Меню на Новий рік 2018 — нові і цікаві рецепти. Символ наступаючого року Жовта Земляний Собака, який не потерпить на святковому столі страви з курки. Приміром, запечену або смажену курку подавати до столу не можна, однак куряче м'ясо та яйця можна використовувати для приготування салатів і закусок. Крім цього курку можна замінити будь-яким іншим м'ясом — яловичиною, свининою, качкою, гусаком або ж рибою. Ми з великим задоволенням прикрашаємо будинок, наряджаємо ялинку, а також готуємо святковий стіл.
Що стосується останнього, то до приготування страв на святковий стіл та складання меню до Нового року кожна господиня ставиться з особливим ентузіазмом. Адже кожна з нас бажає скласти меню на Новий рік таке, щоб кожна страва гості і рідні їли просто з величезним задоволенням. Складаючи меню новорічного столу, майте на увазі, що страви повинні бути максимально корисними, смачними, апетитними і красиво поданими. Подача і прикраса новорічних страв має велике значення. Такі страви додатково створюють певну атмосферу свята. Тому в даній категорії ви зможете знайти рецепти новорічного меню, яке оцінить кожен присутній за святковим столом.
Делікатесна нежирна яловичина повинна бути на кожному столі. Єдиний мінус у цього блюда – досить тривале приготування. Вам знадобиться для приготування страви:
Гриби нарізати досить дрібно, спаржу порізати на шматочки і відварити. Філе яловичини розрізати на порційні шматки по 200 г, обернути шпиком, сколоти. Готові рулетики м'яса обсмажити на вершковому маслі. Після обжарювання покласти в каструлю і закрити, щоб настоялися. На сковороді, де смажилося м'ясо, прокип'ятити бульйон, додати коньяк, трохи уварити, додати вершки і теж уварити. Готовим гарячим соусом залити м'ясо. Гриби і спаржу смажити на вершковому маслі, на блюдо викласти рулетики і навколо прикрасити готовими грибами, за бажанням додати зелень.
Смажений лаваш з начинкою – це дуже просте і смачне блюдо на Новий рік 2018. Це чудова закуска на святковий стіл. Начинка у цього блюда може бути сама різна, ми опишемо процес приготування з начинкою з курки, ковбаси і солодкого перцю. Для приготування страви вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
Процес приготування:
Нарізати куряче філе на невеликі шматочки. Посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте на олії протягом 5-7 хвилин. Додайте порізану цибулю і обсмажте разом з куркою протягом 3-4 хвилин. Після цього додайте в сковороду ковбасу і болгарський перець. Потім додайте в сковороду помідори і тушкуйте протягом 10 хвилин на слабкому вогні. В кінці додайте подрібнений часник. Поріжте лаваш на прямокутники. Розміри приблизно 15x20 сантиметрів. На край лаваша укладіть 1-15 столові ложки начинки. Зверху полийте майонезом за смаком. Підігніть краю лаваша і згорніть у формі рулету. Тепер обсмажте лаваш з начинкою на сковороді до рум'яного кольору на слабкому вогні. Вийшла дуже апетитна закуска на Новий рік 2018. Подавати в гарячому вигляді. Всі закуски на Новий рік 2018.
Крім риби, практично всі рецепти новорічного меню на 2018 рік можуть містити гриби – це і додатковий білок, і дивовижний аромат. Конкретно це блюдо спробує кожен, адже в рік Жовтої Собаки м'ясо птиці краще не готувати. Вам знадобляться для приготування страви:
Це блюдо краще приготувати заздалегідь, ви завжди встигнете його розігріти до приходу гостей. Нарізаний шматочками картоплю обсмажується до готовності, гриби трохи обсмажити у вершковому маслі на сильному вогні. Все викласти в сотейник шарами, залити сметаною, покласти приготовані спеції, цибулю і тушкувати до готовності. Готову страву викласти в глибоку тарілку, посипати кропом або зеленою цибулею.
Ця проста закуска – справжня знахідка для будь-якого святкового застілля. Смак приголомшливий, а готуються «Фаршировані яйця» дуже просто.
Необхідні інгредієнти:
Процес приготування:
Вам знадобиться для приготування страви:
Морепродукти до новорічного столу 2018 варто приготувати першими. Тепер готуємо гриби дрібно ріжемо і їх, і цибулю, обсмажуємо у вершковому маслі. Смажимо млинці пісними – на воді, вони повинні бути такими тонкими, щоб можна було спокійно згорнути в рулетик. На готові млинці начинку, можна згортати трикутниками, тоді порція складе: два з грибами, два з морепродуктів. Але набагато цікавіше скласти гірку з рулетиків з різною начинкою. І не забудьте в один млинець загорнути неготовий боб – на щастя!
В якості основного гарячого блюда бездоганно підійде баранина, приготована по британському рецептом.
Необхідні інгредієнти:
Процес приготування:
Не варто думати, що пельмені – це негарне і нецікаве блюдо. Важливо, як його приготувати. Вам знадобиться для приготування страви:
Одне з найсмачніших і найпопулярніших страв – класичні пельмені, але не відварні, а запечені у горщику в жаровій шафі. Відварити їх до напівготовності, покласти в горщик, залити масою з сметани, яйця і масла, прикрити невеликий «кришечкою» з тіста. Таких горщиків має бути рівно стільки, скільки у вас збереться гостей. До речі, кришечка – смачне доповнення до основної страви.
Новорічне меню 2018 повинно бути особливим. Символ наступаючого року є Жовта Земляний Собака. За своїм темпераментом, цей птах дуже горда, красива, весела, задерикувата, але добра. Підходити до формування новорічного меню потрібно з особливою відповідальністю. Собака – птах дуже весела, тому просто не потерпить сірість і нудьгу за новорічним столом. Новорічне меню 2018 повинно бути яскравим, смачним, але легким. Їжа на столі повинна бути корисна. До складання новорічного меню потрібно піставитися з особливою відповідальністю.