Курячі стегна, приготовані в духовці - смачне доповнення до будь-якого гарніру. М'ясо птиці коштує недорого, готується швидко і не вимагає від жінки особливих кулінарних навичок. Курячі стегна можуть стати головним м'ясним блюдом святкового столу або домашньої вечері.
Як приготувати курячі стегна в духовці на Новий рік 2018Вам знадобиться
-курячі стегна - 5 шт .;
-соевий соус - 5 ст. л .;
-апельсін - 1 великий плід;
-червоний пекучий перець - 1 ч. л .;
-сіль за смаком.
Курячі стегна гарненько промийте під проточною водою. Якщо є необхідність, то видаліть з м'яса неїстівні частини.
У глибокій тарілці з'єднайте соєвий соус, пекучий перець, сік половинки апельсина і сіль за смаком. Перемішайте маринад.
Підготовлені курячі стегна помістіть в маринад, залиште продукт в соусі мінімум на 30 хвилин.
Щоб м'ясо краще просочилася, рекомендується зробити на стегнах проколи. Для цього підійде вилка або ніж.
Залишки апельсина порізати тонкими кільцями.
Візьміть форму для запікання, розподіліть по ній замариновані курячі стегна, зверху на м'ясо покладіть апельсинові колечка.
Покладіть курячі стегна запікатися в духовку, розігріту до 200 ° C на 1 годину.
Готові курячі стегна можна подавати до новорічного столу 2018 в формі для запікання або перекласти м'ясо на плоску тарілку, прикрашену салатним листям.
Зверніть увагуКурячі стегна, приготовані за даним рецептом мають пікантні цитрусові нотки, м'ясо просто тане в роті.
Корисна порадаЯкщо після того, як ви переклали курячі стегна в форму для запікання у вас залишився маринад, то полийте ним м'ясо, так воно вийде соковитіше.