• 22:53 – Весільні зачіски 2018 - 58 фото кращих варіантів укладання для нареченої 
  • 21:44 – Найкрасивіші весільні сукні 2018 – модні тенденції для зими і літа, пишні, короткі, кольорові, для повних 
  • 23:51 – Новий рік 2018. Топ - 5 кращих салатів? Які приготувати? 
  • 22:30 – Як зустріти новорічні свята на самоті 

Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото

Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото



Меню на Новий рік Собаки 2018. Що готувати? Це саме той випадок, коли неможливо приготувати за один або дві години. Таке меню розробляється заздалегідь і тут опрацьовується кожен смак. Необхідно написати список продуктів, закупити їх і виділити цілий день, а то й півтора на готування. Ви готові прикрасити свій стіл смачними, яскравими, колоритними і незабутніми стравами? Тоді приєднуйтесь до нас і записуйте. Меню на Новий рік 2018 вже готовий для вас.
На цій сторінці ви знайдете докладний меню на Новий рік Собаки 2018. Перерахуємо прості і смачні рецепти з докладним описом, фото і відео інструкціями.

Меню на Новий рік Собаки 2018.


Як відомо, кожен рік несе за своєю спиною щось нове. Щось таке, що нам не відомо заздалегідь, а лише за фактом. Ви вже готові зустріти 2018 рік з усіма його принадами?
Напевно, ви в курсі того, що тварини кожного року воліють різні кольори на новорічному святі, різні страви на столі, конкретні кольори у ваших убраннях і так далі.
Саме зараз ми поділимося з вами кращими кулінарними секретами і божественними стравами майбутнього торжества, розповімо як і що краще готувати і як буде смачніше. Це прості і смачні страви, які зовсім нескладно приготувати. Меню на Новий рік 2018 будуть не тільки салати, але і гарячі страви, десерти, закуски і навіть напої! У вас буде вибір, адже в кожному розділі у нас буде кілька страв, з яких ви можете вибрати кращі на свій смак.

Рік Собаки 2018.


Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Що ж являє собою рік Собаки 2018? Що любить Собака, як їй догодити і що краще надягти?
Почнемо з того, що попередимо вас про те, що цей рік буде вже не вогненний. Нарешті ми опустимося на землю, адже нас чекає рік жовтого земляного Собаки. Ви здогадуєтеся про значення? Все вірно, рік буде спокійнішим, прийде спокій, впевненість і пристрасті, нарешті, вщухнуть. Це стосується всього: роботи або навчання, політики, особисте життя, здоров'я.
Гармонії і умиротворення ми чекаємо давно і ось, нарешті, все збудеться. Необхідно просто ще трохи потерпіти і жовта, вірна, чесна і доброзичливий Собака допоможе нам вирішити всі проблеми, які ми носили в собі весь цей час.
За Східним календарем ми зобов'язані порадувати самотніх: цей рік один із самих підходящих для створення сім'ї. Міцною, міцної сім'ї.
Рік Собаки 2018 – затишний рік, який необхідно зустріти у затишній компанії. Зберіть людей, які вам близькі й зробіть це свято настільки затишним, ніби ви вдома (якщо ви, звичайно, не вдома J). Це буде великий, веселий, дружній і затишне свято для кожного з вас.
Зелений, жовтий і коричневий кольори – улюблені у Собаки. Це можуть бути також відтінки трьох кольорів. Підберіть собі наряд заздалегідь, щоб напевно порадувати собачку, а не в поспіху шукати щось підходяще.

Кого запросити на Новий рік 2018?


Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Фото: Кого запросити на Новий рік Собаки 2018?
Так як собака – вірний і віддане істота, буде розумно запросити таких же друзів. Тих, хто давно з вами. Тих, кому ви можете вірити і довіряєте. Тих, кого бажаєте бачити поруч у майбутньому році.

Подарунки.


Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Меню на Новий рік Собаки 2018. Що приготувати?
Добрим, вірним, символічним подарунком для ваших близьких і рідних або друзів буде щеня. Так, маленький, жвавий. Нехай це і складний подарунок, але воно того варто. Парочка місяців виховання стоять десятки років радості і щастя.
А знаєте, що дарувати не варто? Не даруйте духи – собаці таке не сподобається. У них дуже чутливий нюх і такий аромат їм ні до чого.

Як можна прикрасити будинок до приходу Собаки 2018?


Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Прикраса будинку на Новий рік 2018
Прикрашати будинок треба в жовтих і золотих кольорах. Так як гряде рік жовтого земляного Собаки, то ці кольори буде кращими для його зустрічі.
Жива сосна або ялина принесе власникам квартири/будинку достаток у новому році, тому, якщо є можливість і бажання, то віддайте перевагу саме живому дереву.
Ялинку прикрашати, як і будинок, жовтими, золотими і навіть помаранчевими іграшками. Можна купити іл самостійно зробити іграшки у вигляді собаки. Ялинка повинна бути вся в вогнях, блищати.
Собака оцінить і красиві свічники на підвіконні, полицях. Свічок на столі, живі гілки ялини упереміш з живими квітами їй теж дуже сподобаються.

Як правильно скласти меню на Новий рік Собаки 2018?


Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Фото: Як правильно скласти меню на Новий рік Собаки 2018
Як же правильно скласти меню на Новий рік Собаки 2018? Які нюанси і тонкощі врахувати? Це вже питання швидше до вам і вашим близьким, рідним, друзям. Багато залежить від ваших смаків, уподобань і бажань.
Що ж є основним інгредієнтом меню на Новий рік 2018? Як ви думаєте? Здогадалися? Що найбільше любить їсти собака? Вірно, це м'ясо і м'ясні продукти. Мало того, м'ясо необхідно їсти не тільки під куранти, але і всі наступні 365 днів. Крім м'яса Собака не проти поласувати рибою, ніжними морепродуктів і навіть грибами.
Різноманітні паштети, страви з духовки і на пару – рай земляний Собаки.

Якщо серед ваших гостей можна знайти веганів або вегетаріанців, то подбайте про них і приготуйте овочеві, бобові, фруктові страви.
Для діток необхідно приготувати страви несолоні. Виключити з дитячого меню на Новий рік 2018 гострі страви і копчені. Адже такі продукти призначені зовсім не для дитячого організму.
Далі вже підготовка до свята і покупка продуктів. Деякі компоненти новорічного столу можна придбати заздалегідь і прибрати їх до свята. Маються на увазі консервовані продукти (шпроти/сардини/бобові/кукурудза і так далі) і бакалія (борошно/крупи/цукор).
Підготувавши себе морально, можна вибирати страви, які будуть красуватися на вашому столі і радувати животики ваших близьких. Удачі!

План Меню на Новий рік Собаки 2018.


Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
Фото: План Меню на Новий рік Собаки 2018.
План новорічного столу або що має бути присутнім під час зустрічі земляний Собаки?

  • Закуски. Це частина свята пройде в компанії риби, грибів і креветок. Ми приготуємо домашні, свіжі тарталетки з білими грибами і домашнім паштетом. Також будуть листкові воловани з креветками і напів-закуска/напів-салат з морепродуктів.

  • Салати. Так частина вечора, коли ще не наївся, але хочеш все спробувати, адже все так смачно, смачно і ароматно. Самий легкий і швидкий салат з курячого філе з заправкою з йогурту. Для особливих гурманів ми задумали олів'є, але будьте впевнені, такого ви ще не їли. І трохи грибного – салат з лисичок.

  • Гарячі страви. Як ми вже сказали, Собака любить м'ясо, а значить, воно повинно бути на столі обов'язково. Це буде незвично – качка з грушею, кролик в сметані з кускусом і для ваших друзів вегетаріанців ми придумали овочевий каррі з нутом.

  • Десерт. Мабуть, одна з найважливіших частин святкового вечері. Давайте в цьому році приготуємо щось оригінальне, незвичайне, та таке, щоб смакові рецептори просто вибухали вже від одного лише аромату. Тарталетки з манго і малиною, тарт з мигдалем і фісташками, сирні кульки з шоколадом. Ну як вам?

  • Напої. Для самих скромних зробіть чай-латте з прянощами. За традицією приготуйте різдвяний эггног і для найсміливіших – глогг з мигдалем, горілкою і родзинками.


  • Крім всіх цих страв і напоїв, на свій стіл ви можете додати будь-які продукти за своїм смаком. Овочі, фрукти, м'ясні та сирну нарізку, спиртні напої, соки, коктейлі. Можливо, свої фірмові страви – основні або супи, може навіть салати, закуски або улюблений десерт. Ви вільні готувати все, що вам подобається.

    Гарячі страви на Новий рік 2018: прості і смачні рецепти з фото.


