Моїй доньці 14 років і на день народження вона попросила в мене ляльку Монстр Хай. Як би я не вмовляла, що в цьому віці вже не грають в ляльки і що це не ті іграшки, які варто купувати зараз, нічого не подіяло. Вже дуже вона захотіла її, адже в школі однокласниці тільки і обговорюють цих героїв. Враховуючи, що навчається моя донька добре, довелося погодитися і я купила Торалей Страйп , яка їй сподобалася більше всього. Спочатку я не надавала їй великого значення, але потім вирішила розібратися, чому ці іграшки привертають увагу.
Що являє собою іграшка Торалей
Як з'ясувалося, Торалей – це найвідоміша пустуха з мультфільму. Вона не виправлена і любить доставляти багато неприємностей. Проте її все прощають, розуміючи, що у неї характер кішки. Не знаю, чому донька вибрала саме цього персонажа, адже її характер зовсім не збігається з цією героїнею. Проте лялька для неї дуже багато значить. Вона зайняла головну полицю біля підручників і залишається завжди на виду.
Мені пощастило купити Торалей Страйп в базовій версії, т. к. з нею йшов ще й улюблений вихованець. Він виглядає як невеликий шаблезубий тигр і добре поєднується з лялькою. Крім того, в комплекті йшла сумочка, гребінець під колір ляльки та щоденник. Є багато й інших ляльок під цим ім'ям, але в іншій комплектації, які мають іншу одяг і зовнішність, проте донька хотіла саме цю.
Як виглядає лялька Торалей
Лялька з Базової серії виглядає досить мило і граціозно. Тут у неї короткі помаранчеві волосся, на яких намальовані чорні тигрові смужки. Очі в неї вузькі і зелені. На щоках і тілі проглядаються коричневі смуги. Доповнюють образ котячий хвіст, маленькі вушка з пірсингом і кігтики, які виступають головними особливостями персонажа.
Що стосується одягу, то в цій серії на ляльці були чорні облягаючі штани з розрізами по всій довжині. Крізь них проглядається помаранчева тканина. Їх доповнює червона туніка в діагональну смужку і коротка куртка з шипованим коміром. Взута лялька в чорно-червоні черевики на платформі. На її шиї красувався помаранчеву хустку, а на талії красивий золотистий пояс. На руках у ляльки знаходяться рукавички червоного кольору і з шипами, але вони виявилися намальованими, а не знімними.
Загалом іграшка вражає. Вона виглядає яскраво і казково. У нашому дитинстві таких не було, але це не означає, що наші діти не повинні йти в ногу з часом. Навіть якщо лялька виглядає трохи незвично, вона цілком може зайняти місце на полиці у дитини, незалежно від віку.
Марина, Москва, мати 2х дітей.