до пастоподібного стану. Додайте оливкове масло, посоліть і перемішайте. Шматочки батона або хліба змастіть отриманою масою, а зверху прикрасити червоною ікрою, виноградом і зеленню.
Міні-бутерброди з червоною ікрою і креветками 2018 фото
Інгредієнти:
10 скибочок білого хліба, 30 г вершкового масла, 1/2 банки червоної ікри, 100 г кисломолочного сиру, 2 ст. л. подрібненої зелені, 10 дрібних відварених креветок для прикраси. Приготування:
Наріжте хліб скибочками товщиною близько 1см. Склянкою або круглої формочкою виріжте з хліба кружечки і підсушіть їх до золотистого кольору на сухій сковороді. Бока міні-бутербродів змастіть вершковим маслом і обваляйте в кропі, змастіть верх вершково-сирним сиром, покладіть трохи ікри і 1 креветку.
Бутерброди з плавленим сиром, часником і ківі 2018 фото
Інгредієнти:
1 багет або батон, 300 г плавленого сиру, 3 зубчики часнику, 3 ківі, 1/2 лимона, листя салату, майонез. Приготування:
Плавлений сир покладіть на 30 хвилин у морозилку і натріть його на крупній тертці. Додайте до сиру пропущений через прес часник і майонез, зовсім трохи, щоб маса склеїти. Ківі і лимон наріжте тонкими кружечками, батон – скибки. На шматочки батона викладіть вимиті і висушені листя салату, потім на них сирну масу, розрівняйте її, наверх укладіть кружечки ківі і лимона.
Бутерброди зі шпротами і авокадо 2018 фото
Інгредієнти:
4-6 скибочок хліба, 1 авокадо, 1 банка шпротів, 1 помідор, 1 зубчик часнику, 1/2 ст. л. лимонного соку, 1/2 ч. л. лимонної цедри, 1 ст. л. червоного винного оцту, 1/2 ст. л. подрібненої зелені, сіль, чорний мелений перець – за смаком. Приготування:
Змішайте шпроти з зеленню петрушки, червоним винним оцтом і лимонною цедрою і залиште маринуватися. Тим часом авокадо очистіть, розріжте навпіл, видаліть кісточку, наріжте на невеликі кубики і розімніть виделкою. Додайте до авокадо подрібнений часник, лимонний сік, сіль і перець. Трохи обсмажте на сковороді скибочки хліба змастіть їх пюре з авокадо, зверху покладіть кружечок помідора, кілька шпрот, прикрасьте петрушкою і збризніть лимонним соком.
Бутерброди з грибами 2018 фото
Інгредієнти:
6 шматочків чорного хліба, 100 г вершкового масла, 6 ст. л. дрібних маринованих грибів, 5-6 варених яєць, лимонний сік, рослинне масло, сіль, гірчиця, зелень петрушки – за смаком. Приготування:
Обсмажте шматочки хліба на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Остудіть і змастіть вершковим маслом. Яйця наріжте кружечками, вийміть жовток і подрібнити виделкою. Змішайте мариновані гриби з яєчним жовтком, заправте сіллю і гірчицею. На бутерброди викладіть кільця білка, в середину покладіть гіркою грибну масу і прикрасьте зеленню петрушки.
Бутерброди з сиром і відварним язиком 2018 фото
Інгредієнти:
10 скибочок білого хліба, 200 г сиру, 200 р відварного язика, 100 г вершкового масла, зелень, сіль, перець – за смаком. Приготування:
Розітріть сир з маслом і посоліть за смаком. Приготованою масою змастіть скибочки хліба, зверху укладіть шматочки відвареного язика. Прикрасьте готові бутерброди зеленню.
Бутерброди з оселедцем і помідорами 2018 фото
Інгредієнти:
200 г житнього хліба, 50 г вершкового масла, 4 філе оселедця, 1 пучок зеленого цибулі, 2 помідора, гірчиця, зелень петрушки або кропу. Приготування:
Змастіть скибочки хліба маслом. Філе оселедця наріжте скибочками, змастіть гірчицею, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і укладіть на хліб. Зверху покладіть кружечок помідора і прикрасьте гілочкою кропу або петрушки.
Бутерброди-пірамідки 2018 фото
Інгредієнти:
пшеничний або житній хліб, 100 г шинки, 100 г сиру, 2 помідора, 4 редиски, 2 ст. л. вершкового масла, зелень петрушки або кропу. Приготування:
Хліб наріжте тонкими скибочками і склянкою або круглої формочкою виріжте кухлі. Змастіть отримані кружечки маслом і зверху на них покладіть вирізані таким же чином кружечки шинки, далі – гурток помідора, гурток сиру (трохи меншого розміру, ніж попередній гурток) та гурток редиски. Бутерброд повинен звужуватися догори, утворюючи пірамідку. Прикрасьте отримані пірамідки зеленню і скріпіть шпажкою.
