Необхідні інгредієнти 300 гр. копченої курки
4 шт. моркви (середньої величини)
5 яєць
150 гр. не сильно великих, маринованих грибів
7 шт. картоплі (бажано не великої)
150 гр. майонезу
1 плавлений сирок
сіль
Процес приготування Яйця, картоплю і морква відварюємо. Даємо їм охолонути і очищаємо.
Курку і гриби дрібно нарізаємо.
Натираємо на тертці всі овочі, які ми приготували. Білки натираємо, а жовтки поки залишаємо.
Плавлений сирок тремо на тертці. Щоб це краще виходило, його необхідно заморозити в морозилці протягом 30 хвилин.
Дістаємо тарілку і викладаємо на неї інгредієнти для майбутнього салату шарами. Тарілку потрібно взяти велику.
Спочатку викладаємо картоплю. З неї формуємо мордочку і вуха собаки і змащуємо його майонезом.
Зверху на нього кладемо курку, а за нею білки, але не всі. Трохи залишаємо для прикраси.
Наступним шаром будуть гриби, а після них плавлений сирок. І знову змащуємо майонезом.
Кладемо моркву і останнім шаром знову буде картопля. При цьому закриваємо всі верстви і добре змащуємо майонезом.
Жовтки натираєм на дрібній тертці і викладаємо з них мордочку собачки.
Натерті білки трохи подрібнюємо і формуємо з них ніс і вушка.
Один гриб розрізаємо на дві частини - це будуть очі. З цілого гриба робимо носик. А гвоздика замінить нам вусики.
Язик робимо з скибочки ковбаси. З грибів робимо брови.
Все
новорічний салат «Собачка» готовий, Приємного апетиту!