• 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 
  • 22:19 – Як загадати бажання в новорічну ніч 2018, щоб воно обов'язково збулося 
  • 19:44 – Новорічний подарунок зробити своїми руками 

Як приготувати яловичину на Новий рік

Якщо вам подобається азіатська кухня, то в якості гарячого на свято Новий рік можна приготувати яловичину в кисло-солодкому соусі. Нічого складного в цій страві немає. Вона готується в духовці. Вашим завданням буде лише зробити маринад і потримати в ньому м'ясо, щоб воно гарненько ввібрало в себе аромат приправ. До того ж замість яловичини можна взяти свинину, яка запікається ще швидше.

Як приготувати яловичину на Новий рік


Для приготування яловичини на Новий рік вам знадобиться


- Яловичина м'якоть (краще взяти вирізку) - 800-1000 г;
- Ріпчаста цибуля великого розміру - 1 шт .;
- Мед - 1 ст. л .;
- Винний оцет - 1 ст. л .;
- Соєвий соус - 80 мл;
- Коріандр мелений - 0,5 ст. л .;
- Соняшникова олія - ​​2 ст. л .;
- Чорний мелений перець;
- Сіль;
- Фольга;
- Форма для випічки.


Процес приготування яловичини на Новий рік


М'ясо вимийте під проточною водою, обсушити за допомогою паперових рушників і поріжте поперек волокон шматочками розміром приблизно 3 на 7 см.

Тепер приготуємо маринад для яловичини. Для цього візьміть велику чашу і влийте в неї соєвий соус, винний оцет, олію і мед. Додайте чорний перець, сіль за смаком, мелений коріандр і все добре перемішайте.

Опустіть м'ясні шматочки в чашу і ретельно змішайте їх з маринадом. Тепер м'ясо потрібно залишити маринуватися - чим довше, тим смачніше і ніжніше вийде блюдо. Мінімальний час - 1 година. Також можна залишити на півдня або на ніч, накривши харчовою плівкою і прибравши в холодильник.

Перед початком запікання включіть її і встановіть температуру 200 градусів. Поки вона розігрівається, ріпчасту цибулю очистіть від шкірки і поріжте її кружальцями завтовшки не менше 5 мм.

Після цього візьміть форму для запікання, застеліть її фольгою і покладіть на дно цибульні кружки (нерозділені на кільця). На цибулю покладіть замариновані м'ясні шматочки. Форму накрийте фольгою, закріпивши краї, і відправте в духовку на 1,5 години.

Після закінчення часу дістаньте форму з духовки, приберіть фольгу, а яловичину перекладіть на велике блюдо. Подавайте страву разом з відвареним рисом, свіжим салатом або закускою з болгарського перцю.
загрузка...
Як приготувати яловичину на Новий рік
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають