• 13:06 – Новий рік 2018: творчі ідеї прикраси новорічної ялинки 
  • 12:38 – Новий рік 2018: святковий декор будинку 
  • 11:14 – У чому зустрічати Новий рік 2018 
  • 19:53 – Чи можна виходити заміж в 2018 році 

Новорічні торти 2018. Смачні рецепти на Новий рік. Фото

Який же новорічний стіл без смачного, солодкого і незабутнього десерту, особливо тортика, приготованого і зробленого своїми руками. Новорічні торти 2018 року як ніколи радують своїм чудовим різноманітністю і асортимент абсолютно на будь-який смак, причому сюди входять і добре знайомі кожній господині рецепти, але вже зовсім на новий лад, про що ми зараз з вами і поговоримо.
Саме такими і є такі кулінарні твори і шедеври, як «Наполеон», «Дрова на снігу», «Спокуса».
Погодьтеся, вже від самих назв щосили течуть слинки і так, і хочеться скуштувати ну хоча б маленький шматочок від цього райського насолоди. Залишилася справа за малим – спекти торт і порадувати їм не тільки себе, але і всіх своїх рідних і гостей.

Смачні рецепти на Новий рік – торт «Наполеон» з шоколадним заварним кремом, фото.


Новорічні торти 2018. Смачні рецепти на Новий рік. Фото


Для приготування цього по-справжньому класичного блюда, але на новий лад знадобиться наступний набір продуктів.



Для коржів:

  • 1.Борошно – 700 гр.

  • 2.Вершкове масло – 250 гр.

  • 3.Яйця 2 шт + жовток.

  • 4.Сіль – 15 ч. ложки.

  • 5.Оцет 9% — 1 ч. ложка.

  • 6.Холодна вода – опціонально.


  • Для крему:

  • 1.Молоко – 550 мл

  • 2.Вершкове олія – 350 гр.

  • 3.Цукор – 200 гр.

  • 4.Чорний шоколад — 150 гр.

  • 5.Яєчні жовтки – 5 шт.

  • 6.Борошно – 2.4 ст. ложки.

  • 7.Ванілін – щіпка.


  • Тепер приступаємо безпосередньо до процесу приготування, тому слід дотримуватися технологію і рецептуру приготування.

  • Крок 1. Вершкове масло обов'язково охолоджуємо в морозилці протягом 10 хвилин, а потім натираємо його на крупну тертку. До цієї маси додаємо 200-250 гр. борошна і все ретельно перемішуємо, причому робити це краще всього руками.

  • Крок 2. Беремо невелику ємність і відправляємо туди яйця, які гарненько збиваємо, а в процесі роботи додаємо трохи солі і жовток. Отриману яєчну суміш перелити в стакан місткістю 250 мл і доверху наповнюємо його холодною, але кип'яченою водою. Масу ще раз гарненько перемішуємо до однорідності і поступово додаємо до тіста, постійно ретельно все перемішуючи.

  • Крок 3. Борошно просіваємо через сито на стіл у вигляді гірки і відправляємо туди наше тісто, яке гарненько вимішуємо руками. Цей етап роботи в середньому у вас займе 5 хвилин, в результаті тісто повинне вийти еластичним і ні в якому разі не повинно липнути до рук.

  • Новорічні торти 2018. Смачні рецепти на Новий рік. Фото

  • Крок 4. Готове тісто ділимо на 8-10 частин, причому кожен шматочок акуратно згортаємо в кульку і відправляємо в холодильник на 2-3 години, хоча бажаніше на 6-8 годин. Не забудьте, що кожен шматочок тіста необхідно обов'язково загорнути в харчову плівку.

  • Крок 5. По закінченню часу виймаємо тісто з холодильника і розкачуємо його в коло діаметром 30 див. Тепер обережно перекладаємо тісто на деко. Для зручності можна використовувати круглий шаблон та видалити всі нерівні краї. Відправляємо деко в розігріту до максимуму духовку і випікаємо корж до рум'яного стану, але не більше 5 хвилин. Аналогічну процедуру проробляємо з іншими шматочками тіста.

  • Крок 6. Готуємо шоколадно заварний крем. Для цього яєчні жовтки збиваємо з цукром за допомогою міксера протягом 2-х хвилин. Після додаємо борошно і вимішуємо до однорідної маси. Тепер додаємо 1/4 частину молока і знову все перемішуємо. Залишилося молоко перелити в іншу ємність і відправляємо на вогонь, тобто, доводимо до кипіння. Молоко знімаємо з вогню і додаємо тонкою цівкою його в жовткову масу, постійно помішуючи вміст. Після крем відправляємо на вогонь і додаємо ванілін, доводимо до кипіння, при цьому постійно його помішуючи. Каструлю з заварним кремом знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо йому трохи охолонути. Тепер подрібнюємо шоколад і відправляємо його растапливаться на водяну баню. Як тільки шоколад повністю розтопиться, знімаємо з вогню і охолоджуємо. Далі, розм'якшене вершкове масло за допомогою міксера на великій швидкості збиваємо протягом 2-3 хвилин до утворення пишної консистенції і поступово вливаємо вже остиглий шоколад. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси. Тепер поступово, по одній ложці вводимо остиглий заварний крем, при цьому добре вимішуючи вміст.

  • Крок 7. Формуємо торт. Кожен спечений корж змащуємо шоколадним кремом і укладаємо один на один. На поверхню торта укладаємо обробну дошку і ставимо вантажем 500 гр-1 кг і відправляємо в такому положенні в холодильник на 1 годину. По закінченню часу прибираємо вантаж, обробну дошку, а саму поверхню і боки змащуємо залишилися кремом і обов'язково посипаємо окрошкою. Готовий торт знову відправляємо в холодильник в середньому на 6-8 годин, щоб він як слід, просочився.


  • Такий солодкий десерт обов'язково припаде до душі всім вашим гостям. При цьому щоб придумати йому ще більше ефектності, його можна прикрасити чим-небудь, наприклад, якимись свіжими ягодами. Декорування торта є повністю вашою творчою фантазією.
    загрузка...
    Новорічні торти 2018. Смачні рецепти на Новий рік. Фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають