Новорічні торти 2018. Смачні рецепти на Новий рік. Фото
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
Який же новорічний стіл без смачного, солодкого і незабутнього десерту, особливо тортика, приготованого і зробленого своїми руками. Новорічні торти 2018 року як ніколи радують своїм чудовим різноманітністю і асортимент абсолютно на будь-який смак, причому сюди входять і добре знайомі кожній господині рецепти, але вже зовсім на новий лад, про що ми зараз з вами і поговоримо.
Саме такими і є такі кулінарні твори і шедеври, як «Наполеон», «Дрова на снігу», «Спокуса».
Погодьтеся, вже від самих назв щосили течуть слинки і так, і хочеться скуштувати ну хоча б маленький шматочок від цього райського насолоди. Залишилася справа за малим – спекти торт і порадувати їм не тільки себе, але і всіх своїх рідних і гостей.
Смачні рецепти на Новий рік – торт «Наполеон» з шоколадним заварним кремом, фото.
Для приготування цього по-справжньому класичного блюда, але на новий лад знадобиться наступний набір продуктів.
Для коржів:
1.Борошно – 700 гр. 2.Вершкове масло – 250 гр. 3.Яйця 2 шт + жовток. 4.Сіль – 15 ч. ложки. 5.Оцет 9% — 1 ч. ложка. 6.Холодна вода – опціонально. Для крему:
1.Молоко – 550 мл 2.Вершкове олія – 350 гр. 3.Цукор – 200 гр. 4.Чорний шоколад — 150 гр. 5.Яєчні жовтки – 5 шт. 6.Борошно – 2.4 ст. ложки. 7.Ванілін – щіпка. Тепер приступаємо безпосередньо до процесу приготування, тому слід дотримуватися технологію і рецептуру приготування.
Крок 1. Вершкове масло обов'язково охолоджуємо в морозилці протягом 10 хвилин, а потім натираємо його на крупну тертку. До цієї маси додаємо 200-250 гр. борошна і все ретельно перемішуємо, причому робити це краще всього руками. Крок 2. Беремо невелику ємність і відправляємо туди яйця, які гарненько збиваємо, а в процесі роботи додаємо трохи солі і жовток. Отриману яєчну суміш перелити в стакан місткістю 250 мл і доверху наповнюємо його холодною, але кип'яченою водою. Масу ще раз гарненько перемішуємо до однорідності і піступово додаємо до тіста, пістійно ретельно все перемішуючи. Крок 3. Борошно просіваємо через сито на стіл у вигляді гірки і відправляємо туди наше тісто, яке гарненько вимішуємо руками. Цей етап роботи в середньому у вас займе 5 хвилин, в результаті тісто повинне вийти еластичним і ні в якому разі не повинно липнути до рук. Крок 4. Готове тісто ділимо на 8-10 частин, причому кожен шматочок акуратно згортаємо в кульку і відправляємо в холодильник на 2-3 години, хоча бажаніше на 6-8 годин. Не забудьте, що кожен шматочок тіста необхідно обов'язково загорнути в харчову плівку. Крок 5. По закінченню часу виймаємо тісто з холодильника і розкачуємо його в коло діаметром 30 див. Тепер обережно перекладаємо тісто на деко. Для зручності можна використовувати круглий шаблон та видалити всі нерівні краї. Відправляємо деко в розігріту до максимуму духовку і випікаємо корж до рум'яного стану, але не більше 5 хвилин. Аналогічну процедуру проробляємо з іншими шматочками тіста. Крок 6. Готуємо шоколадно заварний крем. Для цього яєчні жовтки збиваємо з цукром за допомогою міксера протягом 2-х хвилин. Після додаємо борошно і вимішуємо до однорідної маси. Тепер додаємо 1/4 частину молока і знову все перемішуємо. Залишилося молоко перелити в іншу ємність і відправляємо на вогонь, тобто, доводимо до кипіння. Молоко знімаємо з вогню і додаємо тонкою цівкою його в жовткову масу, пістійно помішуючи вміст. Після крем відправляємо на вогонь і додаємо ванілін, доводимо до кипіння, при цьому пістійно його помішуючи. Каструлю з заварним кремом знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо йому трохи охолонути. Тепер подрібнюємо шоколад і відправляємо його растапливаться на водяну баню. Як тільки шоколад повністю розтопиться, знімаємо з вогню і охолоджуємо. Далі, розм'якшене вершкове масло за допомогою міксера на великій швидкості збиваємо протягом 2-3 хвилин до утворення пишної консистенції і піступово вливаємо вже остиглий шоколад. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси. Тепер піступово, по одній ложці вводимо остиглий заварний крем, при цьому добре вимішуючи вміст. Крок 7. Формуємо торт. Кожен спечений корж змащуємо шоколадним кремом і укладаємо один на один. На поверхню торта укладаємо обробну дошку і ставимо вантажем 500 гр-1 кг і відправляємо в такому положенні в холодильник на 1 годину. По закінченню часу прибираємо вантаж, обробну дошку, а саму поверхню і боки змащуємо залишилися кремом і обов'язково посипаємо окрошкою. Готовий торт знову відправляємо в холодильник в середньому на 6-8 годин, щоб він як слід, просочився. Такий солодкий десерт обов'язково припаде до душі всім вашим гостям. При цьому щоб придумати йому ще більше ефектності, його можна прикрасити чим-небудь, наприклад, якимись свіжими ягодами. Декорування торта є повністю вашою творчою фантазією.
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
загрузка...