Бутерброди з бринзою, маслинами і редисом 2018 фото
Інгредієнти:
4 скибочки житнього хліба, 150 г бринзи, 8 маслин, 5 редисок, 2 ст. л. дрібно нарізаного зеленого цибулі, 2 ст. л. вершкового масла, червоний мелений перець – за смаком. Приготування:
Розімніть бринзу, додайте масло, зелений лук і перець. Редис (4 шт.) дрібно наріжте і перемішайте з бринзою. Нанесіть отриману масу на скибочки хліба. Прикрасьте готові бутерброди тоненькими кружечками редиски і маслинами.
Бутерброди з беконом, помідорами і зеленим салатом 2018 фото
Інгредієнти:
білий хліб, 250 г бекону, 120 г вершкового масла, 100 г твердого сиру, 2 помідора, 50 р зеленого салату. Приготування:
Трохи обсмажте скибочки хліба. Бекон наріжте тонкими скибочками і також злегка обсмажте. Кожен скибочку хліба намажте вершковим маслом, зверху покладіть бекон, потім салат і кружечок помідора. Зверху помідорні кружечки посипте натертим на терці сиром.
Бутерброди з м'ясом, сиром і ананасом 2018 фото
Інгредієнти:
8 скибочок батона, 8 шматочків вареного м'яса, 8 скибочок твердого сиру, 12 кружечків ананаса, 50 г вершкового масла, 1-2 ст. л. кетчупу, кілька гілочок петрушки – для прикраси. Приготування:
Трохи підсушіть скибочки батона в тостері, потім остудіть і змастіть вершковим маслом. Покладіть на кожну скибочку по тонкому скибочці м'яса, ананаса і сиру. Запікайте бутерброди в мікрохвильовій печі до тих пір, поки сир не почне плавитися. Готові бутерброди прикрасьте залишилися скибочками ананаса, кетчупом і гілочками петрушки.
Бутерброди з зеленим горошком і яйцем 2018 фото
Інгредієнти:
скибочки білого хліба, 1 банку консервованого горошку, 1 варене яйце, 1 плавлений сирок, 2 ст. л. майонезу, 2 ст. л. сметани, 1 ст. л. томатної пасти. Приготування:
Змішайте майонез з томатною пастою і сметаною. Змастіть приготованим соусом нарізаний скибками хліб і покладіть зверху по 1 ст. л. салатної суміші, приготовленої з зеленого горщика і натертого на крупній тертці плавленого сиру і заправленої тим же соусом. Готові бутерброди посипте рубаним яйцем.
Гарячі бутерброди з тунцем і селерою 2018 фото
Інгредієнти:
1 багет, 2 баночки тунця, 3 стебла селери, 2 помідора, 100 г твердого сиру, майонез, кінза (або інша свіжа зелень), сіль, перець – за смаком. Приготування:
Розімніть тунець виделкою, кінзу і селеру дрібно наріжте. Змішайте всі, додайте сіль, перець, заправити майонезом. Помідори наріжте кружечками. На скибочки багета викладіть начинку з тунця, зверху покладіть кружальця помідорів і посипте натертим на терці сиром. Викладіть бутерброди на деко і запікайте при температурі 180°С протягом 15 хвилин.
Гарячі бутерброди з куркою і маринованими корнішонами на Новий рік 2018 фото
Інгредієнти:
хліб для тостів, 300 г копченої курки, 5 маринованих корнішонів, 200 г плавленого сиру, 200 г майонезу, чорний мелений перець і зелень – за смаком. Приготування:
Попередньо охолоджений в морозилці плавлений сир натріть на крупній тертці, копчену курку і корнішони дрібно наріжте, подрібніть зелень. Змішайте всі інгредієнти, поперчіть і заправте майонезом. Викладіть готову начинку на хліб для тостів і відправте бутерброди в розігріту до 180°С духовку на 15 хвилин. Зверху готові бутерброди можна прикрасити часточкою лимона або кружечком помідора.Будь-які приготовані вами бутерброди на Новий рік – це маленький витвір кулінарного мистецтва. Тому не відмовляйте собі в задоволенні фантазувати і творити. Готуйте із задоволенням і дивуйте всіх своїми шедеврами!