    Гарячі страви в меню на Новий рік Собаки 2018 . Найбільш інтригуючим, смачним і ситним моментом усіх святкувань, напевно, залишається основне або інакше – гаряче блюдо. Сьогодні ми запропонуємо вам небагато й немало – три різних рецепти смачних страв. Це прості і смачні страви на будь-який смак.

    Кролик в сметані з кускусом.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Фото: Кролик в сметані з кускусом.
    Список потрібних продуктів:

  • 2 кг кролячої тушки;

  • 1 велика морквина;

  • 1 ріпчаста цибуля;

  • 3 зубки часнику;

  • 1/2 л жирної сметани;

  • 300 грам кускусу;

  • трохи солі і чорного перцю.


  • Як приготувати страву:

  • М'ясо акуратно почистити, вимити і натерти часником, приправити перцем і залишити на годину.

  • Далі приправити кролика сіллю і смажити до рум'яної скоринки.

  • Цибулю подрібнити великими шматками, моркву — натерти на зручній тертці.

  • Прибрати м'ясо зі сковороди і помістити в неї коренеплоди, обсмажити.

  • Взяти чавунну посуд і викласти в неї м'ясо, зверху підуть овочі. Залити все сметаною і посолити. Довести до кипіння.

  • Газ зменшити до мінімального, накрити блюдо кришкою і залишити тушкуватися 40 хвилин.

  • Поки м'ясо гаситься, кускус залити крутим окропом, додавши спецій.

  • Коли м'ясо буде готове, крупу просто перемішати і можна подавати гаряче до столу.


  • Відео.


    Відео приготування:

    Овочевий каррі з нутом: рецепт з фото.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Овочевий каррі з нутом: рецепт з фото.
    Список потрібних продуктів:

  • 1 цибуля;

  • 200 г стручкової квасолі;

  • 15 грам каррі;

  • 300 грам гарбуза;

  • 45 мл соняшникової олії;

  • 520 мл бульйону від овочів;

  • 1 банку консервованого нуту;

  • 1 солодкий перець;

  • 1 банку маринованих грибів;

  • 100 мл кокосового молока;

  • 210 мл йогурту.


  • Як приготувати страву:

  • Стручкову квасолю вимити, зрізати кінчики.

  • Цибуля очистити від шкірки, промити, порізати головку дрібним кубиком;

  • Розігріти сковорідку з олією і обсмажити трохи цибулю.

  • Додати каррі і її протушкувати одну хвилину.

  • Гарбуз порізати кубиками, очистивши її. Додати до цибулі і обсмажити з усіх сторін.

  • Квасолю порізати на дрібні шматочки.

  • Банку з грибами відкрити і злити на друшляк. За бажанням можна промити.

  • Нут відкрити, злити, боби добре промити.

  • Перець вимити, вирізати перетинки, насіння.

  • Влити бульйон, додати квасолю, нут, перець, гриби і молоко.

  • Варити десять хвилин на середньому вогні.

  • У йогурт додати улюблених спецій, а також сіль і перець. Перемішати.

  • Вмішати йогурт в каррі. Готове.


  • Відео.


    Відео приготування рецепту:

    Простий і смачний рецепт: Качина грудка з грушею.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Меню на Новий рік 2018: Простий і смачний рецепт: Качина грудка з грушею.
    Список потрібних продуктів:

  • 4 качині грудки;

  • 6-7 середніх груш;

  • 400 мл червоного солодкого вина;

  • 70 мл злив. масла + шматочок для змазування сковороди;

  • 30 грам цукру;

  • бадьян і кориця.


  • Як приготувати страву:

  • Груші помити й очистити від шкірки, не видаляючи ніжки на верхівках.

  • У сотейнику закип'ятити вино, додати аніс, корицю і опустити груші.

  • Залишити на мінімальному вогні варитися. Перевіряти зубочисткою (груша повинна стати м'якою).

  • Грудки помити і висушити.

  • Зробити надрізи на шкірі і приправити перцем з сіллю.

  • Змастити сковороду маслом і покласти в неї філе шкірою вниз.

  • Готувати 20 хвилин на кожній стороні, періодично поливати соком, що виділяється з м'яса.

  • Через 40 хвилин відправити грудки в духовку, заздалегідь розігріту до 200°C ще на 20 хвилин.

  • Дістати груші і злегка збризнути їх вином.

  • Вино після груш закип'ятити і додати масло (50 г), цукор і довести соус до густої консистенції.

  • Грудки витягнути, нарізати слайсами, полити соусом і подавати з грушами.


  • Відео.


    Відео приготування:

    Читайте повну статтю: Гарячі страви на Новий рік Собаки 2018 .

    Прості і смачні салати на Новий рік 2018.


    Салати – один з головних інгредієнтів святкового столу. Вони присутні на столі завжди, їх їдять все і пістійно хвалять. Особливо, якщо ви любитель поекспериментувати.
    Читайте повну статтю: Салати на Новий рік Собаки 2018 .

    З курячого філе з йогуртом: рецепт з фото.


    Список потрібних продуктів:

  • 2 качана салату;

  • 220 грам курячої грудки;

  • 1 помаранчевий солодкий перчик;

  • 1/2 банки кукурудзи;

  • 1 головка червоної цибулі;

  • 55 мл йогурту без добавок;

  • 35 мл соняшникової олії.


  • Як приготувати салат:

  • Курячу грудку вимити, зачистити від плівок, жиру і шкіри, якщо вона є.

  • Розігріти сковорідку з олією і викласти обсушенное філе на двадцять хвилин.

  • М'ясо обсмажити з усіх боків, поки не буде готова повністю, при цьому зменшивши вогонь на мінімум, і закривши курку кришкою. Так вона краще просмажиться і точно не залишиться сирої всередині.

  • Готове філе охолодити, далі нарізати соломкою.

  • Червоний цибулю очистити від шкірки, вимити і нарізати головку півкільцями.

  • Листя салату вимити, дрібно порвати.

  • Солодкий перець вимити, порізати довгою соломкою.

  • Кукурудзу відцідити, обсушити.

  • В йогурт додати улюблених спецій, посолити його.

  • З'єднати курку, перець, листя салату, цибулю і кукурудзу.

  • Заправити салат пряним йогуртом і перемішати.


  • Олів'є з яловичим язиком і картоплею з духовки: рецепт з фото.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Олів'є з яловичим язиком і картоплею з духовки: рецепт з фото.
    Список потрібних продуктів:

  • 100 грам картоплі;

  • 1 головка цибулі;

  • 70 грам моркви;

  • 60 грамів солоних огірків;

  • 70 грам свіжих огірків;

  • 2 перепелиних яйця;

  • 50 грам зеленого горошку;

  • 50 грам курячого філе;

  • 40 грам яловичого мови;

  • 180 мл майонезу;

  • 70 мл сметани;

  • 10 грам червоної ікри;

  • 2-3 г мускатного горіха;

  • 2-3 г меленого коріандру;

  • 2-3 зубки часнику.


  • Як приготувати салат:

  • Часник не очищати, а розчавити молотком для відбивних.

  • Викласти часник в такому вигляді на деко або у форму, де буде запікатися картоплю.

  • Картопля вимити, обсушити, викласти на деко або у форму, скропити олією і прибрати в духовку на 40 хвилин при 160 градусах.

  • Цибуля позбавити від шкірки, порізати кубиками.

  • Розігріти сковорідку з краплею олії і обсмажити в ньому цибулю.

  • Картоплю очистити, порізати кубиками якомога швидше (поки не охолов).

  • До картоплі додати обсмажену цибулю.

  • Яйця перепілки вимити, прибрати на плиту варитися до готовності.

  • Очистити яйця і порізати половинками.

  • Моркву почистити і відварити. У воду додати трохи мускатного горіха і на кінчику ножа меленого коріандру.

  • Куряче філе вимити і очистити, натерти перцем і сіллю.

  • Викласти у форму, покласти поруч часник від картоплі і запекти до готовності.

  • Мова вимити і відварити зі спеціями до готовності. Потім очистити його.

  • Сметану змішати з майонезом.

  • Морква з огірками нарізати кубиком. М'ясо курки також нарізати на кубики.

  • Яловичий язик порізати слайсами в довжину.

  • У мисці з'єднати курку, мову, картопля, морква, огірки.

  • Відкрити банку з горошком, злити на друшляк. Коли стече, додати його до решти продуктів.

  • Додати соус зі спеціями за смаком і добре перемішати.

  • Викласти порції салату на страви, обволочь кожну порцію слайсом мови. Прикрасити порції половинками яєць з ікрою.


  • Для більш смачного салату приготуйте майонез будинку. Нічого складного – масло, яйця, гірчиця, цукор, сік лимона і сіль. Приблизно склянку олії на три жовтки, а решта по вашому смаку. Масу перебити заглибним блендером до однорідності. Це шалено смачно!

    Відео.


    Відео приготування:

    Грибний салат на Новий рік 2018.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Меню на Новий рік Собаки 2018 що готувати? Грибний салат на Новий рік 2018.
    Список потрібних продуктів:

  • 40 грам волоських горішків;

  • 80 мл олії волоського горіха;

  • 2 зубки часнику;

  • 500 грам лисичок;

  • 1 середній помідор;

  • 100 грам копченого тофу;

  • 15 грам свіжої петрушки;

  • 150 грам листя латуку.


  • Як приготувати салат:

  • Горішки висушити на сухій сковороді до рум'яного кольору.

  • Порубати ножем, коли охолонуть.

  • Часник очистити і відправити під прес.

  • Нагріти 50 мл олії на сковорідці, додати часник і гасити дві хвилини на тихому вогні.

  • Лисички добре, ретельно промити від піску і бруду.

  • Збільшити вогонь і всипати гриби. Відразу ж додати улюблених спецій і далі смажити гриби п'ять хвилин.

  • Помідор вимити і нарізати на кубики.

  • Сир порізати кубиками розмір з томатом.

  • Петрушку вимити, подрібнити.

  • До грибів додати зелень, тофу і помідор. Гасити ще п'ять хвилин і зняти з вогню.

  • Латук промити і порвати. З'єднати його з залишками масла і викласти на велике блюдо. Посипати перцем і сіллю.

  • Зверху розташувати грибну масу, притрусити горіхами.


  • Прості і смачні закуски на Новий рік 2018.


    Закуска – простий і швидкий метод страви. Тобто, її можна приготувати швидко і просто і так же з'їсти. Ми пропонуємо знову три різних і неперевершених рецепта різних закусок, які зможе приготувати навіть новачок. Це шалено смачно, не пропустіть!
    Читайте статтю: Закуски на Новий рік 2018 .


    Листкові воловани з креветками: рецепт з фото.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Листкові воловани з креветками: рецепт з фото.
    Список потрібних продуктів:

  • 2 кг креветок в панцирах;

  • 3 авокадо;

  • 1 головка червоної цибулі;

  • 2 апельсина;

  • 1 лимон;

  • 60 мл кетчупу;

  • 30 грам хрону;

  • 4 зубчики часнику;

  • 1 пучок петрушки;

  • 5-15 мл соусу табаско;

  • 10-20 листкових волованов.


  • Як приготувати закуску:

  • Петрушку вимити і зв'язати гілочки ниткою.

  • Часник розчавити молотком для відбивних, не очищаючи зубки.

  • Набрати велику каструлю з водою, опустити туди петрушку і зубки часнику.

  • Рясно посолити воду, коли вона почне кипіти.

  • Креветки вимити проточною водою і всипати в каструлю.

  • Варити до почервоніння.

  • Готові креветки злити на друшляк. Коли охолонуть, зачистити від голів, кишки і панцирів. Хвостики залишити.

  • Один апельсин вимити, зняти цедру з допомогою терки.

  • Також зняти цедру половинки лимона.

  • З цілого апельсина і цілого лимона вичавити сік.

  • З'єднати обидві цедри, сік апельсина, кетчуп, хрін і трохи табаско (індивідуально).

  • Добре перемішати заправку.

  • Авокадо розрізати навпіл уздовж кісточки. Розборонити половинки, провернувши їх і витягнути кісточку.

  • М'якоть очистити від шкірки і порізати кубками. Кубки повинні бути маленькими, так як воловани невеликі.

  • Полити подрібнені авокадо соком лимона.

  • Другий апельсин філірувати, зрізавши шкірку «до м'яса», вирізати «філе» з перетинок.

  • Нарізати м'якоть кубиками.

  • Червоний цибулю очистити і подрібнити кубиками.

  • Авокадо, апельсин, цибулю і креветки, перемішати.

  • Заправити соусом, можна додати спецій, якщо потрібно. Перемішати і наповнити воловани з гіркою.


  • Щоб приготувати домашні, смачні воловани, потрібно листкове тісто. Однієї-двох пачок буде достатньо. Розкачати тісто і вирізати з половини кружечки, а з іншої половини – бублики. Змастити кружечки яйцем і приклеїти на кожен по бублику. Воловани викласти на деко, змастити жовтком і піставити в духову шафу рум'яниться. Готові воловани остудити і наповнити.

    Відео.


    Відео приготування страви:

    Меню на Новий рік 2018: Грибні тарталетки з домашнім паштетом.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Меню на Новий рік 2018: Грибні тарталетки з домашнім паштетом.
    Список потрібних продуктів:

  • 200 грам борошна;

  • 110 грам слив. масла;

  • 45 мл крижаної води;

  • 1 щіпка солі;

  • 300 грам грибів;

  • 1 велика головка цибулі;

  • 50-100 мл майонезу/йогурту/сметани;

  • 3 курячих яйця;

  • 1 помідор;

  • 1 жовтий солодкий перець;

  • 520 грам курячої печінки;

  • 1 цибулина;

  • 1 середня морква;

  • 50 грам слив. масла;

  • 2 листків лавра;

  • 2 щіпки чорного перцю;

  • 2 грама солі;

  • 30 мл рослинного масла.


  • Як приготувати закуску:

  • Гриби відварити протягом десяти хвилин.

  • Злити гриби на друшляк.

  • Цибулю очистити і дрібно порубати.

  • Розігріти сковороду з маслом і всипати подрібнену цибулю. Обсмажити до прозорості.

  • До цибулі додати гриби і готувати разом п'ятнадцять хвилин. Потім посолити і зняти з вогню.

  • Яйця вимити і відварити протягом дванадцяти хвилин в киплячій воді. Викладати яйця ще в холодну воду, так як із-за гарячої води шкаралупа відразу трісне.

  • Готові яйця очистити і порубати як можна дрібніше.

  • Гриби з цибулею з'єднати з яйцями і заправити майонезом/йогуртом/сметаною. Перемішати. Начинка готова.

  • Помідор вимити і порізати дрібними кубиками.

  • Перець помити і нарізати кільцями.

  • Для тарталеток необхідно просіяти борошно і вершкове масло натерти на дрібній тертці. Масло обов'язково має бути холодним.

  • Масло перетерти з борошном в однорідну крихту, додавши солі.

  • Воду влити в кілька частин, пістійно перемішуючи тісто.

  • Коли вся вода залита, зліпити цілісний кульку, загорнути його в спеціальну харчову плівку і відправити в холодильник на півгодини.

  • Форми для тарталеток змастити маслом.

  • Остигле тісто розкачати і формочкою вирізати кружечки, викласти їх по місцях та проколоти виделкою. Тісто щільно притиснути до форм.

  • Випікати при 200 градусах до рум'яності. В середньому це близько десяти хвилин, але багато чого залежить від газу, товщини тесту.

  • Тарталетки остудити.

  • Цибулю і моркву очистити для паштету. Цибулю нарізати півкільцями, потім моркву – кружальцями.

  • Розігріти сковороду з олією і обсмажити цибулю до рум'яності.

  • Печінку промити, зрізати плівки і жир.

  • Додати моркву і печінку.

  • Додати 200 мл води, листя лавра і сіль. Довести до кипіння.

  • Накрити кришкою на півгодини при тихому вогні.

  • Зняти кришку і тушкувати ще хвилин п'ять, поки не залишиться зовсім небагато рідини.

  • Остудити готову суміш.

  • Олію заздалегідь розморозити. Воно має бути м'яким.

  • З'єднати вміст сковороди з маслом у високій посуді.

  • Перебити всі занурювальним бленедром до однорідності.

  • Дно кожної тарталетки змастити паштетом і далі наповнити грибною начинкою.

  • Кожну тарталетку прикрасити кільцем перцю або парою кубиків помідор.


  • Відео.


    Відео приготування:

    Морський коктейль: рецепт з фото.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Морський коктейль: простий і смачний рецепт з фото.
    Список потрібних продуктів:

  • 4 кальмара;

  • 200 грам восьминогів;

  • 12 королівських креветок;

  • 300 грам черрі;

  • 6 часточок часнику;

  • 1/2 пучка кропу;

  • 2 гілочки розмарину;

  • 35 мл оливкової олії.


  • Як приготувати закуску:

  • Кальмари гарненько вимити і нарізати рівними кільцями.

  • Восьминога заздалегідь відварити і подрібнити кубиками.

  • Креветки промити, відварити в підсоленій воді протягом п'яти хвилин.

  • Остудити їх і очистити від панцирів, хвостів, голів та кишки.

  • Петрушку розібрати на зелень і гілочки. Зелень подрібнити.

  • Розмарин вимити і дрібно порубати.

  • Черрі промити і нарізати половинками.

  • Часник позбавити від шкірки і нарізати пластинками.

  • Масло розігріти на сковороді і викласти в неї часник. Прогріти, поки не дасть приємний аромат. Потім додати креветки, восьминоги і кальмари. Обсмажити з усіх сторін протягом хвилини.

  • Додати петрушку, розмарин, черрі. Гасити хвилину і закуска готова!


  • Відео.



    Десерти на Новий рік Собаки 2018.


    Хтось чекає цієї частини свята більше всіх. І це не тільки ласуни. Любителі кулінарії з завмиранням серця чекають цього моменту, адже кондитерське мистецтво – окрема складна ніша в загальній кулінарії.

    Меню на Новий рік Собаки 2018. Тарталетки з кремом з манго і свіжою малиною.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Меню на Новий рік Собаки 2018. Тарталетки з кремом з манго і свіжою малиною.
    Список потрібних продуктів:

  • 50 грам кокосової стружки;

  • 160 грам мигдалю;

  • 1 щіпка солі;

  • 90 грам кокосової олії;

  • 45 мл кленового сиропу;

  • 1 манго;

  • 100 грам малини;

  • 30 мл сиропу сорго (цукровий сироп);

  • 5 мл соку лимона;

  • 1/2 ванільною палички або 1 упаковка ванільного цукру.


  • Як приготувати десерт:

  • Мигдаль і кокосову стружку перебити в борошно або купити готову.

  • Додати до борошна половину кокосового масла, кленовий сироп і сіль. Перебити знову до консистенції м'якого тіста/пасти.

  • Тісто скатати в кулю, далі прибрати в холодильник на півгодини.

  • Через півгодини розкачати тісто і вирізати формочками тісто для тарталеток.

  • Змастити форми вершковим маслом і викласти тісто в кожну формочку.

  • Прибрати формочки в холодильник.

  • Манго очистити від шкірки і дістати кісточку. М'якоть порізати кубками і відправити в блендер.

  • До м'якоті додати другу частину масла кокоса, сік лимона, сироп, ваніль і трохи солі. Перебити до однорідності.

  • Вийняти формочки з тістом і наповнити кожну кремом з манго.

  • Прибрати в холодильник години на чотири.

  • Перед подачею десерту прикрасити тарталетки свіжою малиною.


  • Відео.


    Відео приготування:

    Простий і смачний рецепт з фото: Торт з фісташками і мигдалем.


    Список потрібних продуктів:

  • 225 грам борошна;

  • 3 грама солі;

  • 250 грам слив. масла;

  • 210 грам мигдалю;

  • 150 мл соку апельсина;

  • 300 грамів солоних фісташок;

  • 6 яєчних жовтків;

  • 1 апельсин;

  • 30 грам вершків;

  • 27 зерен кардамону;

  • 55 грамів цукру.


  • Як приготувати десерт:

  • В ступці розтерти кардамон (12 штук) до стану порошку.

  • З'єднати кардамон, борошно, сіль, один жовток, масло і скатати тісто.

  • Розкачати його в корж товщиною 1 см і прибрати в холодильник на тридцять хвилин.

  • Через півгодини розкотити пласт завтовшки 5 мм

  • Викласти його у форму, проткнути виделкою в багатьох місцях і прибрати в морозильник години на два.

  • Через дві години тісто запекти в духовці протягом 25 хвилин до рум'яності.

  • Готове тісто вийняти, щоб не висохло і остудити.

  • З апельсина зняти цедру теркою.

  • У ступці розтерти залишки кардамону і відправити їх в блендер.

  • До кардамону дати мигдаль і фісташки, цукор.

  • Перебивати до стану, коли горіхи дадуть масло. Не перестаючи молоти, порціями влити сік апельсина. Остудити, додати 4 жовтки з цедрою апельсина і перемішати.

  • Начинку викласти на тісто — і на чверть години в духову шафу.

  • Жовток змішати з вершками, змастити поверхню тарта і продовжити запікання ще на десять хвилин.


  • Сирні кульки з шоколадним соусом: рецепт з фото.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Сирні кульки з шоколадним соусом: рецепт з фото.
    Список потрібних продуктів:

  • 250 грам сиру;

  • 3 яйця;

  • 120-150 грам борошна;

  • 55 грам цукру;

  • 3 грама солі;

  • 3 грама соди;

  • 500 мл олії для фритюру;

  • 130 грам шоколаду (будь-який);

  • 250 мл води;

  • 120 мл вершків;

  • 70 грам цукру.


  • Як приготувати десерт:

  • Покришити сир вручну або розім'яти виделкою у великій мисці.

  • Додати яйця, цукор, соду, борошно і сіль. Перемішати все до однорідної консистенції.

  • Сирних грудок бути не повинно.

  • У сотейник з товстими стінками налити олію і розжарити його.

  • Скачати кульки в розмір волоських горіхів, але можна і трохи менше, щоб було зручно їсти.

  • Смажити кульки до рум'яного кольору з усіх сторін.

  • Вийняти і викласти на серветки.

  • Шоколад покришити за допомогою ножа. Для того, щоб було простіше, можна взяти шоколадні краплі, він швидше топляться.

  • Шоколад викласти в сотейник, додати цукор, воду і вершки.

  • Прибрати сковороду на плиту і довести до кипіння, не перестаючи заважати.

  • Вже шоколадний соус варити ще хвилин двадцять до стану, поки він не буде триматися за ложку. Тобто, залишатися на ній.

  • Сирні кульки подавати теплими з гарячим шоколадним соусом.


  • Відео.


    Відео:

    Напої на Новий рік 2018: прості рецепти.


    Новий рік 2018 і без напоїв? Звучить досить сумно, правда? Запропонуємо вам три цікавих і незвичайних рецепта, які дуже просто приготувати. Ви така ще не пробували, так що приєднуйтесь!

    Чай латте з прянощів.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Меню на Новий рік Собаки 2018
    Список потрібних продуктів:

  • 420 мл молока;

  • 2 грами кориці;

  • 2 грами мускатного горіха;

  • 5 грам чорного чаю;

  • 3 мл меду;

  • 2 грами ванілі.


  • Як приготувати напій:

  • Молоко з'єднати з медом, чаєм, мускатним горіхом, корицею і ваніллю.

  • Прибрати на плиту, довести до кипіння – і готово.


  • Різдвяний эггног.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Фото
    Список потрібних продуктів:

  • 12 яєчних жовтків;

  • 5 грам кориці;

  • 4 грама мускатного горіха;

  • 5 гвоздик;

  • 40 мл ванільної есенції;

  • 810 мл вершків 30%;

  • 810 мл молока;

  • 300 грам цукру;

  • 600 мл білого рому.


  • Як приготувати напій:

  • З'єднати гвоздику, ванільну есенцію (2-3 мл), корицю і молоко.

  • Коли рідина ось-ось закипить, зняти з вогню.

  • Жовтки з цукром збити до пишної піни.

  • З'єднати обидві масу, піставити на плиту і заважати, не перестаючи. Довести все до стану крему, при цьому не давати їй закипіти.

  • Прибрати гвоздику, перелити масу в іншу ємність і прибрати в холодильник години на два.

  • Через дві години додати до «крем» залишки есенції, вершки, ром, мускатний горіх.

  • Добре перемішати всі компоненти між собою і відправити в холодильник на цілу ніч.

  • Ємність закрити кришкою або щільно накрити спеціальною харчовою плівкою.

  • При подачі посипати порційний напій какао або корицею.


  • Глогг з мигдалем, горілкою і родзинками.


    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    Меню на Новий рік Собаки 2018
    Список потрібних продуктів:

  • 760 мл столового червоного вина;

  • 75 мл горілки;

  • 80 грам цукру;

  • 1 паличка кориці;

  • 2 грами меленого імбиру;

  • 7 гвоздик;

  • 110 грам родзинок;

  • 110 грам мигдалю.


  • Як приготувати напій:

  • З'єднати мигдаль, вино, імбир, горілку, корицю, цукор, гвоздку і родзинки.

  • Прибрати на плиту і нагрівати максимально, не доводячи до кипіння.

  • Коли глогг буде на межі закипання, зняти з вогню і залишити на годину.

  • Перед подачею глогг нагріти і подавати гарячим.


  • Перш ніж починати готуватися до Нового року 2018 прочитайте нашу статтю. Ми зібрали для вас найцікавіші смачні рецепти, корисні поради та неймовірні ідеї щодо свята. Якщо не всі, то частина цього вам точно знадобиться. Бажаємо вам гарного і веселого проведення часу, багато усмішок і щастя!

    загрузка...
    Меню на Новий рік Собаки 2018: прості і смачні рецепти з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають