Фаршировані яйця - це проста, але дуже смачна закуска, яка прекрасно підійде для новорічного застілля. Начинка для яєць може бути різноманітною, але в Новий рік варто зупинити свою увагу на самому вишуканому і оригінальному наповненні.
Як приготувати фаршировані яйця на Новий рік: три оригінальних начинкиНачинка з буряком і оселедцемСкладові:
- невеликий відварений буряк;
- 80-90 гр солоного оселедця (філе без кісток);
- 8 яєць;
- трохи свіжого кропу, петрушки:
- майонез;
- спеції, сіль.
Приготування:1. Яйця зварити до готовності, охолодити і почистити.
2. Відварний буряк очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці.
3. Філе оселедця порізати досить дрібно, додати до буряка.
4. Яйця акуратно порізати навпіл. Жовтки розім'яти і додати до буряка з оселедцем.
5. Зелень помити і дрібно-дрібно порізати. Змішати з рештою начинки.
6. Отриману начинку заправити майонезом і посолити, якщо буде потрібно.
7. Половинки білків наповнити начинкою з гіркою. Прикрасити зеленню.
Начинка з печерицямиСкладові:
- 7-8 яєць;
- 1 головка цибулі;
- 1 морква;
- 10 печериць;
- майонез;
- 30-40 мл раст.масла;
- сіль.
Приготування:1. Яйця зварити, залити холодною водою, почистити після охолодження.
2. На сковорідці розігріти олію і обсмажити дрібно порізану цибулю.
3. Потім на сковорідку до цибулі додати терту моркву, ще трохи обсмажити.
4. Гриби порізати і висипати до цибулі і моркви, додати солі, перемішати і смажити близько 20 хвилин.
5. Після охолодження начинку подрібнити за допомогою блендера і потерти в неї яєчні жовтки. Додати майонез, перемішайти.
6. Білки, розрізані вздовж навпіл, нафарширувати отриманою начинкою.
Начинка з солоною горбушоюСкладові:
- 5 варених яєць;
- 150-200 гр солоної або підкопченої горбуші;
- трохи зелені;
- майонез.
Приготування:1. Варені яйця порізати навпіл. Жовтки розім'яти в окремому посуді.
2. Рибу і зелень дуже дрібно порізати і додати до жовтків.
3. Начинку змішати з майонезом і наповнити ним яєчні білки.