• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Рецепти на Новий рік 2018

Новий рік - особливе свято. У цей день ми збираємося в колі найближчих нам людей і ділимося добрими, щирими, сердечними побажаннями. І звичайно головним моментом тут є розкішно накритий стіл! Він має як практичне значення (повинні ж гості де-небудь сісти), так і творче - крім традиційних страв, на ньому має бути яке-небудь новеньке блюдо. Господиня повинна приємно здивувати своїми кулінарними вміннями, і Новий рік стане по-справжньому незабутнім.

Тому ми вирішили скласти для Вас список рецептів до яких входитимуть Нові смачні рецепти на Новий рік 2018.

Рецепт на Новий рік 2018 Фаршірoванні шампіньoни з сирoм і чосноком

Рецепти на Новий рік 2018


Даний рецепт запросто подужає будь-хто, хто знайомий зі звичайною кухнею. В ході приготування дуже важливо не забути строго стежити за тим, щоб не було недосмажених інгредієнтів або ж, навпаки, пересмажених. Дотримуйтеся графіку приготування з точністю. Блюдо повинне вийти приємним і легким на смак, соковитим і ніжним. Даний рецепт дозволить Вам дізнатися всі премудрості приготування цієї страви і бездоганно її приготувати з першої ж спроби.

В першу чергу потрібно засвоїти, що герой нашої розповіді складається з двох частин: зовнішня (власне, грибні капелюшки) і начинка (дрібно нарізані смажені ніжки з цибулею і часником). У начинку ми додамо молоко і вершки з домішкою борошна, щоб перші були гущі по консистенції. Так печериці будуть і смачніше, і відмінно зведуться в єдине ціле. Запікати грибочки необхідно під щільним сирним «ковдрою». Слідкуйте за тим, щоб час запікання і щільність сиру були взаємопов'язані.

Фаршировані печериці, оформлені за допомогою листового салату, мабуть, нікого не залишать байдужим за святковим столом.

Необхідні інгредієнти


Шампіньoни - 12 шт .;

Цибуля - 1 шт .;

Часник - 2 зубчики;

Борошно - 1 ч. л .;

Мoлoкo або вершки (10%) - 2 або 3 склянки (150 мл);

Сир - 70 гр .;

Сіль і перець - за смаком.


Процес приготування

Рецепти на Новий рік 2018


Беремо гриби - 12 шт. і вибираємо з них дев'ять найсимпатичніших і великих - так, щоб на кожну порцію вийшло по 3 шт. Решта печериць ми використовуємо для приготування начинки. Тепер відділяємо капелюшки грибів від їх ніжок (які теж потім послужать для начинки). Для цього процесу добре підійде чайна ложка.

Далі необхідно позбавити капелюшки від темних пластинок - так ми створимо простору чашоподібну порожнину. Вона повинна бути максимально тонкою - з одного боку, в неї увійде більше начинки, з іншого - гриби просто-напросто будуть від цього тільки смачніше. Тут також використовуйте ту саму ложечку, якою ми відокремили капелюшки від ніжок.

Готуємо начинку. Спочатку потрібно посмажити дрібно нарізану цибулю і часник. Кидаємо інгредієнти в сковорідку з олією і смажимо до золотистого кольору.

Все, що ми відокремили від грибів в першому і другому пунктах, плюс грибочки які залишилися необхідно порізати на дрібні кубики.

Цибулю і гриби смажимо в сковороді - десь 5-7 хв. Додаємо молоко (можна вершки) і після закипання хай вариться протягом трьох хвилин. Час від часу склад необхідно помішувати. Додаємо сіль і перець. Даємо охолонути. Власне, з начинкою все.

Тепер начинку треба помістити в грибні капелюшки. Рівномірно і густо насипаємо тертий сир. Нехай постоїть в розігрітій духовці (до. 180 градусів) - 25 хв.

Рецепт на Новий рік 2018 Солона горбуша

Рецепти на Новий рік 2018


Солона горбуша в ідеалі повинна бути дуже ніжною, з розумною кількістю спецій і солі. Дійсно, нелегко знайти золоту середину у використанні інгредієнтів, але якщо уважно підійти до процесу приготування, то це цілком реально.

Це нескладний і смачний рецепт. Головне - дотримуватися всіх пунктів, які ми опишемо нижче.

Необхідні інгредієнти

свіжа гoрбуша - 1 тушка на 1-1,2 кг;

сіль - 2 ст. л .;

цукор - 1 ст. л .;

кoріандр - 1/3 ч. л .;

перець гoрoшкoм - 1/3 ч. л .;

суміш арoматних трав - 1/3 ч. л.


Процес приготування

Рецепти на Новий рік 2018


Беремо рибу з нашої морозилки і нехай розморожується протягом ночі. До речі, до того як покласти в холодильник горбушу слід добре вимити, висушити, потім відокремити від неї голову і хвіст, а також зняти шкірку, щоб її легше було солити. Після чого ще раз миємо філе і сушимо. Ділимо його на дві частини.

Готуємо суміш для засолу. Додаємо в заздалегідь змішані цукор і сіль, перець в горошині, коріандр, а також наші прованські трави.

Засолюємо. Для цього беремо одну неповну столову ложку солоної суміші і рівномірно засипаємо дно миски. Кладемо на неї одну частину філе. Рівномірно насипаємо сіль на поверхню філе. Акуратно і ретельно розмазуємо руками сіль по всьому шматочку. На цей перший шматочок філе кладемо другий шматок і знову засипаємо сіллю. Потім ще шматочок, знову засипаємо сіллю і т.д., поки всі шматочки не вкладуться шарами. Засипаємо останній шматок філе солоної сумішшю і натягуємо на нашу ємність харчову плівку. Ставимо в холодильник. Через три-п'ять годин наша заготовка повинна бути вже соковитою.

Перевертаємо листкове філе на іншу сторону, знову накриваємо і ставимо в холодильник. Через 18-20 годин вона грунтовно просочиться сіллю і можна буде прополоснути шматочки під струменем холодної води, щоб змити сіль. Після чого філе необхідно просушити паперовими рушниками і покласти на решітку - нехай сушиться. Все готово!

Використовуйте горбушу окремо, тонкими часточками, заправлену лимонним соком. Можете приготувати роли, зробити бутерброд або щось інше. Термін зберігання в холодильнику в закритому посуді - 1 тиждень.

Рецепт на Новий рік 2018 Фoршмак з оселедця

Рецепти на Новий рік 2018


Форшмак з оселедця і морквини - досить простий у приготуванні. Тим не менш, є пара деталей, які необхідно врахувати в процесі приготування.

Наприклад, краще не використовувати надмірно солоний оселедець - в поєднанні з плавленим сиром, солі в страві може виявитися надто багато.

Морквину, після того, як ми її проварити, обов'язково треба поставити в морозилку, щоб в страві вона придбала характерний хрускіт.

Друга назва цієї чудесної страви - «помилкова ікра». Також морквина буде хрустіти, а також зовнішній вигляд нагадуватиме червону ікру.

Необхідні інгредієнти

Великий слабoсoлeний оселедець - 1 шт., 200 -250 гр .;

мoркoвка - 1 шт. на 150 гр .;

вершкове маслo (72,5%) - 100 гр .;

Плавлений сир - 2 брикeта пo 70 гр.


Процес приготування

Рецепти на Новий рік 2018


Спершу поставимо сирки в морозилку і почнемо готувати моркву. Чистимо її, ріжемо на кілька частин і кладемо в киплячу воду. Накриваємо і хай вариться 15-20 хв. Після цього миємо морквину під холодною водою з крана, щоб вона грунтовно охолола.

Поки морквина вариться, чистимо оселедець на філе. Очищаємо її від нутрощів, кісточок і шкірки. Селдена - основний інгредієнт, необхідно стежити, щоб вона була свіжою і смачною. Краще, щоб вона була солоною або звичайного посолу. Слідкуйте за тим, щоб не пересолити.

Інгредієнти готові, тепер приступаємо до нарізки. Для цього нам знадобиться м'ясорубка з дрібною сіткою. Окремо пропускаємо через м'ясорубку всі складові. Беремо масло з холодильника, прокручуємо. Потім настає черга сирків, які також проходять крізь усі тяготи і страждання свого попередника.

Щоб сир пройшов через м'ясорубку без проблем, поставте його в морозилку на 15 хвилин, щоб він став твердим.

Далі - оселедець. Шматочки філе пропускаємо через м'ясорубку. Слідкуйте за тим, щоб Селдена не була мокрою (якщо ви її попередньо замочували). Відіжміть і висушіть серветками, щоб не було зайвої води - це ніколи не йде на користь нашій страві.

Охолоджена морквина подрібнюється в останню чергу. Також осушуємо, як і філе - з тих же причин. Прокручуємо. Морквину дійсно краще пропускати останньою, адже вона добре прочищає м'ясорубку від прилиплих шматочків сиру і масла.

Все отримане слід гарненько перемішати. Тепер наш чарівний форшмак готовий. Ви самі побачите, як після прокрутки в м'ясорубці шматочки стануть зовсім як справжня ікра. Звідси і назва - помилкова ікра.

Ну а якщо захочете, то можна скористатися блендером, і тоді вийде однорідний склад, не менше приємний на смак. Ікру можна намазати на хліб або тости або ж помістити на часточки свіжого огірочка. Головне - не додавати нічого солоного, адже тоді ми ризикуємо сильно зіпсувати страву зайвої солоністю. Зберігайте форшмак з оселедця і морквини в холодильнику. Термін - від трьох до п'яти днів.

Рецепт на Новий рік 2018 Закусoчний тoрт з вафeльних кoржів

Рецепти на Новий рік 2018


Під час свят можна приготувати і відмінне блюдо з найпростіших інгредієнтів, не особливо переводячи гроші на їх покупку. Огірочок, крабові палички, плавлений сир, баночка рибних консервів, а також круглі несолодкі вафлі з пучком зелені - ось все, що знадобиться, щоб приготувати приголомшливий закусочний торт з вафельних коржів.

Це дуже простий рецепт, який абсолютно не вимагає великих витрат на інгредієнти - ви самі в цьому незабаром переконаєтеся. Великий новорічний торт приверне увагу будь-якого гостя своїм значним, прекрасним видом. А головне - його чудовий смак, який нікого не залишить байдужим.

Рецепти на Новий рік 2018


Крім основних інгредієнтів, в процесі приготування героя нашого рецепта (і, сподіваюся, вашого новорічного столу) можна використовувати також майонезний салат, слабосолену форель та ін. Додайте листя салату між шарів торта, але в цьому випадку гарненько їх просушіть, щоб не було зайвої води.

Свіжі помідори і огірки не рекомендую, адже водянисті інгредієнти можуть зіграти не на руку - вони нададуть несприятливий вплив на начинку і тим самим розмокнуть коржі. Однак свіжі овочі чудово підійдуть для сервірування готового торта.

Запам'ятайте: дане блюдо найкраще готувати прямо перед застіллям, щоб ніжні коржі не просочені вологою, не стали м'якими і не втратили свого приємного хрускоту, який представляє, в даному випадку, мало не першорядне значення.

Необхідні інгредієнти

Коржі вафeльні - 1 упакoвка;

Сардина в олії - 1 банка;

Крабoві палички - 200 гр .;

Плавлений сир - 200 гр .;

Кріп - 25 гр .;

Пeтрушка - 25 гр .;

Часник - 2-4 шт .;

Зелена цибуля - 80 гр .;

Майoнeз - за смаком;

Сіль - також за смаком;

Свіжий огірок і маринований імбир - виключно для сервірування.


Процес приготування

Рецепти на Новий рік 2018


Вафельні коржі не нададуть вам клопоту - вони і так готові. Так що починаємо зі всього іншого.

Беремо консерву, дістаємо з неї рибні шматочки і ретельно подрібнюємо їх виделкою. Олію з консерви зливаємо заздалегідь.

Натираємо на тертці плавлений сир. Для практичної зручності його краще заздалегідь трохи потримати в морозилці - так він буде твердим і натирати буде зручніше.

Чистимо часник, продавлюємо його за допомогою спеціальної давилки і додаємо в сир, який ми тільки що натерли. Трохи майонезу, і все отримане ретельно змішуємо.

Будьте уважні з крабовими паличками. Дивіться, щоб вони були обов'язково якісними, смачними і соковитими. Разморозьте їх при кімнатній температурі і починайте нарізати на крихітні (наскільки це можливо) шматочки.

Промиваємо зелень - кріп, петрушку. Прибираємо всю зайву воду - в цьому вам допоможуть серветки або рушники. Очищаємо їх від зайвих стебел і дрібно нарізаємо.

Після всього цього треба приступати до створення підстави торта. Укладаємо в великій тарілці вафельний корж і рівномірно наносимо на поверхню трішки майонезу. Також по всій поверхні розкладаємо нашу рибку, яку ще недавно подрібнювали. З майонезом будьте обережні - перестарався з його кількістю, ми ризикуємо зіпсувати коржі, адже, як ми пам'ятаємо, вони не повинні втрачати своєї сухості і зберегти хрустинку.

На отриманий шар зверху кладемо ще один корж. Також на поверхню наносимо плавлений сир і подрібнений часник. Потім кладемо черговий корж, який змащуємо майонезом. Посипаємо зверху дрібною зеленню і стежимо за тим, щоб вона вклалася правильно і рівно.

Зверху треба покласти наступний корж, трохи приплюснути зверху, а потім нанести на верхній шар - як ви думаєте, що? - звичайно ж, майонез. Після чого розкладаємо по його поверхні крабові палички. Кладемо останній корж зверху і наносимо майонез по всій поверхні торта.

На верхній стороні розсипаємо зелену цибулю, а огіркові часточки допоможуть прикрасити бічну поверхню. Імбирні трояндочки на верхній частині послужать додатковою прикрасою. Смачного!

Рецепти на Новий рік 2018 відео





загрузка...
Рецепти на Новий рік 2018
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають