• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Новорічний оселедець під шубою 2018. Класичний рецепт на Новий рік

Новий рік, а, значить, перед кожною господинею пістає одне з найважливіших питань – що приготувати. Ось чому вже заздалегідь багато починають шукати нові і незвичайні рецепти страв, які за своїми якостями обов'язково припадуть до душі рідним і друзям.
Але, сьогодні дуже можна стало повертати до добре забутим і вже перевіреним роками страв, але тільки на більш новий і сучасний лад.
Новорічна оселедець під шубою 2018 року стане відмінною ідеєю для святкового столу, тим більше, якщо не лінуватися і приготувати новий формат цього салату. Але, якщо ви, ні разу не робили це блюдо або вже забули технологію приготування, то найбільш правильним буде згадати традиційний рецепт. Про все докладніше.

Класичний рецепт на Новий рік.


Для приготування добре всім знайомого і улюбленого салату потрібно запастися такими продуктами.




1.Оселедець солона – 2 шт.
Новорічний оселедець під шубою 2018. Класичний рецепт на Новий рік

2.Буряк – 350 гр.
3.Картопля – 350 гр.
4.Морква – 350 гр.
5.Ріпчаста цибуля – 200 гр.
6.Майонез – 300 мл
7.Листовий салат – 1 пучок.
8.Кріп – 506 гілочок.

Тепер намагаємося слідувати детальної покрокової інструкції.

  • По-перше, всі овочі, є картопля, морква і буряк ретельно вимиваємо і відварюємо до повної готовності. Після того, як всі овочі готові, охолодити їх і очищаємо від шкірки.

  • По-друге, всі вже остиглі овочі натираємо на крупній тертці і розкладаємо по різних ємностях. Варто відзначити, що багато нарізають невеликими кубиками, просто кожен робить так, як йому більше подобається.

  • По-третє, беремо цибулю і видаляємо лушпиння, нашинковываем маленькими кубиками або тонкими брусочками, кому як більше подобається.

  • По-четверте, рибу очищаємо від шкірки, видаляємо всі кісточки, намагаємося акуратно відокремити філе від хребта. Отримане філе нарізаємо невеликими кубиками.

  • По-п'яте, ретельно вимиваємо листя салату, висушуємо їх на кухонному рушнику, викладаємо на порційну тарілку і зверху встановлюємо спеціальну форму для порційного оформлення страви. Пам'ятаємо, що цей салат викладаємо шарами, ретельно кожен, змащуючи майонезом. Отже, навіщо йде.
    1. Тонкий шар оселедця і майонез.

    2. Картопля, який можна підсолити і змастити рослинним маслом.

    3. Моркву і майонез.

    4. Буряк і майонез.

  • По-шосте, акуратними і неквапливими рухами знімаємо форму, щоб не пошкодити і не порушити утворену форму страви. «Оселедець під шубою» відправляємо в холодильник в середньому на 4-6 годин для того, щоб він добре просочився.


  • Класичний рецепт страви готовий, тепер можна трохи поекспериментувати. Серед великого асортименту таких варіацій страв, слід звернути увагу на наступні різновиди салату. Це оселедець під шубою з яблуками, у вигляді рулету з желатином, з яйцем, причому для кожного характерний свій незвичайний і неповторний смак.

    Оселедець під шубою у вигляді рулету з желатином.


    Погодьтеся, назва досить приваблива й інтригуюче. Отже, для цієї страви потрібні наступні інгредієнти.

    1.Картопля – 400 гр.
    2.Оселедець – 2 шт.
    3.Буряк – 400 гр.
    4.Вершковий сир – 300 гр.
    5.Майонез – 300 мл
    6.Желатин – 20 гр.
    7.Вода – 100 мл


  • Крок 1. Всі овочі злегка відварюємо в підсоленій воді до повної готовності. Після, овочі обережно дістаємо і остуджуємо.

  • Крок 2. остиглі овочі очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці, причому для кожного інгредієнта своя ємність.

  • Крок 3. Працюємо з желатином. Для цього замочуємо його в теплій воді і залишаємо в спокої мінімум на 30 хвилин для набухання.

  • Крок 4. Розбираємо тушку риби, видаляємо шкірку, нутрощі і всі кісточки, а потім за допомогою ножа акуратними і обережними рухами відокремлюємо філе від кістки.

  • Крок 5. Набряклий желатин прогріваємо на водяній бані, при цьому регулярно помішуючи його. Це необхідно, насамперед, для того щоб все кристалики гарненько розчинилися. Желатин знімаємо з плити, охолодити, змішуємо з майонезом і перемішуємо до однорідної маси. При цьому необхідно добряче попрацювати на цьому етапі, щоб уникнути появи грудок і згустків.

  • Новорічний оселедець під шубою 2018. Класичний рецепт на Новий рік

  • Крок 6. На рівному кухонному столі розстилаємо бамбуковий килимок, наверх якого укладаємо харчову полоні. Пам'ятайте, краще всього її скласти в 4-5 шарів.

  • Крок 7. З філе риби гострим ножем обережно знімаємо м'якоть і відкладаємо її в бік.

  • Крок 8. Терту картоплю змішуємо з вершковим сиром і половинкою майонезного соусу. Все гарненько розтираємо за допомогою виделки.

  • Крок 9. Тонкі пластинки риби розкладаємо шаром на харчовій плівці, а зверху розмазуємо картопляно-сирну масу.

  • Крок 10. До відвареної буряках, яку натерли на тертку, додаємо решту майонезно-желатинову масу і гарненько перемішуємо. Приготовану суміш викладаємо поверх картоплі і гарненько розрівнюємо.

  • Крок 11. Тепер акуратно скручуємо заготовку в щільний рулет. Пам'ятайте, що ні в якому разі не можна сильно натискати і натискати на рулет, так як вся начинка може вилізти назовні. Готовий рулет відправляємо в холодильник в середньому на 4-6 годин.


  • Як видно, навіть старий рецепт улюбленої страви можна приготувати на новий лад, зробивши його ще більш цікавим і оригінальним.
    загрузка...
    Новорічний оселедець під шубою 2018. Класичний рецепт на Новий рік
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають