• 17:05 – 2018 рік Жовтої Собаки 
  • 14:40 – Листівки до Нового року 2018 своїми руками. Які є ідеї 
  • 14:12 – Як швидко і просто зшити плаття на Новий рік 2018 своїми руками 
  • 14:05 – Новорічні пісні 2018: слухати безкоштовно онлайн нові і старі хіти для дітей і дорослих 

Котлети по-київськи на Новий рік 2018. Покроковий рецепт з фото

Напевно, кожна господиня намагається догодити своїм рідним і близькі, тому до новорічної ночі намагається приготувати дійсно щось смачне і незвичайне. Саме тому багато хто намагається не шукати нові рецепти, а експериментують з вже добре знайомими рецептами, роблячи їх ще більш цікавими та оригінальними. Одним з таких страв є котлета по-київськи, яка погодьтеся, є класикою, смак якої добре знайомий кожному. Але і це блюдо можна прикрасити і зробити повністю невпізнанним, а, значить, котлета по-київськи на Новий рік 2018 стане непоганою ідеєю для святкового столу, звичайно ж, з урахуванням того, що ви вже маєте невеликий навик і досвід в їх приготуванні.
Перш ніж приступити до приготування цього не надто простого страви слід на самому початку уважно розібратися з деякими важливими порадами і рекомендаціями в його приготуванні, які багатьом, особливо початківцям кулінарам, ще поки просто-напросто не знайомі.
Але про все по порядку.

Покроковий рецепт з фото.


Якщо ви в перший раз готуєте це страва, то пам'ятайте, що воно формується з курячого філе на кісточці. Самий головний секрет цієї страви полягає в тому, що при його приготуванні усередину необхідно обов'язково покласти шматочок охолодженого вершкового масла. Причому тут можна трішки пофантазувати і поекспериментувати і додати до масла сир або ж гриби. Що ж нам потрібно для приготування цієї страви?

Котлети по-київськи на Новий рік 2018. Покроковий рецепт з фото





1.Філе невеликого курчати.
2.Рослинне масло.
3.Мелений перець і сіль за смаком.
4.Упаковка вершкового масла.
5.Кріп.
6.Панірувальні сухарі.
7.Борошно.
8.Яйця.
9.Молоко.

Тепер приступаємо безпосередньо до процесу приготування, тому попередньо уважно вивчіть весь покроковий рецепт.

  • По-перше, приблизно за добу необхідно розм'якшити упаковку вершкового масла. Після цього, обов'язково перемішати його з подрібненим кропом і сіллю. В результаті у вас повинна вийти однакова по консистенції маса. Готову масу відправляємо в харчову плівку і звертаємо ковбаскою, і відправляємо в морозильник.

  • По-друге, працюємо з курячим філе, яке попередньо необхідно добре вимити, висушити на паперовому рушнику. Тепер можна сміливо переходить до оброблення. Для цього беремо гострий ніж і робимо невеликі надрізи вздовж самого м'яса. Тепер перекладаємо ці шматки на обробну дошку і гарненько відбиваємо всі молотком. Але пам'ятайте, що м'ясо досить ніжне, тому щоб його не пошкодити слід накрити його харчовою плівкою.

  • По-третє, готове м'ясо обов'язково підсолюємо, після чого на середину викладаємо невеликий шматочок охолодженого масла. Після акуратно формуємо котлети, але такими чином, щоб вона в кінцевому підсумку придбала видовжену форму, а саме масло було закритим з усіх сторін. Якщо ви в точності і на всі 100%будете слідувати цьому правилу, то під час термічної обробки масло не витече.

  • По-четверте, підготовлені до приготування котлетки акуратними і обережними рухами загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник в середньому на 40 хвилин.

  • По-п'яте, беремо три невеликі за розміром тарілочки, в одну з яких поміщаємо борошно, у другу панірувальні сухарі, а в третій буде знаходитися яєчно-молочна суміш. На початку котлети обвалюємо в борошні, потім в яєчної суміші, а потім у панірувальних сухарях.

  • По-шосте, підготовлені котлети відправляємо на добре розігріту сковороду з досить великою кількістю рослинного масла. Смажимо котлети з кожного боку до утворення хрусткої і рум'яної скоринки.

  • В-сьомих, обсмажені котлети перекладаємо в вогнетривку ємність і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин.


  • Котлети по-київськи на Новий рік 2018. Покроковий рецепт з фото


    Пам'ятайте, котлети найголовніше перекладати дуже обережно, щоб вони не розвалилися, і не витекло все растопившееся вже всередині масло. Адже, в іншому випадку, вся родзинка страви буде просто-напросто зіпсована.

    Як правильно посмажити?


    Багато можуть зазначити, що тут важкого – посмажив і все. Але, це лише на перший погляд, так як в подальшому в процесі обжарювання виникає багато серйозних труднощів і проблем, в результаті яких страва може, не вийде. Для того щоб постаратися максимально цього уникнути, краще всього ознайомитися з наступними порадами та рекомендаціями.

    1.На сковороді потрібно смажити котлети однакових розмірів.
    2.Підготовлені котлети слід викладати тільки на добре розігріту і розпечену сковороду.
    3.Як тільки котлети просмажаться з усіх сторін необхідно зробити вогонь тихіше, і далі продовжувати обсмажування.
    4.Накрити сковороду кришкою можна лише в тому випадку, коли котлети добре просмажаться.
    5.Якщо з котлет почав виділятися прозорий сік, значить страва готова.

    Якщо ви будете дотримуватися цих простих правил, то у вас вийде смачне і ароматне блюдо, яке навряд чи залишить кого-небудь байдужим.
    загрузка...
    Котлети по-київськи на Новий рік 2018. Покроковий рецепт з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають