Новий рік вже не за горами, але ж так хочеться здивувати вишуканими і смачними закусками своїх близьких, друзів, і гостей. Звичайно ви можете перерити старі новорічні рецепти салатів, других страв, всіляких закусок,
рецепти бутербродів на новий рік і т.д.
Але, так як настає новий 2018 рік, то увійти в цей рік необхідно з новими силами і з новими новорічними рецептами. Адже одні і ті ж святкові страви, з разу в раз починають набридати. У цій статті, ви зможете підібрати цікаві
новорічні рецепти бутербродів, які не займуть багато сил і часу при їх приготуванні.
Бутерброд «З оселедцем і маслинами»Ситні бутерброди з оселедцем не залишать байдужими навіть найвибагливішого гурмана. Оселедець і маслини залишать незабутній смак, після якого, ви неодмінно захочете приготувати ці бутерброди ще не один раз.
Необхідні інгредієнти (на 6 бутербродів) Філе середнього оселедця - 1шт .;
Зубчик часнику;
3 шматка хліба навколо буханки;
2 варені яйця;
Гілочки петрушки для прикраси;
Майонез - 1,5-2 ложки;
Маслини - 6 штук;
Олія - 2 столові ложки;
Сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготуванняГотуємо продукти для бутербродів, ніж, дошку для оброблення, невелику сковороду.
Беремо підготовлені 3 шматка хліба, і кожен розрізаємо навпіл (всього виходить 6 шматочків).
Ставимо сковорідку на вогонь, наливаємо 2 столові ложки олії (можна замінити вершковим маслом) і обсмажуємо на ній хлібні скибочки.
Хлібні шматочки знімаємо з пательні і натираємо зубчиком часнику.
Очищені яйця, натираємо на тертці, або дрібно ріжемо.
У тарілку до натертих яйць додаємо подрібнені гілочки петрушки. Солимо і перчимо. Заправляємо майонезом, і ретельно перемішуємо.
Оселедець нарізаємо шматочками.
Маслини ріжемо навпіл.
На підсмажений хліб викладаємо масу з яєць і петрушки. Зверху кладемо оселедець і половинки маслин.
Ситні і радуючі око бутерброди з оселедцем і маслинами готові! Приємного нового року!
Бутерброд з печінки тріски з яйцем і свіжим огіркомСмачний і легкий бутерброд з нотками свіжості, допоможе вашій уяві перенестися в літні дні, навіть в зимовий, морозний день нового року.
Необхідні інгредієнти (на 8 бутербродів) Батон 1-шт (можна взяти нарізний);
Банка консервів печінки тріски;
Один свіжий огірок;
Курячі варені яйця - 2-шт.
Процес приготуванняГотуємо потрібні за рецептом продукти і кухонне приладдя: миску, вилку, тертку, ніж.
Розріжте батон навколо буханки на 8 шматочків, або візьміть готові шматочки нарізного батона.
Яйця очищаються і труться на тертці.
Викладаємо печінку з банки в миску і розминаємо, туди ж, додаємо терті яйця.
Підсмажуємо батон в духовці або на сковороді, також можна скористатися тостером.
Укладаємо отримати начинку на наші шматочки батона і прикрашаємо фігурно нарізаними шматочками свіжого огірка.
Ніжні бутерброди готові! Всім смачного!
Бутерброд гарячий «з курячим філе і сиром»Пікантний гарячий бутерброд з домашнім соусом або з оливковим майонезом надовго залишить незабутні відчуття святкових днів.
Необхідні інгредієнти (на 3 персони, в залежності від кількості взятих скибочок хліба) Три шматочка нарізного білого хліба, або звичайного хліба нарізати самим;
Невелике філе вареної курки - 1 шт .;
Один свіжий помідор;
Невеликий шматочок сиру грам 50-60;
4 оливки або маслини;
Домашній соус на основі майонезу (майонез, мелений червоний перець, часник натертий) або майонез оливковий;
Сушена чи свіжа зелень - 1 чайна ложка.
Процес приготуванняНарізаємо хліб на скибочки, нам знадобиться 3 скибочки.
Мажемо на підготовлений хліб майонезом або домашнім соусом.
Подрібнюємо відварене заздалегідь філе, і укладаємо його на хліб.
Помідор нарізаємо кружечками, і викладаємо зверху на філе.
Подрібнюємо оливки або маслини (хто що любить), і додаємо їх до майже готового бутерброду.
Натираємо зверху на наш бутерброд сир.
Відправляємо все в духовку, до моменту поки сир не розплавиться, посипаємо приготовленою заздалегідь подрібненою зеленню.
Бутерброд готовий! Подаємо такий бутерброд порційно або в загальній тарілці! Смачного!
Бутерброд гарячий з морквою по-корейськиГострий бутерброд, для любителів по-гостріше. Ситний і простий бутерброд з невеликою кількістю доступних інгредієнтів. Любителі відчути гостроту в блюді будуть в захваті.
Необхідні інгредієнти (на 4 порції, в залежності від кількості взятих скибочок хліба) Чорний або сірий хліб - 4 шматочки, підійде і нарізний;
Вершкове масло;
2 свіжих помідора;
Морква по-корейськи (невеликий пакетик або баночка);
4 невеликих шматочка м'яса, або м'ясної нарізки. Можна взяти шинку;
Твердий сир - 200 грам.
Процес приготуванняПрибрати з хліба скориночки.
Намазати масло на хліб невеликим шаром, і укласти м'ясну нарізку (м'ясо, ковбасу, все що вашій душі завгодно).
Моркву по-корейськи дрібно кришимо і укладаємо зверху на м'ясо.
Нарізаємо помідор тонкими кружечками і укладаємо поверх моркви.
Твердий сир нарізаємо пластинами середньої товщини і покриваємо ними наш бутерброд.
Відправляємо в мікрохвильовку або в духову шафу, до моменту плавлення сиру.
Гострий, гарячий бутерброд готовий! Подаємо його на плоских тарілках прикрашених зеленню. Смачного!
Бутерброд «класичний зі шпротами і сиром бринза»Приємне і гармонійне поєднання інгредієнтів, з родзинкою у вигляді краплі гірчиці. Подарує незабутній смак і чудовий настрій.
Необхідні інгредієнти (на 8 порцій, в залежності від кількості взятих скибочок хліба) Скибочки житнього хліба - 8 штук;
1 чайна ложечка гірчиці ;
Баночка шпротів;
100-150 грам сиру бринзи;
Вершкове масло;
3 відварених курячих яйця;
Зелень за смаком.
Процес приготуванняРозм'якшує вершкове масло до потрібної консистенції.
Розминаємо сир виделкою і додаємо до нього розм'якшене масло.
Натерті на тертці яйця змішуємо з сирною масою і вершковим маслом.
Додаємо до отриманої суміші 1 чайну ложку гірчиці і все перемішуємо.
Готуємо скибочки хліба.
Отриману масу акуратно розкладаємо по скибочкам і зверху викладаємо по 2 рибки шпрот.
Прикрашаємо зеленню.
Класичний бутерброд готовий! Всім смачного !
Приготовлені вами
бутерброди на новий рік 2018, не тільки здивують ваших гостей, але і порадують близьких вашими кулінарними здібностями. Пожвавлять ваш новорічний стіл великою кількістю різноманітних закусок на будь-який смак.
При приготуванні бутербродів, частіше вносите свої зміни і пробуйте змінювати склад, і тоді ви підберете саме ті інгредієнти які будуть найбільш чітко поєднуватися один з одним.
Всім приємного апетиту і святкового настрою в новорічну ніч, і в новому наступаючому 2018 році!