• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Новорічні закуски 2018. На новорічний стіл. Рецепти з фото

Новорічні закуски 2018 року по праву вважаються тими стравами, які створюють перше враження про новорічному столі і тим самим благотворно сприяють створенню по-справжньому святкової атмосфери. Саме тому слід приділити особливу увагу підбору і вибору меню на новорічне свято. Одним з варіантів закуски, яка завжди користується великим попитом і популярністю є, звичайно ж, канапе.

Канапе на новорічний стіл.


Канапе – це оригінальна прикраса святкового стіл аі хороша ідея для закуски, причому їх різноманітність і асортимент, просто радує і часом дуже важко зробити правильний вибір, не кажучи вже про чудовому оформленні страви, яке стане справжньою прикрасою святкового столу.
Наприклад, можна запропонувати канапе з лаваша з червоною рибою, з оселедцем мі чорним хлібом, з крабовими паличками, рулет із курячого філе.
Кажое з цих страв характеризується своїм особливим смаком і неповторними смаковими якостями. Ну а тепер зупинимося докладніше на деяких з них.



Рецепт з фото канапе з лаваша з червоною рибою.


Це дуже красива і смачна закуска, яка до того ж дуже проста у приготуванні і ваші гості оцінять по достоїнству ваші труди і старання. Для приготування потрібні такі продукти.

Новорічні закуски 2018. На новорічний стіл. Рецепти з фото


1.Тонкий лаваш.
2.Слабосолона червона риба – 200 гр.
3.Вершковий сир – 100 гр.
4.Огірок.
5.Зелень.
6.Помідори черрі.
7.Маслини без кісточок.
8.Лимон.
9.Шпажки для канапе.

Тепер приступаємо безпосередньо до приготування цієї страви.

  • Крок 1. Червону рибу намагаємося нарізати на тонкі скибочки. Краще всього використовувати горбушу.

  • Крок 2. Нарізаємо дрібно зелень. Огірок режим тонкими смужками, слайсами.

  • Крок 3. Беремо лаваш розміром 30 на 40 см, змащуємо його гарненько вершковим сиром. Потім по всій поверхні намагаємося рівномірно розподілити дрібно нарубану зелень, на яку потім викладаємо шматочки риби. Самим останнім шаром є огірок.

  • Крок 4. Акуратними і неквапливими рухами звертаємо лаваш в трубочку, роблячи з нього тугу ковбаску. Приготовану ковбаску загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник, де на 30 хвилин.

  • Крок 5. Нарізаємо маслини на дві рівні і однакові половинки. Таким же аналогічним чином піступаємо з помідорами черрі. Лимон режим на невеликі кружечки, а потім на трикутники.

  • Крок 6. По закінченню часу дістаємо лаваш з холодильника і витягуємо його з харчової плівки. Лаваш обережно розрізаємо на 12 рівних частин.

  • Крок 7. Формуємо блюдо. Для цього на шпажку спочатку беремо половинку маслини, потім лимон, половинку помідора. Після вставляємо шпажку в рол з лавашем. Тепер приготовані канапе викладаємо на тарілку.


  • Страва до новорічного столу готово. Погодьтеся, виглядає не просто красиво, а дуже апетитно.

    Канапе з оселедцем і чорним хлібом.


    Це теж досить проста, але дуже смачна закуска, яка за своїми зовнішніми ознаками нагадує невеликий кораблик, тому стане оригінальною прикрасою святкового столу. Для цієї страви потрібні наступні інгредієнти.

    1.Філе оселедця вже порізане на вузькі шматочки.
    2.Варені перепелині яйця.
    3.Вершкове масло.
    4.Чорний хліб.
    5.Зелень кропу.
    6.Шпажки.

    Новорічні закуски 2018. На новорічний стіл. Рецепти з фото


    Тепер, дотримуючись всю послідовно дій, приступаємо до приготування і оформлення страви.

  • По-перше, хліб нарізаємо на скибочки. Після змащуємо маслом і розрізаємо на невеликі за розміром квадратики.

  • По-друге, перепелині яйця відварюємо до повної готовності. Після того як вони зварилися остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи. Перепелині яйця розрізаємо на дві половинки, кожен з яких обережно викладаємо на скибочку вже підготовленого хліба. Пам'ятайте, яйце краще укладати розрізом вниз.

  • По-третє, скибочки оселедця акуратно нанизуємо на шпажки, так щоб вони були схожі на вітрило човна.

  • По-четверте, шпажки з оселедцем обережно вставляємо через яйця в шматочки хліба. Зверху кораблик обов'язково прикрашаємо гілочкою кропу.


  • Канапе по-ірландськи готове і цілу морську флотилію можна сміливо відправляти на стіл.
    На сьогоднішній день канапе по праву вважається однією з найбільш унікальний і в теж час універсальних закусок. Запитаєте чому? Все просто, так як приготувати таку закуску можна абсолютно з будь-яких продуктів, які є у вас під рукою, причому тут можна сміливо, не боячись фантазувати і експериментувати. Але найголовніше, така закуска припаде до душі і дорослим, і дітям, адже вона може бути приготована з овочів, фруктів, солодощів, риби і м'яса. При цьому страва, незалежно від того з чого воно зроблено, завжди виглядає якось по-особливому і є справжньою прикрасою будь-якого святкового столу.
    загрузка...
    Новорічні закуски 2018. На новорічний стіл. Рецепти з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають